Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kondomanija

Kondomanija

Hej,
mene zanima ali je že kdo naročal preko te strani in kakšne so izkušnje. Zanima me še kaj pomeni diskretna dostava, mi je jasno da to poštar prinese na dom ampak me malo skrbi ker naši poštarji so takšni da recimo moje in moževe pošilke dajo tudi tašči da prevzame in nama njene seveda. Res si ne želim da bi tašča prevzela najin paket in bi že na ovitku se vedelo ali namigovalo kaj je vsebina pošiljke…
Hvala za odgovore 🙂

Prešaltaj na tabletke in se reši skrbi…

in si uniči zdravje – zamenjaj ene skrbi za druge

res nasvet za miljon dolarjev ja

Diskretna dostava pomeni točno to, da ni nobenih oznak na paketu! Verjetno pa si en odpirate pošte drug drugemu?

opranoglavke.press

Včasih pa tudi poštarje firbec matra, kaj je v paketu… in potem dobiš paket, kjer se jasno vidi, da je bila ovojnica raztrgana.:)

Res pa ne razumem tega okrog tašče, da se ne bi kaj namigovalo…. drugo pa je, če boš te kondome uporabila kje drugje in se bojiš, da bi tašča svojemu sinu povedala, da sta po pošti dobila kondome…. mož pa bi debelo gledal :))))))

opranoglavke.press[/quote]

Če ti misliš, da so tabletke nedolžna zadeva, se hudo motiš. So bili primeri, ko so kakšne uporabo tabletk plačale z življenjem.

opranoglavke.press[/quote]

Če ti misliš, da so tabletke nedolžna zadeva, se hudo motiš. So bili primeri, ko so kakšne uporabo tabletk plačale z življenjem.[/quote]

sploh škoda komentarja, k vidiš, da človek nima pojma,- ampak res nima pojma, pol ga je najboljš pustit kr pri miru

Včasih pa tudi poštarje firbec matra, kaj je v paketu… in potem dobiš paket, kjer se jasno vidi, da je bila ovojnica raztrgana.:)

Res pa ne razumem tega okrog tašče, da se ne bi kaj namigovalo…. drugo pa je, če boš te kondome uporabila kje drugje in se bojiš, da bi tašča svojemu sinu povedala, da sta po pošti dobila kondome…. mož pa bi debelo gledal :))))))[/quote]

Mogoče jo/ga pa skrbi, da jih tašča ne bi našpikala :-)))))

Če ti misliš, da so tabletke nedolžna zadeva, se hudo motiš. So bili primeri, ko so kakšne uporabo tabletk plačale z življenjem.[/quote]

sploh škoda komentarja, k vidiš, da človek nima pojma,- ampak res nima pojma, pol ga je najboljš pustit kr pri miru[/quote]

Žalostno je to, da ženske nimate pojma o tistem, o čemer bi morale imeti. Nasedate pa nekim “teorijam zarote” in “urbanim mitom”. Kot da bi bral temo o chemtrailsih, nwo ali kakšni podobni bedastoči…

sploh škoda komentarja, k vidiš, da človek nima pojma,- ampak res nima pojma, pol ga je najboljš pustit kr pri miru[/quote]

Žalostno je to, da ženske nimate pojma o tistem, o čemer bi morale imeti. Nasedate pa nekim “teorijam zarote” in “urbanim mitom”. Kot da bi bral temo o chemtrailsih, nwo ali kakšni podobni bedastoči…[/quote]

Tudi ČE imaš prav, picopek, to še NI odgovor na vprašanje avtorice.

Žalostno je to, da ženske nimate pojma o tistem, o čemer bi morale imeti. Nasedate pa nekim “teorijam zarote” in “urbanim mitom”. Kot da bi bral temo o chemtrailsih, nwo ali kakšni podobni bedastoči…[/quote]Žalostno je to da premnogo “moških” sploh ne ve, nima pojma kako žensko telo funkcionira in bi radi kar z neko kemijo izsilili tisto nekaj za lastno zadovoljstvo brez, da bi sami za karkoli odgovarjali.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Diskretna dostava pomeni točno to, da ni nobenih oznak na paketu! Verjetno pa si en odpirate pošte drug drugemu?[/quote]Glede na to da so na vseh drugih paketih oznake, se ve kaj naj bi bilo v paketu brez oznak. Dvomim, da (domači) poštarji tega ne bi vedeli.

Odpri si poštni predal v kakšnem večjem kraju/pošti izven tvojega kraja in si naroči paket brez oznak tja.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Diskretna dostava pomeni točno to, da ni nobenih oznak na paketu! Verjetno pa si en odpirate pošte drug drugemu?[/quote]Glede na to da so na vseh drugih paketih oznake, se ve kaj naj bi bilo v paketu brez oznak. Dvomim, da (domači) poštarji tega ne bi vedeli.[/quote]

Niso vsi paketi označeni. Jaz sem nazadnje dobila uro, ki sem jo naročila preko neta.

Sicer če avtorico toliko skrbi, naj gresta z možem raje sama v sex shop.

A zato ker so bili kondomi zraven? :D Uh to pa ne, kaj pa če tam sreča koga, ki jo pozna… :)))

Uh to pa ne, kaj pa če tam sreča koga, ki jo pozna… :)))[/quote]

Sem imela isti “pomislek” oz nekdo, ki se vsega boji, bo našel 1001 razlog, da nečesa ne bo naredil.

Ker ljudje ne kupujejo kondomov in spolnih igračk, ne uživajo v spolnosti, ne, ljudje samo brisače perejo, menjavajo usrane plenice in sodelujejo na kulinarika.net.

Hvala vsem za odgovore… 🙂
Kaj se tabletk tiče res nisem spraševala in me vaše mnenje o tem ne zanima 🙂
Kaj se tašče tiče… Ne ne odpiramo paketov en drugemu – je super tašča, kaj se tega tiče 🙂
Zakaj ne želim da ve kaj je v paketu – tudi moja stvar o kateri ne želim razpravljat.
In nenazadnje morda sva na tej strani našla kondome, ki se nama zdijo takšni da jih želiva sprobat in bi jih rada naročila in jih v našem sexšopu pač nisva našla.
In ne ne bom jih uporabljala z drugimi, razen z mojim… Poštarji pa lahko brez da pogledajo v paket izvedo, kdo je pošiljatelj in po tem sklepajo kaj je v paketu 🙂

Želela sem samo poizvedet ali je že kdo od Vas naročal in kakšen je bil paket, ker samo zaradi tega paketa pa res ne bom odpirala poštnega predala na pošti.

Poskusi mogoče na Starševskem čveku, tam se mi zdi, da je več oseb gor in večja verjetnost, da kdo pozna. Pa mislim, da je tudi nek forum na MONu Seks v mestu ali nekaj takega. Tam bi pa morali vedet :).
Sem bila tudi jaz radovedna, če boš dobila kak pameten odgovor, ker me tudi zanima :). Samo jaz sem se raje potem odločila za sexshop kot za pošiljko :), je bilo bolj ziher.

Smo naročal, tudi iz tujine. Tudi če je žig gor, je tak, da se niti slučajno ne da razbrat za kako storitev gre.

Zdej pa ne kompliceri pa lepo naroč največji možni paket 🙂

In kaj bo tako narobe, če bo slučajno po spletu okoliščin tašča ugotovila, da so tam notri kondomi? Saj tudi ona je verjento spala s svojim možem in če nimata ravno 13 otrok tudi skrbela za kontracepcijo??? Pa morda tudi za kakšno popestritev, ali pa mislimo, da smo za to samo “ta mladi” in da so starejši vse življenje poznali samo misijonarski položaj?

Smo naročal, tudi iz tujine. Tudi če je žig gor, je tak, da se niti slučajno ne da razbrat za kako storitev gre.

Zdej pa ne kompliceri pa lepo naroč največji možni paket :)[/quote]

Krivokljun, hvala za odgovor v bistvu sem samo to potrebovala za odgovor 🙂 Nisem komplicirala samo pač nisem pred tem v vaših odgovorih našla tega 😀
In ja sva pogledala v sexšopu za to kaj želiva naročiti pa vsaj v našem tega nisva našla, sva pa našla na tej strani 🙂 In na srečo nisma med tistimi, ki bi naju bilo strah da naju kdo vidi v sexšopu, so naju že pa kaj 🙂
Hvala še enkrat za odgovor 🙂

zdej sem pa radovedna 🙂

kaj pa naročujeta?

Poglej, pač ne želim je v tem kaj slabega? Kakšno je bilo njeno spolno življenje me pa niti malo ne interesira 🙂

Sam to pa res! Mogoče ji pa naročiš/poveš, da si naročila kondome po pošti in da naj malo popazi, da se ne bodo izgubili. 😉
Tako boš izničila čar “skrivnostnosti” in bo mir v hiši, nič šepetanja za tvojim hrbtom.
Mogoče ji celo podariš kakšnega nagajivega, če je še v formi….. 😉 :))))

Pandora, ni pri vseh tako kot pri vas.
Jaz osebno bi stokrat raje videla, da se srečam s kom od sodelavcev, kolegov v sexshopu pri nabavi recimo vibratorja kot pa, da pride domov paket kondomov ali česa drugega in to vidi mama.
Pač je bil pri nas seks tabu in jaz osebno tega domov ne bi naročala. Raje bi se zmenila s kom od kolegov.
Še manj pa mi je do tega, da bi mama vedela za moje igračke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close