Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Komu kuhaš Babi?

Komu kuhaš Babi?

Babi, kdo se oblizuje ob tvoji odlični kuhariji?

Hej! To je pa tako.Zdaj sva z mozem ze nekaj casa sama.On sicer ne poje velikih porcij,zato pa ima rad dobro narejene jedi.Sploh ni izbircen,le prefinjen okus ima.Verjetno se je navadil mojega nacina kuhanja,da v restavracije ne hodi rad.Meni pa kdaj prav pase.
No,potem so se moji,ki naju kar pridno obiskujejo in vnuk,ki ima zelo rad kitajsko in slovensko hrano- pod to misli struklje,se zlasti orehove.
Ko pa midva obisceva njih,cakajo,da bo babi naredila vecerjo z ogromno skledo slovenske solate-kakrsnekoli in tipicno mediteransko jed z vsemi zacimbami,da disi se k sosedom. Zet je mahnjen na to hrano.Tako to zgleda:Z letaliscaa v predpasnik in za stedilnik.

S sestro in njeno druzino se veckrat druzimo ob mizi na enem ali drugem
domu.Ce pa ni nikogar in imam kaj dobrega,kaksnega soseda upokojenca, ki je slucajno sam,tudi rada pogostim.V stopniscu je 7 druzin,vsi upokojeni razen ene. Potem si kar nosimo kaksno dobroto.
Najlepse pa je kaj dobrega speci otrokom,cigar mamice so v sluzbi in ne utegnejo. Potem nesem na kopalisce protvanj cesa sveze pecenega.
To bi bilo vse! Na posteno vprasanje,posten odgovor. Lep pozdrav Babi

Bravo Babi!
Upam, da na tisto kopališče tudi mene kdaj zanese 🙂
Pozdravček!

Vladka

Hej Vladka! Se splaca ze zaradi lepo urejenega kopalisca.Prostor za otroke,sonce,sencka,krasna slascicarna s teraso prav na morju,da lahko gledas malcke ,ko cofotajo v vodi in lepo pijes kavo. Natakarji in natakarice veseli mladi ljudje,ki kar brzijo od mize do mize. Odprto tudi pozimi.Celo Boris Cavazza z novo druzino rad posedi.
Ko prides,javi (stanujem samo cez cesto) in bom prinesla sladico.Lp Babi

Ja, Babi, saj ne vem točno, kje to kopališče je 🙁 No, če se bomo hoteli srečati, se bomo že prej zmenili. V Kopru sem se kopala le v Žusterni, medtem, ko sem bolj stalni gost na plaži v Izoli pri Delfinu, ali pa Simonov zaliv (zame “bljaka”, a z Jagodja najbližje, pa otroci imajo tam tobogan), pa pri Svetilniku je tudi zelo lepo, ampak tam pa tudi za otroke ni prav idealna plaža. Pozimi pa seveda tudi Bernardin v Portorožu itd….
Danes vam vsem skupaj želim eno res lepo popoldne in zelo radovedno pričakujem novo Primoževo reportažo!
Pozdravček!

Vladka

Hvala za odgovor, kar žal mi je, da nisem kje v bližini doma. Stara bom 50
let, sem še v službi in potem si lahko kar misliš, kako je.
Lep pozdrav od Marije (Marija Mora Malo Malicat).

>Danes vam vsem skupaj želim eno res lepo popoldne in zelo
>radovedno pričakujem novo Primoževo reportažo!
Jaz tudi!!! :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close