Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Komaj čakam letošnjo EMO – ste videli nastopajoče???

Komaj čakam letošnjo EMO – ste videli nastopajoče???

Nacionalnega izbora za pesem Evrovizije (Ema) se bodo letos prvič udeležili le povabljeni izvajalci. Uredništvo razvedrilnega programa je razkrilo njihova imena.

Slovenski predstavnik na izboru za pesem Evrovizije bo na polfinalni oder düsseldorfske dvorane stopil v drugi polovici tekmovalnega večera 12. maja. A še prej si bo moral 27. februarja priboriti svojo letalsko vozovnico na Emi.

Povabljenci (po abecednem vrstnem redu) so:
– April
– Feliks Langus
– LeeLooJamais
– Maja Keuc
– Nina Pušlar
– Omar Naber
– Rock Partyzani
– Sylvain, Mike Vale feat. Hannah Mancini
– Tabu
– Time to Time

polomija, kot vedno ;>

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

mah še nikol ni blo nč in tud tokrat ne bo… polovico izvajalcev mi je znanih za drugo polovico pa se mi niti sanja ne kdo so. Ma nima veze
Najboljša EMA je bla mislm da leta 2002 oz tista na kateri je zmagala Nuša Derenda s pesmijo Energy!!!

Dokler ne bom jst tam pel ne bo nic. 🙂

haha negativci slovenski

komaj čakam komade, no, vse razen enega, za tiste rock partizane si itak že predstavljam kakšen fail bo to

tabu….:))))))))))) skor vsak njihov komaj je zakon:)

Zmagala bo Nina, jasno kot beli dan.

Maja ne bo padla, bo pa zmagala.

Važn, da so Mariovi talenti na emi! veze veze veze

Tabu ali pa Maja Keuc…držim pesti 🙂

Točno to!

Še pesmi niste slišal, pa že napovedujete. No, to razjasni , zakaj je taka štala s tole Emo, lansk leto so pa takole zmagali fenomenalni kalamari z nevemkerodomačozasedbože, ker so ena vas in nekateri posamezniki za njih glasovali , samo zato, ker so bili kao naeakj osebnega, saj muska pa tko ni važna… Hvala vsem.

Povabljenci (po abecednem vrstnem redu) so:
– April
– Feliks Langus
– LeeLooJamais
Maja Keuc
– Nina Pušlar

Omar Naber
– Rock Partyzani
– Sylvain, Mike Vale feat. Hannah Mancini
Tabu
– Time to Time

In tile štirje meni zelo lepo pojejo, drugih pa niti ne poznam. Že to, da so ti štirje notri, je zame kul – samo pomislite, ne bo več treba poslušati Brigite Šuler in podobnih, ki si domišljajo, da znajo pet.

Ooo pa leeloojamais, njih pa sem čist spregledala!

New Report

Close