Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolkokrat

kolkokrat

Drage zenske!! Eno vprasanje in sicer kolikokrat vam med enim normalnim sexom pride? Meni se zdi da moja draga malce pretirava ali po domace povedano igra orgazme?!…

Povprečno od 2-3, v 10 % samo 1x, v 10 % pa več kot 3x.
Pač, ene imamo srečo.

Meni ponavadi, če je tipčk spreten dvakrat. Pri pravem orgazmu se ponavadi vagina malo krči in včasih to moški začuti. Tvoja revca pa ne bo več hlinila, ko se boš malo bolj potrudu, a ne!!!! Fantje odgovor je na dlani-dobra predigraaa.

50 % žensk igra orgazme, to sem prebrala v eni ženski reviji. Jaz tudi včasih. En orgazem imam pri enem seksu drugače povsem dovolj, redko mi paše 2.

Krena, zakaj pa zaigraš orgazem? Zato, da ti da mir????

Ne razumem, zakaj bi jih. Kakšno zadovoljstvo naj bi imela od tega (če potešitev moškega ega tu zanemarimo)?
Sicer je pa čisto odvisno od dneva, razpoloženja … Včasih večkrat, temu pravim “val organizmov”, včasih enkrat … Nekatere ženske so pač bolj občutljive na dražljaje, druge manj. Predlagam, da se pogovoriš o tem s svojo partnerko.

Lp

organizmov :-))
Tiskarski škrat. Orgazmov bo bolj prav.

Jo že dobro drgneš, vesel bodi!

Meni ne ustrezajo multipli-orgazmi! V bistvu, če mi pride pred moškim, potem ne uživam več. Zakaj tako? Ne vem. Zato mi je enkrat čisto dovolj, ker sem potem tako utrujena, da kar zaspim 😉

Sem skoraj kot tipi..

Uživajte v cvetju,
mojčika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close