Končno ena zanimiva tema
A tebe ta tip navdihuje, si se poistovetil z njim ali kaj je namen tvojih objav?
Ne pa psihič nastavlja ogledalo copatarjem… razliak je samo med tem, da nekaterih se je ena usmilila njega pa še ena ne, pa je bil nepotrpežljiv 😛
Z zgodbami nekega vase zagledanega psihopata, ki je ubil par ljudi ?
Komu pa to predstavlja popestritev, pa ne more biti daleč od njega, če se sam poistoveti s takšno osebnostjo.[/quote]
To predstavlja popestritev približno tolkim ljduem kot predstavlja popesteritev biti top 10 piscev na MONu 🙂
Oboje je znak bolezenskega stanja… samo eno stanje se tolerira drugo pa ne…. to je vse 🙂
Komu pa to predstavlja popestritev, pa ne more biti daleč od njega, če se sam poistoveti s takšno osebnostjo.[/quote]
To predstavlja popestritev približno tolkim ljduem kot predstavlja popesteritev biti top 10 piscev na MONu 🙂
Oboje je znak bolezenskega stanja… samo eno stanje se tolerira drugo pa ne…. to je vse :)[/quote]
Eh, Matkic…Koga pa ogroža nekdo, če je med top pisci na nekem forumu ?
Tistega, ki je ostal na 11 mestu….:)
Oboje je znak bolezenskega stanja… samo eno stanje se tolerira drugo pa ne…. to je vse :)[/quote]
Tistega, ki je ostal na 11 mestu….:)[/quote]
Govorim o popestritvi ne ogrožanju…… 2 bistveni razliki…. sicer pa mene je ta mulc ogrožal manj kot me ogrožajo bedarije ki jih pišete Slovenci tukaj gor 🙂
Če smo že pri ogrožanju 😉
To je moje delo. 🙂
Ja, če misliš le nase, potem se strinjam. 🙂
Če pa ti takšen človek ubije otroka, pa več ne bi tako razmišljal.[/quote]
Tudi če ne mislim le samo nase ampak še na moje vse sorodnike, jih ta mulc ni ogrožal, jih dosti bolj ogrožajo psihiči iz MONa ……
kakšen človek ali ta mulc iz Amerike je spet bistvena razlike se ti ne zdi? On pa iz treh razlogov ne more ogrožat mojih otrok.
1. ker je mrtev
2. ker nimam otrok
3. ker tudi če bi jih imel in bi on bil še živ, je to bilo v USA….
In katero ti toleriraš? :))
In katero ti toleriraš? :))[/quote]
Nobeno, ampak ker se eni v stanju kot so celo z njim hvalijo in z njim uničujejo življenja drugih (na bolj mehki način) pa si mislim pa naj bo še drugi ekstrem, saj učinek je enak, samo pot do tja je drugačna 🙂
Tistega, ki je ostal na 11 mestu….:)[/quote]
Govorim o popestritvi ne ogrožanju…… 2 bistveni razliki…. sicer pa mene je ta mulc ogrožal manj kot me ogrožajo bedarije ki jih pišete Slovenci tukaj gor 🙂
Če smo že pri ogrožanju ;)[/quote]
In ti se še vedno zavedno izpostavljaš situacijam, ki te ogrožajo? Samodestrukcija par excellence.
Če smo že pri ogrožanju ;)[/quote]
In ti se še vedno zavedno izpostavljaš situacijam, ki te ogrožajo? Samodestrukcija par excellence.[/quote]
Edini način da se jih ”rešim” je samomor…. trenutno ga nimam v mislih… tudi če grem dol z MONa za večno, bodo taki retardi krojili družbo v kateri živim z konstantnim nabijanjem nekih nebuloz 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.