Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konc sveta je….ups…ni

Konc sveta je….ups…ni

Kdo se ti posmehuje?

Ker toliko energije posvečaš temu, da omalovažuješ nekaj, česar sama nisi sposobna dati: ravno preko virtuale sem našla nek link na spletno stran, preko katerega sem v reali dobila toliko (vrnjenih) malih objemov, kot bi si poprej težko mislila. Zato: ne veš, če ne narediš prvega koraka.

http://www.prostovoljstvo.org/za-prostovoljce%5B/quote%5D

Prostovoljka sem bila že davno prej preden sem sploh vedela kaj je internet.[/quote]

Lepo. Potem me čudi, da svojo energijo trošiš na ta način, kot to počneš v tej temi. Da (te citiram) talaš nekaj, kar nikomur ne koristi. Še tebi sami ne.

Mogoče pa bo komu virtualcu, ki trosi neke virtualne objeme, le kliknilo, da to nikomur ne koristi. Da bo le začel razlikovati virtualo od realnosti in bo mogoče pa danes vsaj kak lep nasmeh namenil v reali.

Ampak kolk znajo biti pa enii zateženi res…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kakšen pa je tazaresni objem? A je to tisto, kar ti deliš okoli prek interneta?[/quote]

Ne. Tazaresni objem je ornk lep. Pa topel. Pa varen. Pa lahko ti gre malo na jok, če nisi navajen.[/quote]

Aha, ti torej po spletu deliš nekaj nepristnega in nam zraven še soliš pamet, kako to pomaga.

Še posebej zateženi so s svojimi virtualnimi objemi.

Korist virtualnosti je v tem, da se ti ob prebiranju sproži kakšen nasmeh z vsemi stimulansi, ki mu sledijo. Sem se pa skozi leta naučila, da se zahvalim in vrnem tisto, kar je ‘prišlo do mene’. Pravi trenutek in na način, da sem se odločila napisati odgovor. Da ne razglabljam, ali je res dovolj veliko, dovolj vredno, dovolj posebno, dovolj neezoterično, dovolj (ustavi po potrebi)…… Zadošča, da je.

Je pa res, da ima veliko ljudi težave ne le z dajanjem, temveč tudi sprejemanjem podarjenega.

Ne. Tazaresni objem je ornk lep. Pa topel. Pa varen. Pa lahko ti gre malo na jok, če nisi navajen.[/quote]

Aha, ti torej po spletu deliš nekaj nepristnega in nam zraven še soliš pamet, kako to pomaga.[/quote]

Kje si pa to videl?
Jaz sem samo ugotovila, da tebe ni še noben objel.
Nikjer ne solim pametiu, da pomaga in nikjer ne talam nečesa, kar ni….

Korist virtualnosti je v tem, da se ti ob prebiranju sproži kakšen nasmeh z vsemi stimulansi, ki mu sledijo. Sem se pa skozi leta naučila, da se zahvalim in vrnem tisto, kar je ‘prišlo do mene’. Pravi trenutek in na način, da sem se odločila napisati odgovor. Da ne razglabljam, ali je res dovolj veliko, dovolj vredno, dovolj posebno, dovolj neezoterično, dovolj (ustavi po potrebi)…… Zadošča, da je.

Je pa res, da ima veliko ljudi težave ne le z dajanjem, temveč tudi sprejemanjem podarjenega.[/quote]

Zahvaliti za nekaj, kar se ti zdi posmeh, nečutnost, brezveze?
Ja, dotakne se tako, da zaboli, ker vidiš kako brezčutni so ljudje.

Aha, ti torej po spletu deliš nekaj nepristnega in nam zraven še soliš pamet, kako to pomaga.[/quote]

Kje si pa to videl?
Nikjer ne solim pametiu, da pomaga in nikjer ne talam nečesa, kar ni….[/quote]

Tukaj sem videl:

Tko ste neki našpičeni danes….pa tak lep sonček…pa živi smo…pa zdravi smo…pa radi se imamo
in sem se odločila, da bom danes (za sladkorno fasat) prijazna….
in vsakomur, ki je žalosten, nemiren, zdolgočasen, užaljen ali siten……podarjam en topel, fajn mehak
dolg in čvrst objem…

Kje si pa to videl?
Nikjer ne solim pametiu, da pomaga in nikjer ne talam nečesa, kar ni….[/quote]

Tukaj sem videl:

Tko ste neki našpičeni danes….pa tak lep sonček…pa živi smo…pa zdravi smo…pa radi se imamo
in sem se odločila, da bom danes (za sladkorno fasat) prijazna….
in vsakomur, ki je žalosten, nemiren, zdolgočasen, užaljen ali siten……podarjam en topel, fajn mehak
dolg in čvrst objem…
[/quote]

In kje solim komu pamet kok pomaga ?
To si ti narobe videl…
Ampak za take, kot si ti, ki so lačni objemov, bi naredila tudi izjemo…in podarila pravega….kaj si
morem….dans je tak dan….(sej veš pa sonček, pa zdravi, pa vse)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close