Koncert Tabu-jev
Ojla!
S fantom sva zadela 4 vstopnice za kao spektakularni koncert skupine TABU v Hali Tivoli.Nisva ravno ne vem kaka fana ker poznava sam ene par komadov pa so kr u redi,ampak sva rekla da greva mal pogledat če je že glih zastonj.
Zdej me pa zanima kako je sploh na njihovih koncertih?Pa kaj si predstavljajo pod “spektakularni”?Bo ta koncert res neki posebnega?Na vstopnici piše da imava sedišče.A se mar na takih koncertih sedi???Halooo???Kolikor jest poznam njihovo musko še zdeleč ni za sedet ker razbija in seka in ne morš ti ob takih ritmih sedet.No,ja,bomo vidl.
Zdej si že ene par dni poskušam ogledat njihovo spletno stran pa ne deluje-verjetno zato ker se res mrzlično pripravljajo.A kdo ve kolk cajta bo trajal ta koncert?Vem samo da se začne ob 20h.A bojo imel kako predskupino a bojo kr sami?Ej,ne vem popolnoma nič,sam vem da je povsod en kup reklam pa ne vem kakšen BUM.Upam da bo res tko v redu in mogoče pa res po tem koncertu postanem njihova fanica.
pa lp!
Glede na to, da je v Tivoliju (če se ne motim?), pol bosta gor na tribunah sedela, če mata take karte. Enkrat samkrat sem sedela na koncertu, brez veze, žal. Mogoče bosta lahko prišla dol v parter/stojišča. Drugače pa … idi pogledat, če že maš karte, sej te nič ne stane, ne vem, kaj kompliciraš 🙂 (pa brez zamere). Če ne jih daj pa naprej, gotovo bi jih bil kdo ful vesel.
Ej Brina. Jz mam eno vstopnco, vendar bi rabu še eno. Zanima me če mi jo daš, lahko jo pa tud kupm. Neyc@tok-tok.com Piš mi
piše že sedišče, ker ima dvorana v tivoliju pač tribune, ampak na takih koncertih se ne sedi (nisi še nikoli bila na kakšnem večjem koncertu v takem ambientu????)! sploh pa je to fora samo v vhodu verjetno, da se folk lažje razvrsti, potem ko si pa enkrat v dvorani se bo dalo pa verjetno normalno prehajat iz parterja na tribuno in obratno, tako da si boš lahko sama izbrala kaj ti bolj ustreza. vsaj zame je koncert tabujev nuja, če želiš doživeti ogromno količino nepozabne pozitivne energije, ker so dejansko totalno odpičeni. pevka nina ima toliko energije, da celoten koncert skače gor in dol, pleza ostalim članom med nogami, po njih in še čem drugem. kakšen bo dejansko show ne vem, je pa tako da v naši mali deželici zmeraj obljubljajo ne vem kaj, pa potem ni nič posebnega- ne vem, pustimo se presenetit!