Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končno se grem 3. cepit

Končno se grem 3. cepit

Tu bi lahko prazen tekst pustila,  ker vsi takoj skočite na vsakogar.

Dejstvo pa je, da po 2 AstraZenecah grem danes na Moderno.

Ker ima 3x več mRNA kot Pfizer in s tem  ima najvišjo zaščito.

Zima bo dolga. In jaz bom nanjo max pripravljena. Seveda sem že cepljena proti gripi.

Tudi jaz. Se tretjic grem po pfizer. Se ze veselim.    Priporocam tudi vsem ostalim..

Jaz sem se 2 x s Pfizerjem – s tem so menda tudi največ cepili.

Kako pa, da greš na 3. odmerek? A si se sama angažirala ali so ti poslali SMS?

Proti gripi pa se nisem še nikoli.

Go Girls, go… ?

.https://www.youtube.com/watch?v=SFCXHZc-6wk

Odgovor na objavo uporabnika
Elizzia, 03.11.2021 ob 08:34

Tudi jaz. Se tretjic grem po pfizer. Se ze veselim.    Priporocam tudi vsem ostalim..

Da se veseliš cepljenja, je pa že višja raven neumnosti.

Greva dans oba z mozem po tretji odmerek.   Smo pa seveda vsi cepljeni tudi proti gripi, tako kot vsako leto.

Le v kup uboga gmajna

Na cepljenje gres lahko direkt v Alejo.  Proti kovidu in proti gripi.   Za cepljenje proti gripi pa gres lahko tudi  na Zalosko, NIJZ.

Se grebli se boste za cepivo.  In ta dan ni tako dalec.

hormončič, 03.11.2021 ob 09:08

Da se veseliš cepljenja, je pa že višja raven neumnosti.

Daj no. Ne vidiš, da debilno trolovsko janšistično provocira ?

Dejansko pa sploh ni cepljeno. Tu je samo zato, da trola in širi fašistične bolane ideje.

Meni se zdi edino normalno, da gres po tretji odmerek.  Pandemije se dolgo ne bo konec.

…S tem, ko bi ljudem spremenili njihov DNK, bi jih spremenili zasebno lastnino, da ne bi bili več svobodni prebivalci planeta. Kajti vemo, da zakonodaja ne omogoča patentiranja naravnega gena (zato tudi naravnih semen ni mogoče patentirati), lahko pa se patentira modificiran gen (kar se naredi preko mRNA), kar poznamo v primeru lastniških semen znanih multinacionalk……

Dragi moji, upam, da se zavedate, kaj vnašate vase. V okolici zbolevajo polno cepljeni 🙁

Če se zgledujemo po državah, ki so v pandemiji pred nami in imajo covid sedaj dokaj pod nadzorom ter živijo normalno življenje, je to normalno.

Robi917, 03.11.2021 ob 09:36

Daj no. Ne vidiš, da debilno trolovsko janšistično provocira ?

Dejansko pa sploh ni cepljeno. Tu je samo zato, da trola in širi fašistične bolane ideje.

Kje sta se našla dva taka tepca kot sta hormončić in ti!

Cetrtic te pa lahko jaz cepim.

Gorenčka, 03.11.2021 ob 06:28

Tu bi lahko prazen tekst pustila,  ker vsi takoj skočite na vsakogar.

Dejstvo pa je, da po 2 AstraZenecah grem danes na Moderno.

Ker ima 3x več mRNA kot Pfizer in s tem  ima najvišjo zaščito.

Zima bo dolga. In jaz bom nanjo max pripravljena. Seveda sem že cepljena proti gripi.

Super, ti odstopim še svoje tri odmerke+ odmerek za gripo+ odmerek proti pljučnici+ odmerek proti klopnemu m.+ o. za rotavirus, pa najbolje, tako kot je rekla Logarjeva, vsa cepiva prejmi naenkrat, da ti ne bo treba 2x hodit.

Dillara, 03.11.2021 ob 09:33

Na cepljenje gres lahko direkt v Alejo.  Proti kovidu in proti gripi.   Za cepljenje proti gripi pa gres lahko tudi  na Zalosko, NIJZ.

Kaj češ lepšega, greš v šoping, vmes te mal pocepijo in potem cepneš še sam.

Ja, avtorica, ko človek enkrat na okus pride, je kar težko nehat, a ne????

Hej hej … le pridruzimo se festi…hitro … hitro … hitreje … 🙂
A Deadly Pandemic of the Fully Vaccinated – Worldwide data from 185 nations proves the highest Covid-19 Death rates are in the most vaccinated countries
Data was analysed from the ‘Our World in Data’ site of Johns Hopkins University on 247 million Covid-19 cases from the very start of the pandemic to October 31st 2021, for all 185 nations where they have data on both the percentage of people vaccinated, the cumulative confirmed cases per million, and the cumulative deaths per million.

prevod:

Na spletnem mestu Our World in Data Univerze Johns Hopkins so bili analizirani podatki o 247 milijonih primerov Covid-19 od samega začetka pandemije do 31. oktobra 2021, in sicer za vseh 185 držav, za katere imajo podatke o odstotku cepljenih ljudi, kumulativnih potrjenih primerih na milijon in kumulativnih smrtnih primerih na milijon.

A Deadly Pandemic of the Fully Vaccinated – Worldwide data from 185 nations proves the highest Covid-19 Death rates are in the most vaccinated countries

Hej, to je fajn, da ste veseli.

Jest bo pa hmal… le se na gripohin stopim….

Mene pa zanima, ce si prej preverite protitelesa preden se odlocite za 3 dozo al greste to tako malo za gust.? Razumem tiste z malo protitelesi, da se odlocijo za pozivitvenega ker se cutijo ogrozeni.

Rnadnk, 03.11.2021 ob 09:51

…S tem, ko bi ljudem spremenili njihov DNK, bi jih spremenili zasebno lastnino, da ne bi bili več svobodni prebivalci planeta. Kajti vemo, da zakonodaja ne omogoča patentiranja naravnega gena (zato tudi naravnih semen ni mogoče patentirati), lahko pa se patentira modificiran gen (kar se naredi preko mRNA), kar poznamo v primeru lastniških semen znanih multinacionalk……

Dragi moji, upam, da se zavedate, kaj vnašate vase. V okolici zbolevajo polno cepljeni 🙁

A s tem, ko praviš, da v okolici zbolevajo polno cepljeni, misliš na to, da če si cepljen ne bi smel zbolet? Ker nikjer ne piše in nikjer niso rekli, da ne boš zbolel, če se boš cepil. Povem dejstvo. Nikjer to ne piše. Če pa piše kje, da cepljeni ne more zbolet, pa prosim [vir].

fakmi…, 03.11.2021 ob 11:07

Hej hej … le pridruzimo se festi…hitro … hitro … hitreje … 🙂
Data was analysed from the ‘Our World in Data’ site of Johns Hopkins University on 247 million Covid-19 cases from the very start of the pandemic to October 31st 2021, for all 185 nations where they have data on both the percentage of people vaccinated, the cumulative confirmed cases per million, and the cumulative deaths per million.

prevod:

Na spletnem mestu Our World in Data Univerze Johns Hopkins so bili analizirani podatki o 247 milijonih primerov Covid-19 od samega začetka pandemije do 31. oktobra 2021, in sicer za vseh 185 držav, za katere imajo podatke o odstotku cepljenih ljudi, kumulativnih potrjenih primerih na milijon in kumulativnih smrtnih primerih na milijon.

Hej, to je fajn, da ste veseli.

Jest bo pa hmal… le se na gripohin stopim….

Ja, povprečno število okuženih in cepljenih.

Saj niso nikoli rekli, da se cepljeni ne more okužit, halooo?

Hej, spostujem tvoje mnenje, spostovani/a “moje mnenje”

Tole je prevod:

Smrtonosna pandemija popolnoma cepljenih – svetovni podatki iz 185 držav dokazujejo, da je najvišja stopnja smrtnosti zaradi Covida-19 v najbolj cepljenih državah.

Kot vedno poudarjam, nic nimam proti, da se cepite. Pomembno je le, VEDETI. Vedeti ti daje moc…vse ostalo je le se verovanje. Religija.

citat:

Saj niso nikoli rekli, da se cepljeni ne more okužit, halooo?

Hej, cemu potem prisila cepljenja, ce ti ne nudi zascite? Zato, da se pocutis “in” kot smo vcasih dejali?

Morda je tole mantra propagande:

Zasciti zascitene (cepljene) pred nezascitenimi (necepljenimi) tako, da prisilis nezascitene (necepljene) da se cepijo s “cepivom” katero ni zascitilo zascitenih (cepljenih)?

Cuden zapis, a nede. Pa vendar tako resnicen.

Verjetno nihce tukajle ne ve kdo je to pogruntal. Naj razlozim: neka medicinska sestra v neki bolnici v ZDA je to izrekla ker se je upirala cepljenju. In je seveda izgubila sluzbo, ker je dala vse skupaj na jutjube.

Kje pa sploh cepijo z Moderno?  V Aleji cepijo samo s Pfizerjem!

Prav. Upam, da bo brez stranskih ucinkov. Če verjameš, da te bo 3. Odmerek začitil, te podpiram.

Jaz se odločam drugače in drugace pazim nase in na druzino.

Upam pa da bo te norije kmalu konec na kakrsen koli način.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close