Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika KONČNO :-) Reportaža in slike

KONČNO :-) Reportaža in slike

Ja superca so tele slikice in seveda tudi komentarji. Pa saj ne more biti drugače, če je pa tako tudi res bilo.
Ps: v soboto sem se lotila pitulic in so mi tako lepo uspele, da še sama nisem verjela. Zmanjkalo jih je v trenutku.

Oh, brskam in iščem pa ne najdem. Kje je slikica pitulic, da vidim, če sem naredila podobne “ta pravim”??
Hvala, oli

Uauuu, odlična reportaža. Se prav vidi, kako ste uživali. Da o preveliki količini sline v ustih, ki se je med prebiranjem nabrala, sploh ne govorim.

Videla sem že datum za novo srečanje in zagotovo se vidimo.

Lep dan vsem,
Ines

Mega reportaza, mega slikce, mega recepti…. v glavnem, ful mi je zal, da nisem mogla biti zraven!!! Smrk, smrk… No, sem si pa vse strani jasno takoj bookmarkala. 🙂

In imam en dodaten predlog za Primoza:
v bazi receptov je se cel kup drugih receptov, ne samo ti s srecanja, a ne? No, jaz bi predlagala, da naredis en spisek samo teh receptov s srecanja, pa ga prilepis k reportazi in jih od tam polinkas (da jih bo lazje najt). Kaj pravite ostali, a bi to bila v redu ideja?

se strinjam z urso- fino bi bilo,da bi bili recepti “na kupu”!! lp petra

zivjo, babi!

imam eno prosnjo… namrec, recept lahko dodam nazaj med “zive” 🙂 ampak bi te poprosil, ce se lahko najprej registriras, da te lahko potem navedem kot avtorico recepta…

hvala in lp,
TurboPujs 🙂

Lp, M

aja, da ne boste debelo gledali, tale pujs prilagaja aplikacijo, da bo videti še lepša in še bolj učinkovita.

vse prebere, če pa bo imel kakšno vprašanje, pa vam bo povedal.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bodo vssi na kupu, brez skrbi, tisti ki so bili na srečanju, bodo imeli tudi sliko poleg, samo da Turbo pujs doda opcijo :-)))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

zivjo!

ja… smo gruntali, kako to narest… pa je bila ugotovitev, da marsikdo, ki v forumu uporablja en vzdevek, tu morda ne bi zelel uporabiti taistega… in zato smo namontirali novo prijavo.

seveda pa so vsakrsni predlogi za dopolnitev aplikacije dobrodosli 🙂

lp,
TurboPujs

Lp, M

Ej, SUPER STE!

In ni fer, da “moram” gledat tele dobrote prav zdaj, ko je nivo mojega sladkorja na nuli in jaz tako lacnaaaaa!

No, malo se hecam, malo se pa tudi jezim na viruse in bakterije, ki so me napadli ravno takrat, ko je najmanj nujno in me zato ni bilo na srecanje!

Kakorkoli ze, novembra bom z vami!

Babi, se bolj super si, kot sem si te predstavljala. Vse ostale pa tudi!!!

Ja, pitulice so pa videti tako svetovne, da se jih do naslednjega srecanja niti pod razno ne upam iti delat; bom raje pocakala na babicine instrukcije v zivo!

Verjetno bo se mnogo novih kandidatov za to!

V mislih na anslednje srecanje vas lepoooooo pozdravljam in vam posiljam zaradi reportaze se bolj sestradan, haha, pozdravcek,
vasa Vesna

Hvala za reportažo in slikce, sm se “nafirbcala” !!
lp
Q10

Primož vse pohvale za odlično reportažo! In pohvale tudi nam, k smo tko dobr asistiral! 😉

Stran za recepte je odlična zadeva in komaj čakam, da se bo baza začela polniti!

Sicer se pa vidimo nasljednjič!

Pozdravček vsem, Petra

Mega! Končno vem, kako Babi zgleda!

Pozdravljena, Babi! Če bo vse po sreči, na naslednje srečanje pripeljem še taščico! Je bila takoj ZA!
T.

Super ste… verjetno je to res edini forum, kjer se nič ne kregajo :)))))

Slikce so krasne, kar lačna sem postala :)) Tudi ve vse izgledate fajn, aja… pa Primožu čestitke za trud :))

Ja, drugje se vcasih res tu mac kregajo. Jaz sem npr. zaradi tega nehala brat Zivljenje ah to zivljenje, ker niso znali nic drugega pocet, kot samo se obregat drug ob drugega, se nadirat in tezit vsem ostalim, ce se z necim niso strinjali.

Tukaj se imamo pa res zelo fino, a ne? 🙂

Jap, bom večkrat prišla malo pokukat sem…. po pozitivno energijo :))))

Mož bo presrečen, ko dobimo internet – kuhar je! Bo ves čas visel tu gor :))

Juhej, juhej, pa vas imam še jaz… 😉 Vsaj na mojem računalniku!
Primož, krasno napisano! Človek se kar vživi in potuje z vami… Babi ima pa takšne modre oči, da šele prav razumeš, zakaj pravijo, da se v očeh skriva duša;). Hej, Staša, tebe že spoznam s kitkami (ko te je Babi tako lepo opisala, kaj pa druge? Malo me “firbec” muči…

Tudi jaz sem pri Babi opazila oči, predvsem pa zeloooo dolge trepalnice 🙂 sem kar “fouš” ;))

LP, Staša

Slike so super (pa reportaža tudi), prav vidi se, da ste res uživali. Še posebej mi je všeč, da je Bacek uporabila recept za muffine, ki sem ga nekoč prispevala na forum. Sicer so bili verjetno brez olja še boljši, moram tudi jaz probati to modifikacijo.

Vsi skupaj ste res krasni in upam, da se vam bom lahko že novembra pridružila. Če me vzamete seveda.

Primož ali pa TurboPujs, prs zbrišita eno različico Kokosovih makronov iz baze receptov. Sem v pon zvečer prvič vnesla, potem pa še v tor zjutraj, k sem mislila, da mi ne “prime”. Zdaj je pa podvojeno. 🙁

zivjo!

se pardonam za zakasnjen odziv… en recept na povelje eliminiran 🙂

lp,
TurboPujs

Lp, M

Hej,Stasa!
Vse naravno. Nekaterim so bile podarjene dooolge noge!
Tem sem pa jaz ” fous”!
Da bi ti videla,kaksne trepalnice imata necak in vnuk( 32 in 13).Za fante ze kar nesramno predolge in pregoste. Tvoji kitki pa mi ne dasta miru!

Pozdravcek Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close