končno!!!
Citat:
nas 5
Danes imamo družinski praznik!!! Iz Si.mobila bomo popoldne prešaltali na Tušmobil.
Tako srečen že dolgo nisem bil!!!
——————————————————————————————————————————-
Sicer niste navedli razlogov za prekinitev Simobil-a, najbrž je na to vplivalo tolele delovanje
okrog dodatnega zaračunavanja stroškov.
Kar dosti berem po netu, kjer se ljudje razburjajo nad simobilom in množično bežijo na druge
operaterje.
Ko se vrnejo iz npr. dopustov pa zopet berem ko ta isti piz****akajo nad tem operaterjem (katerikoli že je) – ko nima roaminga v tujini, ali je pa pokritost zanič ko se ravno
enkrat letno spravijo nekam v sloveniji, kjer ravno ta operater nima signala.
skratka vse skupaj je malce brez veze – prehajanje sem in tja od operaterja do drugega
operaterja.
Hipotetično vprašanje:
– kaj pa če bodo ostali operaterji tudi uvedli nekaj podobnega – kaj boste pa potem ??
– kaj pa prijatelji katere boste klicali iz drugega operaterja
– pa prijatelji koliko bodo plačali ko bodo vas klicali
Kaj pa pri Simobilu – ste se kaj pogovarjali o mogoče zamenjavi paketa ?
Sam imam operaterja Mobitel – že od prvih dnevov delovanja, pa sem bolj kot ne
tip, katerega ne premakneš kar tako – da rečem da se prodam za en bombonček – ampak
malce dolgoročne kalkulacije je pa včasih le potrebno..
lp
jazfgsd
Razlog je seveda podražitev, predvsem pa nefer odnos simobila do nas, strank, z uvedbo pavšala za nekaj, kar ne bom nikoli pokoristil. Če že, bi za to storitev plačal, po ceniku. Namreč to kar zaračunavajo s pavšalom je nekaj kar koristiš zelo zelo zelo redko.
Že pred novico, da bo simobil uvedel ta pavšal, smo se odločali o menjavi operaterja, s to izvrstno potezo simobila, smo se pa vsekakor lažje odločili.
Preračunano, bomo kar nekaj dragocenih eurčov prišparali.
Oče, ki dela v zaprtem prostoru, je bil skoraj vedno nedosegljiv, ker mu signal pri simobilu ni lovil, glej ga zlomka, od kar ima tušmobil, ima tri črtice signala 🙂
Če bo pa tušmobil uvedel kaj podbnega, bom takrat razmišljal, trenutno je pa tušmobil najboljša odločitev
zato pa je konkurenca.
Osebno uporabljam 2 telefona. En je na mobitelu (že od leta 98), drugi pa na t2. Pri t2 mi je zakon to, da ni nobene vezave, da so klici znotraj omrežna free (tudi na stacionaren telefon) prav tako so pa tudi poceni klici v druga omrežja. Vsi v družini smo na t2, tako da se kličemo zastonj. Pri simobilu me moti ta množica paketov, nepokritost s signalom (kolikor slišim od drugih) in pa vezava. Sam nisem vezan na čisto nič. Če se mi zalušta nekega novega super-duper telefona kot je iPhone ga raje kupim second-hand, kot pa da bi se vezu na 2 leti …
Lucipin to se pa motiš.
Še vedno furam Nokio E51. Osebno ne surfam na sekretu/vlaku/pojstli zato so mi novi androidi/iphoni španska vas. Da bi pa naprimer podpisu pogodbo pri simobilu za 2 leti x 50eu na mesec samo zato da bi imel iPhone? Raje napraskam (beri: NAPRASKAM) teh 400/500 eu in si ga kupim beri: SECOND HAND na kakšnem portalu kot je npr. jabuk.si
tudi sam sem imel probleme z simobilom,res so goljufi.pri njih sem sklenil naročnino jaz in sin ,po nekaj mesecih so sinu ukradli aparat in sem poklical simobil ki so št,blokirali nato sem v službi dobil SIM kartico in 50 evrov free bonusa tako da sem koristil le služben telefon,simobilu pa sem plačeval naročnino kot je bilo zapisano v pogodbi, mesec dni pred iztekom 2. letne pogodbe so mi poslali račun da plačam aparat,ki sem ga dobil pri njih pod ugodnimi pogoji,zaračunali so mi polno ceno telefona .pokličem simobil in jih vprašam ,da mi zadevo objasnijo,nakar so bili zelo nesramni rekli so ,da nisem koristil njihovih uslug (nisem klical z njihove številke)v pogodbi nikjer ne piše,da moram koristit njihove usluge,moja obveznost je bila le,da plačujem mesečno naročnino kar sem tudi plačeval,..-sledi tožba,rubež na plačo,….. seveda nič jim ne moreš zgubil sem in plačal 230 evrov kolikor so zahtevali.ZATO PRAVIM ne nasedajte SI,MOBIL-u
L.P.
Forum je zaprt za komentiranje.