Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kondomi-ojej

kondomi-ojej

Pomagajte mi prosim z vašimi izkušnjami, punce in fantje.
S mojim dragim sva želela uporabljati kondom, druga zaščita zaenkrat ne pride v poštev. Imava pa problem, da mu kondom ne “stoji gor” njegov penis je oblikovan tako, da je pri korenu debelejši in se proti koncu rahlo oža. Vsi kondomi, ki sva jih probala so lezli dol, oziroma sploh ga nisva mogla natakniti do konca, ker se kondom enostavno ni dovolj raztegnu v širino, pa za moje pojme njegov korenjak ne odstopa tako zelo od povprečja… saj ne rečem… sva se na ta račun prijetno zabavala… ampak zaščite pa nisva mogla uporabit…
Druga stvar pa je ta… skrbi me ali se vam je že kdaj zgodilo, da se je kondom med odnosom snel… in ostal v nožnici… uff kako me je tega strah… kako se to reši?

Finta je v tem, da ga moraš res odviti čisto do konca – če pustiš, da je na korenu kondom še malo zarolan, se viha in tudi leze dol med odnosom…
Je pa bil tudi nekje nižje en post o neki določeni znamki kondomov (ameriške izdelave, se mi zdi), ki naj bi bili malo večji. Poskusi z iskalnikom.

Nama se je to enkrat zgodilo in ni blo glih lustno. Najprej sem si ga probala dati ven sama, pa ni slo (mam prekratke prste:( )potem je pa to moj dragi zelo strokovno ustimal in ga je po dolgem matranju dobil ven, … 😉
sem se ze bala kaj bova nardila, ce ga ne bova dobila ven? 🙂

Ma, daj, nehaj, no. Že sama sluznica v nožnici deluje tako, da potiska sluz navzven. Enkrat bi se že pojavil zunaj. Če drugake ne, pa ko bi se “napenjala” pri veliki potrebi. Saj to je le tanka plast lateksa.
Joj, kako komplicirate!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close