Kondomanija
Smo že 10x povedali, da je dostava diskretna. Matrduš, a kolegom bi pa raje razlagala da si si kupila nekaj erotičnega, bi te bilo manj strah in sram?
Pa tisto ko je Bbita razlagala o strganih pošiljkah, se nihče ne spomni, da se paketi lahko obdrgnejo med sabo med prenosom? Ko jaz naročam težke pakete iz Nemčije (okoli 25kg), se tud ne pridušam, da je kaka stranica morda not potisnjena in da so robovi zmečkani. Glede na cel transport in način pakiranja, sem še vesela, da je notri vse intaktno.
Radovednost ni lepa čednost… Pa vendar iščeva diagnostične teste… in ker ne želiva prvo se vrečt kr k zdravnikom, če lahko preveriva tako čeprav ni 100%. In o tem dalje zakaj in zakaj ne ne želim več razpravljat, ker to pač ni tema..[/quote]
pa dobro 🙂 kokerkol že, mogoče bi ti kdo o tem tukaj več vedel povedat koker o poštarskih uslugah 🙂
Jaz naročam pri njih in grem k njim osebno prevzet, ker imam blizu in se tako izognem stroškom pošiljanja.
Priporočilo tebi pa je, naroči si POŠTNO LEŽEČE, ne rabiš odpirat nobenega poštnega predala, to pomeni, da te paket 14 dni čaka na pošti in ga greš tja iskat, poštar ne pusti nobenega obvestila in nič, tako da tudi nihče ne ve da si kaj dobila, v primeru da bi te domači spraševali kakšen paket si naročila.
Forum je zaprt za komentiranje.