Kompleks
Pozdravljene vse! Na vas se obračam s problemom-kompleksom: okoli vagine in na bikini predelu imam precej brazgotinic od večjih mozoljev in še vedno tudi kakšen mozolj. Ker sem mlada, še brez izkušenj v spolnosti, imam pa fanta s katerim nameravava v bližnji prihodnosti imeti (zame prvi) spolni odnos, me zanima, koliko je to moteče za partnereje.
Prosim odgovirete iskreno.
Dobrodošli so tudi moški odgovori.
Ni skrbi jaz jih imam polno ker sem bila nekaj časa zelo nagnjena k zamašenim lojnicam oz še vedno se mi vsaj enkrat na leto naredi in ker sem sam svoj mojster vse to sama predrem-sterilno sem vsa prešpikana in zabrazgorinjena kar pa do sedaj ni še nihče od mojih fantov opazil oz vsaj komentiral ni in tudi izogibal se ni nihče tega predela. Ženske smo preveč občutljive za določene detalje ki pa jih moški sploh ne opazijo.
Res, ne vznemirjaj se zaradi takšnih malenkosti. Meni je prav žal, ker sem se zaradi takšnih reči dolgo po nepotrebnem vznemirjala. Naposled sem ugotovila, da mojega dragega ne moti niti ena od stvari, ki so se meni zdele strašno pomembne, še več, veliko jih sploh ni opazil, dokler nisem začela “jamrati” nad njimi, pa še takrat je rekel, da to ni vredno minute razmisleka, kaj šele slabe volje. Pravi, da me ima rad in da sem mu všeč. Sčasoma sem se sprostila in od takrat v seksu veliko bolj uživam. Verjemi, ni vredno slabe volje!
Forum je zaprt za komentiranje.