Kondom – da ali ne?
Ali uporabljate kondome? Meni so nekako odveč, preprečujejo maksimalen užitek…čeprav nimam stalne partnerke, le občasne avanture. Pripravljen bi bil imeti spolne odnose dvakrat manj pogosto, če bi le-ti bili vedno brez kondoma. Zato vprašanje – za moške – ali vam partnerke pri spolnem odnosu dovolijo brez kondoma oz. za ženske – kakšna bi bila vaša reakcija, če bi vam moški ob prvem spolnem odnosu z njim rekel, da želi brez kondoma?
Jfbzfnt, 02.01.2023 ob 17:30
Ali uporabljate kondome? Meni so nekako odveč, preprečujejo maksimalen užitek…čeprav nimam stalne partnerke, le občasne avanture. Pripravljen bi bil imeti spolne odnose dvakrat manj pogosto, če bi le-ti bili vedno brez kondoma. Zato vprašanje – za moške – ali vam partnerke pri spolnem odnosu dovolijo brez kondoma oz. za ženske – kakšna bi bila vaša reakcija, če bi vam moški ob prvem spolnem odnosu z njim rekel, da želi brez kondoma?
Ne dam brez, konc debate!
Men je kul s kondomom, ker me manj rajca in potem dlje zdržim. Tud v svojih favoruite pozicijah. In potem se potiva in potiva… in ona ne more več, jaz pa jo še kar vrtim na kavču. Pa še ona je bolj sproščena, ker ve, da je ne bom zanalašč al’ ponesreč napolnu.
Mimgrede naj omenim hepatitis, gonorejo, HIV,…
MMtarzan, 02.01.2023 ob 19:24
Men je kul s kondomom, ker me manj rajca in potem dlje zdržim. Tud v svojih favoruite pozicijah. In potem se potiva in potiva… in ona ne more več, jaz pa jo še kar vrtim na kavču. Pa še ona je bolj sproščena, ker ve, da je ne bom zanalašč al’ ponesreč napolnu.
Mimgrede naj omenim hepatitis, gonorejo, HIV,…
Se strinjam, enako. Kondom je precej priročna zadeva.
Kar se tiče teh spolno prenosljivih bolezni, mislim, da ni ravno veliko bojazni da imajo punce v zgodnjih dvajsetih, ki v tem času niso mogle imeti ravno veliko spolnih partnerjev kaj od tega 🙂
Kar se tiče zdržljivosti, povsem zdrži, to je sicer odvisno še od nekih drugih stvari, koliko je divja, koliko se zvija vmes, vsaj taka je moja presoja itd.
Mene kondom ne moti. Ga pa natakne na moj dildo. Je črn, debel 6cm premera in mi je lepo. Imam rada sadne vonje.
Dobiš tud kondome brez lateksa. No, priznam, da moram cutit vročino in utrip kurca. In ko mu pride tista vroča lava mojo muco tolk segreje in z rajca, da mi zagotovo intenzivno pride..
L. P. Nataša.
Forum je zaprt za komentiranje.