komu prijaviti nesposoben servis?
Štiričlanska družina, mobitelov v vsej naši zgodovini malo morje, izkušnje s servisi številne, ampak zadnji mojstri so nam dvignili pokrov. Arogantni nesposobneži totalni. Telefon smo že 4x nesli na servis, pa še zdaj isto štirka. Ko sem bila četrtič vsa obupana tam, so strokovno “ugotovili”, da je bil očitno v vodi. Pred tem pa, da ni bila dobro nafilana baterija. Ikonca je sicer kazala, da baterije sploh ni, so me pa prepričevali, da je ta znak za prazno baterijo. So edini servis v Sloveniji za ta telefon, ki ni bil poceni. Star je pa par mesecev in ne bi kar požrla tega, da ne dela več. Malo bi jih komu prijavila, pa ne vem, komu.
Mi smo imeli podobne hece na enem največjih servisov v Slo (eden najbolj prodajanih GSM-ov). Telefon je bil malo (ampak res malo) zmočen in smo ga poslali na servis. Seveda smo vedeli, da garancije ne bo, čeprav ni delal prav že predno je bil zmočen, ampak ok. Ker je bil pred dobrim letom kar drag, smo rekli, da bolje da damo pač nekaj za popravilo.
In smo dobili predračun za popravilo – pazi to – nakup novega gsm aparata v vrednosti 380 eur. Ma me je skor kap. In kličem na servis in rečem, ste vi servis ali prodaja… Pa mi pravi, ja to je k avto k je totalka… Evo smo ga bili potem primorani popraviti na nepooblaščenem servisu za zelo majhen denar… Tako se delajo norce iz nas.
Koliko je pa telefon star? Jaz bi poskušala uveljavljat stvarno napako in zahtevala novega. Malo si preberi zakon o varstvu potrošnikov. Tole, kar nam prodajajo zadnje čase, je živi poden. Jaz se z garancijami in temi jajci sploh ne bom več ukvarjala. Če nova stvar, ki jo kupim, ne dela, mi majo za dat novo. Pika. Ali pa vrnit denar.
Pa veliko sreče in mirnih živcev.
Forum je zaprt za komentiranje.