Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komu je v zakonu bolje, M ali Ž?

Komu je v zakonu bolje, M ali Ž?

Tisti, ki ste ločeni. Kako je bilo v partnerstvu in kako je sedaj? Kdaj ste bili na boljšem in zakaj?

Kako je, ko zaživita skupaj. Komu je bolje in komu slabše?

Objektivno gledano, je meni v mojem zakonu doma bolje kot ženi.

Sedaj pa drugi del življenja: v službi ba sem na*j*ebal 3x bolj.

Pa tudi tretji del, “v postelji”, nisem zadovoljen.

Skupaj: Slabše :))

Jasno, da obojim. Poročeni moški in ženske živijo dalje kot samski. TOrej je jasno, da je bolje biti poročen kot samski.

O kvaliteti življenja v zvezi vse pove število ločitev.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj vem, kaka tretjina se jih loči. To vse ok. Ampak koliko je pa parov, ki se ne ločijo pa se samo kregajo, eni celo pretepajo, varajo na veliko in vse mogoče?
Tako, da tisti, ki se ločijo so še ok. Tistih, ki bi se morali ločiti pa se ne, je še več.
Tisti ok, res srečnih parov je pa potem koliko?
Zakaj toliko moških, poročenih seveda, visi po raznih poratlih in peca ženske? Zadovoljen srečen moški ne bi varal.

Kaj vem, kaka tretjina se jih loči. To vse ok. Ampak koliko je pa parov, ki se ne ločijo pa se samo kregajo, eni celo pretepajo, varajo na veliko in vse mogoče?
Tako, da tisti, ki se ločijo so še ok. Tistih, ki bi se morali ločiti pa se ne, je še več.
Tisti ok, res srečnih parov je pa potem koliko?
Zakaj toliko moških, poročenih seveda, visi po raznih poratlih in peca ženske? Zadovoljen srečen moški ne bi varal.[/quote]

Kaj pa naj, drka ku**ra**c ?

Nope, če se pari ločujejo, to še ne pomeni, da so VSE zveze zanič.
Podatki o številu ločitev pač NIČ ne povejo o tem, kako je z zvezami, ki še držijo. Ene funkcionirajo, ene bodo pa vsak hip, ali pa jutri, naslednji mesec, naslednje leto … razpadle.

Pa tudi, če se telefoni na polno kvarijo, ni nujno, da je tudi tvoj zanič.

Meni je bilo v zakonu fino.
In zdaj, kot samski mi je tudi fino.

O kvaliteti življenja samskih vse pove število iskalcev in število zvez. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O kvaliteti življenja samskih vse pove število iskalcev in število zvez. :))[/quote]

Pa je sploh kak samski iskalec? Meni se zdi, da jih nič kaj ni. Mogoče med ženskami. Aja, to govorim o starosti nekje po 30, 35tem.

V dobri zvezi je kot v dobrem strastnem seksu – oba zadovoljna.
V povprečni zvezi kot v “no mogoče bi lahko rekli s od seksa” – eden morda še kar zadovoljen, drugi razočaran v tri krasne.
V slabi zvezi pa je enako, kot ko se spravita seksat bejba ki leži kot klada, tip pa tud ne ve kva mora nardit, da jo animira – podn od podna.

O kvaliteti življenja samskih vse pove število iskalcev in število zvez. :))[/quote]

Pa je sploh kak samski iskalec? Meni se zdi, da jih nič kaj ni. Mogoče med ženskami. Aja, to govorim o starosti nekje po 30, 35tem.[/quote]
Ja glej, če kupuješ cigarete in jih iščeš na pošti ali v mesnici, dvomim, da jih boš dobila, če pa greš v trafiko ali supermarket, je pa izbira že zelo velika. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa je sploh kak samski iskalec? Meni se zdi, da jih nič kaj ni. Mogoče med ženskami. Aja, to govorim o starosti nekje po 30, 35tem.[/quote] Oja, so. Sploh v tistih letih, potem jih pa počasi mine…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa je sploh kak samski iskalec? Meni se zdi, da jih nič kaj ni. Mogoče med ženskami. Aja, to govorim o starosti nekje po 30, 35tem.[/quote]
Ja glej, če kupuješ cigarete in jih iščeš na pošti ali v mesnici, dvomim, da jih boš dobila, če pa greš v trafiko ali supermarket, je pa izbira že zelo velika. :)[/quote]
…potem jih kupiš in lahko popušiš, a ne Marko? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Veza je zadnje zatočišče ljudi, ki se boje življenja…Potem se trpinčijo, varajo, samskim solijo na forumih pamet…ali pa se nazadnje tudi ločijo…

Ja glej, če kupuješ cigarete in jih iščeš na pošti ali v mesnici, dvomim, da jih boš dobila, če pa greš v trafiko ali supermarket, je pa izbira že zelo velika. :)[/quote]
…potem jih kupiš in lahko popušiš, a ne Marko? :)))[/quote]
Lahko, res je. Lahko pa postaneš celo odvisen od njih. :))

… ali pa se imajo preprosto lepo in si zaupajo. :)) Sem te dopolnil.

Večina ljudi je revčkov, ki ne vedo, kaj bi sami s sabo. zato delajo, kar delajo drugi, rinejo v veze, pol se pa tepejo po glavi čez 10-15 let..

Veliko je, res je. Veliko je pa tudi takih, ki si ne upajo v zvezo, ker si jemljejo za zgled ljudi s slabimi izkušnjami, namesto da bi se opirali nase. In se tepejo po glavi celo življenje.

Veliko je pa takih, ki so baje srečno vezani, iz neznanega razloga jih pa še kr zanima, zakaj smo eni samski.

Ja lej, ljudje so pač radovedna bitja, kaj češ, srečni ali pa nesrečni.

čist tko … a kdo komu brani biti samski/a??

Vsako obdobje ima svoj čar. Ne spomnim se, da bi mi kaj manjkalo, ko sem bila samska. Zdaj mi pa tudi ne.
Pri partnerju enako.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Veliko je pa takih, ki so baje srečno samski, iz neznanega razloga jim pa največji orgazem predstavlja prepričevanje vezanih, da sigurno v svojih vezah full trpijo.

Ja, saj je vendar jasno: nevoščljivi so ti. Zato te želijo videti v vezi, da ne bi užival.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close