Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika KONČNO :-) Reportaža in slike

KONČNO :-) Reportaža in slike

Najprej, ne me kritizirat 🙁 Ko enkrat začneš, ne moreš nehat, toliko je bilo dogajanja. In ko enkrat pišeš 3 ure, kdo bo pa še popravljal za sabo, potem pa še vse slike obdelat, pa tekst oblikovat……ma sej je bilo skoraj tako kot bi kuhal 🙂

Ja, drugič si bom moral pripraviti eno steklenico dobrega in kakšno sladico poleg, pa ne bom tako “jambrou”.

kakorkoli že, na voljo imate prav vsi:

Potopisi iz kulinaričnega srečanja :-)))))

Poiskati morate sami, članek mislim.

Opazili boste, da ni slik sladic.

Ko se registrirate in avtorji pod rubriko sladice vpišete recepte,
bom pripel tudi slike, tako boste imeli na enem mestu vse recepte, ki si jih boste lahko printali, ali pa pošiljali po elektronski pošti.

Galerijo slik boste zagotovo sami izbrskali. Slik je bilo še veliko več, pa smo jih izbrali samo nekaj.

Bo že,

za prvič je več kot odlično, ampak le pazimo, da se ne pokvarimo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz tudi nimam besed,…….:)))) Res ste se morali imeti odlično. Babi, izžarevaš vse pozitivne lastnosti človeka, tudi vzdušja vidim da ni manjkalo.
Čestitke tudi Primožu, ki se je tako potrudil in tudi nam ostalim, ki nismo mogli priti na srečanje, tako lepo predstavil kaj vse se je dogajalo.
Edino to prošnjo še imam, da bi res slike in recept sladic čimprej bili “na dosegu”, upam da bo res kmalu in da je Primož res vse dobrote poslikal.

Čestitke,
LP Zala

Tako – domača naloga je opravljena. Recept za princeske (ki se ga najde tudi sicer s pomočjo opcije Iskanje) je poslan – upam, da bo tudi kakšna lepa slikica poleg ;)…

Vse sem poslikal, samo še recepte je potrebno vnesti v bazo in bom dodal slike, drugače pa lahko vsak svoje recepte piše v bazo in to pod svojim Nickom, kdor bo želel kaj izvedeti, bo v iskalec samo vpisal besedo z Nickom in bo že dobil vse recepte določene osebe.

uredili bomo pa še kaj drugega, tudi sliko boste lahko sami dodali, kot pa ste opazili, pa lahko dodaste tudi komentar na recept.

Uh, koliko dela s prehrano, upam,d a bom zaradi tega kaj shujšal :-))

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mishika,

kako si pridna, zagotovo bo slikca zraven in to tudi tista za povečat. ker je bilo res slastno – princeske , njami, aja pa še to.

Kako je kaj moški spol komentiral srečanje???

Moška roka, nimaš kaj.

primož

Hej,Promoz! Ti si sila,res cestitke!
Vesela sem,da sem spoznala vse te prijetne ljudi,s katerimi so se ze nekaj mesecev pletle vezi.Da smo se osebno spoznali,je tvoja zasluga.In zato:
” Najlepsa hvala!”

P.s: Ce zelis,lahko k sladicam dodas tudi moj poskusni recept (malo saljiv),ce ga se imas. Cokoladna krema v casah ali cokoladni mousse.

Lep pozdrav z obale zelo vesela Babi

Hehe, malo sem jih poslušala, ker sem mu prej obljubila, da bo več moških – ampak samo toliko. Srečanja pa je bil potem on vsaj toliko vesel, kot jaz sama – je užival v vsem in predvsem dooobro jedel (hehe, saj se mu ne vidi, da rad dobro je, ali? 😉 ). Skratka: po mojem mu ne bo ravno treba roke zvijat, da še enkrat pride ;).

Reportaza je odlicna, sem kar sline zraven pozirala, pa ceprav nisem velik ljubitelj plavajocega ziveza. Na zalost se tega srecanja nisem mogla udelezit.
Vse cestitke tebi Primoz za organizacijo, izvedbo in reportazo, Babi tebi pa gre en velik HVALA za pozitivno energijo, ki je nikoli ne zmanjka. Ta forum je polno zazivel s tvojim prihodom.
Vsem skupaj lep pozdrav

Vaaaauuuuu, Primož, Babi, Borka … in vsi ostali kapo dol … zdaj pa grem nekaj pripravit za večerjo, so se mi kar sline pocedile … meni pa so v oči padle tiste otroške očke … joj kako so luškane …

Medvedek Pu

Seveda ga imam še :-)))

Bom dodal, drugače si pa sila ti, če bom jaz tako aktiven kot si ti ko bom v penzionu???

v glavnem, vzornika že imam, samo presečt ga še moram, akr pa ne bo lahko, ampak izzivi so zato, da jih presežemo.

primož

Pssst… ne samo luškane… Še pogumne so. Pa vso družbo so “gor držale” 😉 :))))))))….

Najprej čestitke za reportažo, predvsem za stil pisanja :)) Sem brala skupaj z mamo in atijem, ki jima do sedaj sploh ni bilo najbolj jasno, kdo in kako smo imeli srečanje, če pa se sploh ne poznamo (žal se internetu ter na splošno računalniko na daleč ogibata (razen Solitaire in Minesweeper)) ;))) Tudi slike so super, res smo fotogenični ;))

Recept sem poslala, sedaj pa se sprašujem, če je možnost pošiljanja receptov čisto nova ali pa jaz tega do sedaj nisem opazila????? KER JE STVAR FENOMENALNA!!!!!!!!!!!! Tako lepo je vse urejeno (celo kalorije je možno vpisati :))). Saj je iskalec tudi dobro služil svojemu namenu, vendar pa se s tem ne more primerjati. Res vse pohvale!! verjetno je zaželjeno, da vpišemo tudi ostale recepte iz preteklosti, sploh tiste najbolj popularne!?

LP, Staša

Več kot napišete, bolje bo.

je pa zadeva čisto nova, sem mislil, da jo bomo dodelali do srečanja, pa ni šlo. celo aplikacijo, pa čaka še kar nekaj dodelav.

primož

OK, sploh ne razumem, kako da sem tokrat totalno štorasta. Hočem vpisat svoj recept, grem na

se desno zgoraj prijavim, s svojim nickom (kot ga imam na forumu) in… se ne zgodi nič. Vidim kategorije, že vpisane recepte, ampak to vidim tudi če se ne prijavim. Kako pa vnesem nov recept??? HELP!!! LP, obupana Daša

Daša,

potrebno se je na novo registrirati (na zgornjem linku – klikneš na nov uporabnik). Jaz sem tudi najprej mislila, da je dovolj registracija na tem forumu 🙂 Dosti sreče!!

LP, Staša

Aja, thx! Že špila. LP Daša

Veste kaj, krasni ste, jaz se malokrat oglasim, vas pa obvezno vsak večer berem. Ko gledam te slike s srečanja mi je pa kar žal, da nisem zbrala poguma in prišla. Zdaj se že dogovarjava z eno kolegico, da bi prišli na naslednje srečanje, če ne bo samo za stare mačke.
Več receptov sem že našla na forumu, ki so odlično uspeli – med drugim poletni zelenjavni krožnik od Babi, pa še…

Vsem želim še veliko pozitivne energije s katero je prežet ta forum,
bom se pa oglasila še s kakšnim receptom, samo da najdem čas za pisanje!
LP Tatjana

Bravo, bravo za vse! Super reportaža, krasne slikice, še lepši “igralci” in zdaj čakam le še na recepte za vse te dobrote 🙂
Pozdravček s še precej toplega juga!

Vladka

Dobro jutro vsem skupaj!

No včeraj zvečer sem se končno uspela prijaviti, vnesla sem tudi recept (pod Vnos recepta) in poslala (Pošlji). Rekel je, da je uspešno poslano, recepta pa nikjer. Zdajle zjutraj ga vnesem še enkrat, pogledam pod Sladice-piškoti, kamor sem ga uvrstila, pa ga spet ni. Smrk…

Seveda ste vsi vabljeni in res prav vsi, ne samo tisti, ki so prišli na prvo srečanje.

primož

OOOOOOOOOO, moram najprej pogledati, če je z njim vse v redu, :-)))))

To je zato, da ne bi kdo pisal kakšnih neumnosti, pa se s tem ognemo , brezveznim vpisaom. saj verjamem, da vam kaj takega ne pride na pamet, ampak veste koliko ljudi vas bere, tudi taki, ki bi vam želeli nagajati.

zato bo vmes samo še moj uč .-)

primož

p.s.
že potrjujem

Ej, pa smo dočakali…. lepo, prekrasno…. samo sedaj (na mojo veliko žalost)moje pitulice po izgledu ne morejo konkurirati Babinim….. Babiiiiiii, le kaj delam narobe?! Za prvič vem, da je bila presuha skuta – drugič pa – ne vem, morda bom morala malce naštudirati temperaturo moje pečice?! Hm, vsekakor – poskušala še bom. Sliko tvojih pitulic pa nalepila na vidno mesto. He, potem bova pa “tekmovali”….:-))

lp vsem

Upsa, to pa je bilo nekaj. Nikoli ne jem pred tretjo uro popoldan, ta trenutek pa bi sedla za to čudovito obloženo mizo in si dala duška z morskimi jedmi, pitulicami …… . Č E S T I T A M !

vse sem prebrala in pregledala! vidim,da je bilo res super-organizacija,kuharica-e…in vzdusje! super! by the way…se enkrat sem naresila pitulice…sedaj so bile pa ze zelo podobne tistim na sliki!! okus…se pa na sliki “ne vidi”!:)) lp petra

No, zdaj pa je! Sori Primož, k sem težila. Zdaj je vse jasno. Naj tudi jaz pohvalim odlično reportažo in fotke. Najbolj d’bestična je pa nova baza z recepti, ki ponuja res veliko možnosti. PRIMA!!! Komaj čakam, da se spet vidimo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close