Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koncert Bocelli Stožice

Koncert Bocelli Stožice

Boste šli v soboto na koncert Bocellija ali boste iz preventive raje ostali doma. Verjetno na tak koncert pridejo ljudje od vsepovsod tudi iz sosednjih držav?

Ne, ne grem, ker grem v Zagreb v Areno na koncert. Kaj pa naj. Doma se v hišo zabijem. Pred vstopom si bom razkužila roke, po odhodu iz dvorane si bom razkužila roke, več pa že ne morem narediti.

Pojdi in uživaj. Če te skrbi še kakšno masko vzemi s seboj.

[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61ZYTwUu5kL._SY355_.jpg[/img]
Za koncert Bocellija mora imeti kakšno bolj takole modno fancy masko. Še bolje pa, če najdeđ kakšno od Hello Kitty, tiste bolj cortkane.

Čez 3 tedne bo pa par sto novih okužb zaradi tega koncerta.

Mi imamo VIP karte, pa smo se danes odločili, da denar ni toliko vreden kot naše zdravje. Ne da delamo paniko, ampak se mi zdi, da je preveč ljudi na kupu, glede na to, da imamo uradno potrjenega prvega pacienta z okužbo pri nas.
Za moje pojme bi moral organizator že zaradi preventive prestaviti koncert.

100 več okužb bo al bom jaz na koncertu al pa ne… toliko o okužbah. In ko je bilo januarja toliko bolezni, da je pol slovenije doma ležalo, ni nihče karanten delal. S sinom sva z 38 temperature sedela po tri ure pri zdravniku… med vsemi, kašljajočimi, vročičnimi, obolelimi za pljučnicami.

Pa še to: Ti veš koliko otrok je imelo takrat diagnozo atipična pljučnica ali bakterična pljučnica. Vsak drug je bil na respiratorju in kisiku – Dobili antibiotik. Nič pomagal in čez 3 dni je pediatrinja rekla: ja viroza je – bo kar gripica. Hm… mogoče smo pa že takrat večina preboleli korona. Bog si ga vedi.

Tole dej gor, pa boš komot koncert preživela.
[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/611Zjqbn%2BHL._SX425_.jpg[/img]

Edino normalno in kulturno bi bilo, da prestavijo koncert. Karte niso poceni, pa sosedov bo tudi veliko….

Pa kolikor vem, se zdaj marsikaj odpoveduje,tako da bi to bila edina logična in humana poteza!

Gre za 10tisoč ljudi+xy

Če po kakšni nesrečni varianti ne boste staknili virusa na koncertu se ne sekitajte, popravni je že kmalu v Planici…. 😁

Bocelli je že zdaj, v soboto 7. marca. Če so (zdravi) ljudje normalni, bodo lepo prišli na koncert, paničarji bojo pa mrzlično čakali na novega kužnega Slovenca.

Bi bila vesela, če bi ga odpovedali, ker za sebe se ne bojim ampak za vse tiste šipkejše, ki bi jim v primeru okužbe prenašala virus.

Bi bila vesela, če bi ga odpovedali, ker za sebe se ne bojim ampak za vse tiste šipkejše, ki bi jim v primeru okužbe prenašala virus.

Koncert očitno BO! nimaš se česa bat ker bodo očitno dvorano prezračili 😀

novice pišejo danes o bočelliju v stožicah, da bo:
https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/clanek/v-stozicah-slavni-italijanski-tenorist-kaj-pa-koronavirus-zracimo-prostore-razkuzila-bodo-285977

Ga bodo odpovedali. V Italiji so odpovedali že kup športnih in tudi koncertnih prireditev. Ja, seveda imajo več okuženih, kot pri nas. Po tem koncertu, po Planici in Vitrancu jih bo pri nas sigurno tudi toliko..(((

Očitno naša vlada ne upa prevzeti te odgovornosti, da bi v izogib porastu okužb prepovedala tako množične prireditve. Organizatorji pa bi tudi lahko pomislili na zdravje nastopajočih in vseh obiskovalcev, pa seveda vsega spremljajočega osebja.

Ga bodo odpovedali. V Italiji so odpovedali že kup športnih in tudi koncertnih prireditev. Ja, seveda imajo več okuženih, kot pri nas. Po tem koncertu, po Planici in Vitrancu jih bo pri nas sigurno tudi toliko..(((
[/quote]

Ničesar ne bodo odpovedali.

Slovenija ne bo, Bocelli pa, če je pameten, bo.

Sem mislila, da je zajebancija, da bodo zračili, ampak oni to resno. Ne bodo odpovedali, ker NIJZ ni tako rekel. Odgovorni pa so rekli da pri nas ne bo take karantene kot v Italiji. Tako da kar pozabite na odpoved s strani organizatorja. Tako da dvorano bodo razkužili.
Mogoče bi bilo bolje, da bi namesto razkužil za roke, vsakemu obiskovalcu raje ponudili enega “ta kratkega”.

Jaz pravim, da je vsak svoje sreče kovač. Covid-19 je začetek bolezni, pljučna fibroza pa konec. Ljudje tega ne razumejo, ker se koncentrirajo na koronavirus. Vsekakor bo Slovenija morala v naslednjem letu razširiti bolnico na Golniku.

Naj odgovarja organizator in eventim. Ker se koncerta ne prestavi mora zato nekdo prevzeti odgovornost.

Ta koncert bo imel zgodovinske posledice. Upam da se odgovorni tega dejstva zavedajo!!!!

Ja .

Vsi italijani iz severne italije bodo prinoreli na koncert. Fajn.

Bodo pa dali Stozice v karanteno.

Če nekdo, bodisi država ali organizator ali pa pevec sam, ne odpove tega koncerta bo to:
Epic fail!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close