Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končno mir!

Končno mir!

Večina slovencev je šla domov in imamo v turističnih krajih končno mir,!!!!!! Prekleti slovenci! Se obnašate kot opice,! Ostanite v tisti vaši luknji!

a gnar si pa uzel??

Je res! Na plazah,v lokalih,na ulicah,v kampih ,itd popolnoma druga zgodba. Lahko se RES uziva v dopustu! Slovenci najvecji gnoj na dopustu!”

Malo miru je res vec. A v teh dneh je tudi vec opaziti v nasem kraju nekaj kar lani ni bilo in srecujem v teh dneh na sprehodu. Moski 50-60 let, kar urinirajo sredi sprehajalne poti.  Prej so sli za vogal, za grm. Zdaj pa to. Ali pa sredi travnate plaze, isto, urinira in ljudje hodijo mimo. Kam smo prisli? Javni wc en 30m od njega, drugi 50m, tretji mal dlje. Ampak wc je, zdaj ali so malo opiti ali mislijo kazat svoje premozenje iz gat.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimn, 25.08.2021 ob 09:02

Večina slovencev je šla domov in imamo v turističnih krajih končno mir,!!!!!! Prekleti slovenci! Se obnašate kot opice,! Ostanite v tisti vaši luknji!

Kaj si pa ti?

PODPIS!
Bili smo v kampu. Slovenci povsod na okoli. CEL DAN in CELO NOC kricanje,pijancevanje,glasba na ves glas,itd,itd! Okoli prikolic bruhanje,scanje,itd. Nemci,Italijani,itd,itd so samo gledali kaksen GNOJ od naroda to dela! Razlozili smo jim,da so to ljudje iz soncne strani Alp!

V soboto pretep red lokalom v Puli. Uganite kdo je bil vpleten? SLOVENCI!

Upam, da fašist jajo to bere in nas bo neprodušno zaprl za dvajset let.

Imam video kako se Slovenci obnasajo na dopustu!!!! Ko ga gledam me je SRAM,da sem Slovenec! KAko ga lahko tukaj objavim?

Šnelca_783, 25.08.2021 ob 09:36

Malo miru je res vec. A v teh dneh je tudi vec opaziti v nasem kraju nekaj kar lani ni bilo in srecujem v teh dneh na sprehodu. Moski 50-60 let, kar urinirajo sredi sprehajalne poti.  Prej so sli za vogal, za grm. Zdaj pa to. Ali pa sredi travnate plaze, isto, urinira in ljudje hodijo mimo. Kam smo prisli? Javni wc en 30m od njega, drugi 50m, tretji mal dlje. Ampak wc je, zdaj ali so malo opiti ali mislijo kazat svoje premozenje iz gat.

Ker jee tudi na plaži toliko pijan po parih pirih v riti , ne zmore prinest tistih 30m kulturno do wcja -ker bi mu med potjo začel nekontrolirano  teči urin med nogami.

pijani zadetki slovenski pezdetki, 25.08.2021 ob 14:11

Ker jee tudi na plaži toliko pijan po parih pirih v riti , ne zmore prinest tistih 30m kulturno do wcja -ker bi mu med potjo začel nekontrolirano  teči urin med nogami.

Bil je z nahrbtnikom, jakno. Sem bila nasproti, ker sem hodila ob robu trave. Nasproti mene upokojeni par z vnukinjo tudi po travi le da po sredini. In tip se lepo med hojo po tej travi ustavi odpne kavbojke in urinira najprej proti meni obrnjen, potem se je proti njim obrnil. To je bilo zjutraj danes.

Pred par dnevi podobno.

To je novi del travnate plaze odprtega tipa ob skalah.

In ce vsak tako sredi urinira, bogi tisti ki pride uro za tem in tam da brisaco ali malcek taca po tej scalnici.

Mislim wc na dosego roke…

Vcasih so sli za grm, za drevo.

Zdaj kar ob poti gre na kolesarsko torej poleg poti za pesce, ga da ven in scije pred tabo ter gleda ponosno kaj pocne.? Takega na hitro od dalec osvrknes v faco, tam dol mu ne gledas. Vidis da niso kulturni, ne gladki.

Saj ni mali otrok, da ga prime lulat takojjj.

To se gre za prikrito razkazovanje organa, pod krinko dolgega uriniranja.

Pa to sem dozivela ze v malem Mercatorju. Iscem med stalazo nekaj in me zmoci curek. Fujjj. Tip scal sredi trgovine ob meni. Hvala lepa me ne vidite vec v taki trgovini smrdeci po scalini. In trgovka rece ” kaj cmo tko je”.  Ni cudno da zapirajo male Mercatorje ko ta hodi urinirat vanje. A bife notri ima wc. Zdaj razumi. Fetis scat pred drugimi??

Pa se novi wc so, mesec dni narejeni. Na stezaj je imel odprta vrata, ker je cistilka ravno vse pomila in je bilo od cistil odisavljeno. Tako da ni izgovor, da ni wcja blizu. Ce pa je da je star, umazan, smrdec. Ne jih je vec na kupu, novi in cisti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close