Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOnčno pravo poletje

KOnčno pravo poletje

V stanovanju je v najboljšem primeru 28st. Če skuham le makarone (kaj več ni šans), je takoj 31.

Ponoči se ohladi na 26. Cel dan imamo zagrnjeno, ponoči prepih. Ven se gre zvečer.

Komaj čakam vsaj drugo polovico avgusta.

Prava poletja smo imeli včasih-vroča in suha, pa smo se otroc komot zunaj igrali brez posledic.. tale sopara pa je zdravju škodljiva.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 24.06.2021 ob 11:08

Prava poletja smo imeli včasih-vroča in suha, pa smo se otroc komot zunaj igrali brez posledic.. tale sopara pa je zdravju škodljiva.

Ne bi rekel, da je sopara škodljiva. Otroke s pljučnimi težavami so vedno vozili v obmorske kraje, ker je v zraku večja vlažnost.

Je pa res težje prenašati vročino z veliko vlage. V Kopru se recimo pri 80% vlažnosti  občuti temperatura 32 kot 36 stopinj.  Pri višji vlažnosti se telo težje ohlaja.

V Ljubljani imajo že drugi vročinski val s prijetnimi 35-37 stopinjami, Primorci pa še vedno prvega. Do konec avgusta bodo v Ljubljani našteli 8 vročinskih valov, Primorci pa še vedno samo enega. Kje je tu pravica?? A nismo dežela enakih možnosti?

Odgovor na objavo uporabnika
mega poletje, 24.06.2021 ob 08:07

Opolnoči 27, zjutraj ob 6:00 komaj 25 stopinj.

To mi deli!

Pri nas nočna temperatura ni padla pod 24 stopinj že kar nekaj dni. Bo treba ponoči delat/žurat, podnevi spat 🙂

Prevroče. Termometer mi kaže 34 v senci. Sicer je 36. Jutri bo baje še malo več. Mi je prevroče.

Drugi vročinski val je zaključen. Imamo vikend predaha, da si naberemo novih moči za tretji vročinski val, ki prične že naslednji teden. Temperature bodo tokrat 35+.

Na Obali že zaostajamo s številom vročinskih valov. Tukaj se je zaključil prvi val, gremo v drugega. Baje bodo v modi spet tiste grško-rimske tunike (krila) tudi za moške 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close