KONČNO :-) Reportaža in slike
Mega reportaza, mega slikce, mega recepti…. v glavnem, ful mi je zal, da nisem mogla biti zraven!!! Smrk, smrk… No, sem si pa vse strani jasno takoj bookmarkala. 🙂
In imam en dodaten predlog za Primoza:
v bazi receptov je se cel kup drugih receptov, ne samo ti s srecanja, a ne? No, jaz bi predlagala, da naredis en spisek samo teh receptov s srecanja, pa ga prilepis k reportazi in jih od tam polinkas (da jih bo lazje najt). Kaj pravite ostali, a bi to bila v redu ideja?
aja, da ne boste debelo gledali, tale pujs prilagaja aplikacijo, da bo videti še lepša in še bolj učinkovita.
vse prebere, če pa bo imel kakšno vprašanje, pa vam bo povedal.
primož
Bodo vssi na kupu, brez skrbi, tisti ki so bili na srečanju, bodo imeli tudi sliko poleg, samo da Turbo pujs doda opcijo :-)))
primož
Ej, SUPER STE!
In ni fer, da “moram” gledat tele dobrote prav zdaj, ko je nivo mojega sladkorja na nuli in jaz tako lacnaaaaa!
No, malo se hecam, malo se pa tudi jezim na viruse in bakterije, ki so me napadli ravno takrat, ko je najmanj nujno in me zato ni bilo na srecanje!
Kakorkoli ze, novembra bom z vami!
Babi, se bolj super si, kot sem si te predstavljala. Vse ostale pa tudi!!!
Ja, pitulice so pa videti tako svetovne, da se jih do naslednjega srecanja niti pod razno ne upam iti delat; bom raje pocakala na babicine instrukcije v zivo!
Verjetno bo se mnogo novih kandidatov za to!
V mislih na anslednje srecanje vas lepoooooo pozdravljam in vam posiljam zaradi reportaze se bolj sestradan, haha, pozdravcek,
vasa Vesna
Juhej, juhej, pa vas imam še jaz… 😉 Vsaj na mojem računalniku!
Primož, krasno napisano! Človek se kar vživi in potuje z vami… Babi ima pa takšne modre oči, da šele prav razumeš, zakaj pravijo, da se v očeh skriva duša;). Hej, Staša, tebe že spoznam s kitkami (ko te je Babi tako lepo opisala, kaj pa druge? Malo me “firbec” muči…
Slike so super (pa reportaža tudi), prav vidi se, da ste res uživali. Še posebej mi je všeč, da je Bacek uporabila recept za muffine, ki sem ga nekoč prispevala na forum. Sicer so bili verjetno brez olja še boljši, moram tudi jaz probati to modifikacijo.
Vsi skupaj ste res krasni in upam, da se vam bom lahko že novembra pridružila. Če me vzamete seveda.
Forum je zaprt za komentiranje.