KOMPAS- nikoli več
Žal so nam hrvati kupili tudi naš Kompas. Nikoli več ne bom potoval s Kompasom. Zakaj nam niso prodali Sunčanega Hvara ? ? ? Zato, ker smo Slovenci, mi pa njim damo vse. Pa se oglasite spet zagovorniki hrvaške in nestrpnosti. Vendar to ni nestrpnost, to so dejstva.
Torej nič več s hrvaško agencijo Kompas. Podpirajmo Slovenske agencije ! ! !
krneki. kaj se oglašaš in zganjaš nestrpnost obenem pa nimaš toliko jajc, da bi se podpisal!
kompas je delniška družba in delnice lahko kupi kdor ima denar in interes. sicer pa je adriatica kupila tudi iliriko in odiseja, kar je edino pametno. če se ne bomo “balkanci” povezal, nas bodo pa zahodnjaki pokupili, kar je tudi za naše interese slabše.
nimam Kompasovih delnic, a mi je vseeno malo čudno, da neka dotcom (pardon – tačkanet) firma tako z lahkoto kupi turističnega, hmmm, giganta (za SLO razmere). “Opravičila” vodstva, da gre za strateško povezovanje, ker pač Kompas ni prisoten na internet trgu (le zakaj ne?), pri meni ne zdržijo.
Razumem Iliriko in Odiseja, ki sta le manjši firmi in pretežno usmerjeni na HR trg, v primeru Kompasa gre pa verjetno le za ozke interese posameznikov. Bo čas pokazal svoje. Itak so njihove delnice.
Sicer pa kaj me briga – nisem potoval ne s Kompasom, niti ne bom srfal po Adriatici.
Zaenkrat mi zadostuje, da me Adria pripelej do FRA, MUC ali VIE :))
Itak se vedno eni in isti zagovorniki hrvaške oglašajo…a ne marjana in niko:)?….
gost…praviš,da je denar sveta vladar…zakaj pa res potem hrvati niso prodali sunčanega hvara, termam čatež, čeprav so bili najboljši ponudnik?
No kakorkoli, spet ne bomo nikamor prišli….. je pa žalostno, da se dogaja kar se dogaja….
Za konec bom citiral MARKAP :”Sicer pa kaj me briga – nisem potoval ne s Kompasom, niti ne bom srfal po Adriatici.
Zaenkrat mi zadostuje, da me Adria pripelej do FRA, MUC ali VIE :))”
Pa se bomo nekateri tega držali….
Daleč od tega da bi bil zagovornik hrvatov.
Samo ni mi jasno, zakaj se nihče ne razburja, da naj nehamo na petrolu tankati, sedaj ko so ga praktično rusi prevzeli. Ni mi niti jasno, zakaj še vsi kopujejo Lekova zdravila, ko so lek švicarji kupili. Ni mi niti jasno zakaj se noben ne oglaša, ko hoče Head kupiti Elanovo proizvodnjo smuči, ko je bil pa v hrvaški lasti, je bil pa velik vik in krik.
Poleg tega mi ni jasno niti to, da vi ki imate toliko povedati čez hrvate, to raje naredite preko interneta (ko ste lepo na varnem) namesto, da greste Joškotu pomagati prestavljati korita ali pa greste blokirati dela hrvatov pri hotizi. Sedaj je prava priložnost.
In še mnogo takih stvari mi ni jasnih.
Forum je zaprt za komentiranje.