Končno smo temno rdeči!
V EU smo edina država trenutno obarvana temno rdeče. To je dokaz, da mi nismo za evropski kravelj ampak za balkansko čofotanje. Epidemije ne znamo ukrotiti in jo verjetno nikoli ne bomo. Upam, da nam sedaj Italija in ostale države vrnejo udarec ter zaprejo meje s nami in nas povsem osamijo, ter odrežejo iz evropskega prostora.
Smo samo tam, kjer so bili drugi pred mesecem, dvema. In tako kot so tam okužbe začele padat same od sebe ali zaradi ukrepov, padajo tudi pri nas. Ups, ampak malo prehitro, da se lahko trkali po prsih, da so rešili državo s cepljenjem.
Dejstvo je, da je narod prekužen, zato bo možnosti za širitev okužb čedalje manj.
Spremljam podatke, nič jasno.
Znižuje se 14 povprečje, mi pa krvavo rdeči.
Saj me ne čudi, saj so že zdavnaj prej predvideli in izračunali kdaj bo kaj.
Trudijo se z novo sprejetimi, samo skrbi me, da veliko teh ki skrbijo za ljudi na respiratorjih nekaj ne dela ok, da jih toliko umre. Morda pa so aparature fuč in neuporabne.
Morda bi morali še kakšno drugo tehniko pomoči uporabiti.
S poročili v vseh medijih pa samo nabijanje o vseh teh številkah samo v službi profiterjev ( cepite se cepci nam sporočajo). Seveda, še na 5 poživitveni se takoj sedajle prijavim.
Mi mamo na hrvaskem eno druzinsko prijateljico. Drugace je iz skofljice. Pac na morju je skoz… In vceraj mi je mama rekla, da naj bi ji ona rekla… Da je plenkovic rekel da z 1.10. Ukinjajo vse mere. Kao mi se borimo ze skoraj 2 leti, ukrepi ne pomagajo, jaz nebom ljudi prisiljeval, otezeval in jim tezil…
oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 18:25
Smo samo tam, kjer so bili drugi pred mesecem, dvema. In tako kot so tam okužbe začele padat same od sebe ali zaradi ukrepov, padajo tudi pri nas. Ups, ampak malo prehitro, da se lahko trkali po prsih, da so rešili državo s cepljenjem.
Dejstvo je, da je narod prekužen, zato bo možnosti za širitev okužb čedalje manj.
Robi567, 23.09.2021 ob 19:35
Pa še ta dejansko nič ni kriv. Zbolevajo bolj ali manj le cepljeni
Zboleli so skoraj izključno cepljeni. Na daljši bolniški imamo tudi osebo, ki se po cepljenju kar ne more pobrati.
Imam 3 cepljene sorodnike, ki so v zadnjem času zboleli, od tega je eden trenutno v bolnici. Res da ne morem posploševati na parih primerih, ampak cepivo očitno ni neka magična rešitev.
Ukrepi na državni države bi mogli biti naperjeni proti virusu. Ne pa tako kot zdaj, ko so narejeni izključno za dosego čimvečjega % precepljenosti, čimvečjega dobička posvečenih in je*anja ljudi v glavo.
Forum je zaprt za komentiranje.