Kolpa
Letos smo se odločili, da del dopusta preživimo na Kolpi. Ker še nikoli nismo bili na tem koncu, me zanimajo vaše izkušnje. Šli bi v kamp, dva majhna otroka. Gledala sem kamp Krasinec, vendar se mi zdi (po fotkah sodeč) premalo sence, pa Muhvič, Lovšin…, no pa tudi ostale. Mogoče kakšna izkušnja iz prve roke? Bom zelo hvaležna. Pa lep večer 🙂
V Damelj (meni osebno najlepši del Kolpe). Tu imajo tak mini camp, samo za šotore. Mir, čista voda, igrišče in ena mini gostilnica. Sicer pa tudi Vinica (tam je mnogo več ljudi). V Vinici imaš dva campa. Nižje dol (Adlešiči, Griblje, Podzemelj …) meni nekako ne ustreza, ker je že tumač obiskovalcev.
Mi smo vsako leto tudi na Kolpi in meni je to najlepši del dopusta 🙂
A Damelj? Seveda je. Zelo lepo kopališče imajo, pa senco tudi. Jaz sem z mojimi starejšimi tremi hodila že od dobrega leta naprej. Letos gremo po dveletni pavzi ponovno (eno leto rizična nosečnost, drugo leto dojenček:).
Kot sem napisala, meni je Kolpa boljša od vsakega morja, Tam se vse nekako “ustavi”. Domačini neverjetno prijazni. Kamp pa tudi zelo miren.
Mogoče se pa poleti srečamo :))
Definitivno zmaga Damelj, majhen kamp, lepo kopališče, mir, veliko sence (šotorišče pod drevjem), kopališče sončno, res kraj kjer si odpočiješ dušo in srce. V vasi kmečki turizem, možnost aboniranja na kosilu, možnost pohodništva, kolesarjenja, raftanja, ja ni da ni.
Sicer sem bila že v vseh obkolpskih kampih, vsi so prijetni a mi je kamp v Damlju zmagal zaradi svoje majhnosti, posledično imaš otroke vedno na uču :))).
Forum je zaprt za komentiranje.