Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Končno spoznam moškega,

Končno spoznam moškega,

in je VSE, kar si od moškega želim…a mi ni fizično privlačen. Ima zelo nenavaden, nevsakdanji, mogoče celo rahlo “strasljiv” izgled…in sedaj NE VEM, kaj naj naredim…(vizulno sploh ne greva skupaj)

Pokazal mi je, da je zanesljiv, izredno odgovoren, zelo delaven, “provider”, “surviver” itd….le izgled je..hmmmmm…no, obraz mi je cisto mimo (vem, kako zelo se to sedaj grdo in nezrel bere!!!), samo si ne morem pomagat…vsec mi je njegova osebnost, pozorost…le izgled mi ne sede….

Mu naj dam priloznost ali pozabim vse skupaj?

Kaj menite?

Hvala.

Mogoče pa preprosto počakaš še nekaj časa. Morda te njegov karakter tako prevzame, da bo tudi njegov obraz postal lepši. Ne vem kako dolgo se že poznata, ampak včasih lahko nekaj časa traja, da nekoga sprejmemo takšnega kot je in ga potem vidimo drugače.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvala Marko.

Razmisljam tudi o bivsem (izgled kot pravi maco men), karakter pa: LEN; LEN, LEN, neuspešen, odvisen od TV-ja in nogometnih tekem…:-((((((((((( brez veze…

Ta potencilani pa ima res kar nekaj kvalitet…samo izgled mu je MINUS…zakaj mora bit vse tako komplicirano ….

???

Tole je malce za šalo, malce pa zares.

Na spodnjem linku imaš dva moška:

Izbira

Jaz sem buljila v video 4 min in mišičnjaka še opazila nisem. Šele potem so me nanj opozorili. Vseeno se mi zdi, da je v veseljaku več energije kot pa v vseh mišicah tistega drugega.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nekoč sem na forumu prebrala, da se je ena od deklet le odločila za drugo srečanje z moškim, ki ji je bil navzven nekoliko ‘čuden’ (kar je najprej registrirala) – a imel je super smisel za humor. Čez čas ga je vzljubila do te mere, da so ji njegove ‘napake’ postale ne le nemoteče, temveč ljubo domače. Kasneje je očala debelih stekel zamenjal za leče, spremenil frizuro, shujšal nekaj kilc … V sebi pa ostal tak, kot je bil.

To se lahko bere kot pravljica. Ali pa tudi ne.

In kateri naj bi bil mišičnjak? Ker jaz ga ne vidim.

Meni je v oko padel tista bleda bobipalčka … ker je en moj bivši genav tak (in če bi opisovala vnaprej, s kakšnim tipom bi bila, seveda ne bi nikoli napisala, da si želim čim bolj svetlopoltega, shiranega, sključenega, nekoordiniranega in visokega).

Kakšno energijo oddaja? Kako se počutiš v njegovi družbi? Kakšno govorico telesa ima -se odpira, je odkrit, je sproščen?
Plus nekateri lepotci se zelo negraciozno starajo in od lepega obraza pri 40 ne ostane več kaj dosti. Govorim iz prve roke, nisem mogla verjeti svojim očem, kaj lahko v 15 letih nastane iz visokoraslega, svetlolasega dolgolasega lepotca.

Meni je v oko padel tista bleda bobipalčka … ker je en moj bivši genav tak (in če bi opisovala vnaprej, s kakšnim tipom bi bila, seveda ne bi nikoli napisala, da si želim čim bolj svetlopoltega, shiranega, sključenega, nekoordiniranega in visokega).[/quote]

Kak si pikolovska :):) Dobro, pač fant ima neke dispozicije za mišice. Ne bit zdaj žlehta 😀 😀 😀

Vprašaj se, če lahko sebi daš priložnost in če res lahko pozabiš na njegov videz…..

Sama najbolj veš, kako zelo te to moti in če res lahko pozabiš…..
Če ne boš mogla odklopiti tega, da te moti, boš težko z njim sproščena in intimna.

Simple – ker ne izpolnjuje tvojih estetskih potreb, ki bi jih naj partner imel, ti bo to vedno manjkalo, kar pomeni, da bosta zagotovo imela težave. Lahko se pričneš pretvarjati, da to nič ne šteje, če zmoreš izvoli. Nemški pregovor pravi: “Lepemu človeku se vse odpusti” – ni kar brezveze nastal tak pregovor.
Mene bi ZELO motilo, če bi imel tak ksiht, da bi me ga bilo groza gledati.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

So tudi spake, ki so lene, lene in lene in nonstop pred kavčem z daljincem in piksno v roki….

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

So tudi spake, ki so lene, lene in lene in nonstop pred kavčem z daljincem in piksno v roki….[/quote]

Popravek: So tudi spake, ki so lene, lene in lene in nonstop na kavču z daljincem in piksno v roki….[/quote]

Meni je v oko padel tista bleda bobipalčka … ker je en moj bivši genav tak (in če bi opisovala vnaprej, s kakšnim tipom bi bila, seveda ne bi nikoli napisala, da si želim čim bolj svetlopoltega, shiranega, sključenega, nekoordiniranega in visokega).[/quote]

Kak si pikolovska :):) Dobro, pač fant ima neke dispozicije za mišice. Ne bit zdaj žlehta 😀 😀 :D[/quote]

Boljš :).

Ne vem pa, kateri ti je v bistvu padel v oči? Tisti s trebuhom, ki vidno uživa (in ima celo smisel za ples in ritem) ali “moja” nekoordinirana bobipalčka?

Nič ni komplicirano.

Glej, če ti tip ni všeč, ti pač ni všeč. Samo če boš iskala nekega popolnega tipa, se boš načakala. Ker tudi ti nisi popolna.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kako boš pa seksala ljuba duša? Boš počakala na dobre čase? Raje se kaj nauči od človeka, kot da govoriš, da ima vse, če to nima, kar nadalje prikazuješ. Nekateri iz obupa vzamejo vse, samo da je. Saj veš tisto, tudi lačen bo vse pojedel, samo da bo, ker pač mora nekaj imeti v želodcu. Pa pri dostojni zmernosti bi morda le bolj tako čustveno kot racinonalno videl.

Ker si lačna, ne hlastaj, če ti pač ni. A prijateljstvo ti pa ni? Ne veste sami, kaj bi radi. Pojdi na železnico, boš ugotovila, da vlaki vozijo in da zadnji nikdar ne odpelje, vsaj do jutra, ko nov spelje.

Kako bi bilo pa tebi, ko bi rekel, ima dobro rit, je pa grda v fris, da bi se jo še strašilo ustrašilo na polju, ampak ima pa tudi karakter, pa denar? In ko bi mu dokurčilo, ker bi se mu pa končno kaj posvetilo, kar si je iz srca želel, bi provalil, da te je pač imel, zato, ker sam ni vedel, kaj bi s seboj in je bil obupan in te je imel, dokler ne najde tiste maline srca, ki ga bo ogrela?

Če ni iskre in seksa, je pač ni.

Me pa z izrazi spominjaš na postransko prijateljico, ki tudi sama zgleda grozno (če se obnašam kot ti), pa jo niti rit ne bi rešila ali karakter, ki to tudi ni, ko ga spoznaš, da bi se silila v odnos, zato sem se tudi odmaknila.

Ne zavajaj človeka in postani prijatelj, če sploh zmoreš, ker obupano iščeš f* – kjer boš do nebes v celoti s celotno primopredajo osebnosti človeka.

Najdi se in odloči, kaj sploh želiš. Ker če bi bilo obratno, bi že padla, pa čeprav bi te okrog prinesel že najmanj …

Kako pa tudi seksate z nekom, ki vam ne potegne, a naj razumem to, kar se tu gor bere?

Samozavest si okrepite ter samopodobo.

Pejt stran od njega. Bo dobil boljšo kot si ti. Preveč si še naivna da bi spoznala normalnega tipa.

Ma kakšen izgled, no? Zagrabi ga. Pomembno je, da bo dober mož in oče. Potem boš pa že lahko iskala dlake v jajcu, da ti ne bo treba seksat. Pri moških jih pa res nikoli ni problem najt. Vedno se zgodi, da kaj nje pospravi za sabo ali da se ne spomni na kakšno hudo pomembno obletnico, da poščije sekret ipd. Skratka, priložnosti, da stegneš surlo bo kolikor hočeš, le tu in tam se boš morala malo žrtvovati in potrpeti, da ti kam ne pobegne.

No, če bi iskala le f*, potem bi izbrala tistega ta “lepega”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Joj ne, ni nepomembno kakšen nam je nekdo na videz…sej to sploh ni objektivno. Redkokdo je vsem všeč…če nam je nekdo privlačen, nam diši, potem bo za nas lep. zame tut kdo misli da zgledam tako, da me še rit ne reši za koga drugega pa sem sladka malina. pa zato ne morem pričakovat in mu zamerit, če ni z mano, češ da to kompenzirajo druge morebitne kvalitete…to kvečjemu pride v poštev za prijateljstvo, za kaj več pa je nujna privlačnost. Težko bo dober mož, če bo začutil antipatijo z njene strani…to je ponavadi vzajemno, če ne pa tut neki ne štima (moški, ki preveč ljubijo?)

Eni pravite, naj ga vzame, čeprav ji tip vizualno ni všeč. Mogoče imate prav. Ampak to je recept za dolgočasno rutino in polom od seksa. Kako bo kvalitetno seksala s tipom, ki ji ni všeč?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

jaz bi ga nemudoma poslala na operacijo obraza.Pa ko bo ravno tam, naj mu še tiča povečajo, pa mogoče malce rit zmanjšajo.
Želim ti res lepega fanta.
Bodi mi lepo !

Eeemm….se mi samo zdi ali je nekdo včeraj prinesel napačne rože domov? :D:D:D:D

Kak si pikolovska :):) Dobro, pač fant ima neke dispozicije za mišice. Ne bit zdaj žlehta 😀 😀 :D[/quote]

Boljš :).

Ne vem pa, kateri ti je v bistvu padel v oči? Tisti s trebuhom, ki vidno uživa (in ima celo smisel za ples in ritem) ali “moja” nekoordinirana bobipalčka?[/quote]

Tisti s trebuščkom, ki vidno uživa (in ima celo smisel za ples in ritem).

Tvojo nekoordinirano bobipalčko sem za trenutek ujela le s kotičkom očesa, ampak sem hitro (najbrž podzavestno) pogledala stran. Videti je kot simbol neješčnosti jaz pa gurmanka na kvadrat….c,c,c, ne bi šlo skupaj. 🙂

Hvala vsem za odgovore.

Dejansko je tako, da sem si vceraj naredila dolg seznam ZA in PROTI in ugotovila, da sem izredno PLITKA; da sem si sploh dovolila zastaviti takšno vprašanje.

Čeprav,včeraj sem mu omenila, da bi bi mi bil bolj privlačen če bi določene stvari na obrazu spremenil in je rekel, da če me samo to moti, da je to najmanjši problem..(telo ima lepo…obraz pa bo dobil malo korekcije :-)))

Definitivno mu bom dala priložnost.Zasluži si jo. jaz pa tudi, ker je res prvi z zelo poštimano glavo, pridnimi rokami, zna z denarjem, ogrmno že ustvaril, brez prtljage itd., zelo pozoren in nadvse ljubeč…
Vse to, kar sem v moškem vedno iskala…

Lp

Eeemm….se mi samo zdi ali je nekdo včeraj prinesel napačne rože domov? :D:D:D:D[/quote]

bemtiš!!! že po poti so ovenele

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close