Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kolko je tukaj samskih punc ?

kolko je tukaj samskih punc ?

Motiš se..in to zelo in jezna sem nate..in nimam pojma kaj mata vidva..res ne..tko!..zacela je Milka..zezala se je in jaz sem se nazaj z njo..improvizirat..zakaj ne..kaj je resnica pa le ve ona..jaz je ne poznam..in ona mene tudi ne..čeprav se itak dela da tu pozna ne vem koga..zacela je z -mm..zdaj z menoj..ne vem..mene je tu le hec..zezanje..in tega ne jemljem resno in tudi ne bom..zato vsak tak napad name..dragi moj KIR..je brez veze..skoda casa in energije..imela sem te za pametnejsega..edin ce nista vidva z Milko oba…z nekega drugega foruma-mal nizjega in kle ob meni blefirata oba…potem pa kar uzivajta dalje..a brez mene!

To s bla pa zelo huda. Tudi jaz se velikokrat zezam in hočem zabavat. Ja, Milka mi je mal spustila (ona že ve zakaj)in mel sem občutek, da ji pomagaš. A opravičila pa ne sprejemaš?
Sicer pa če b se za vsak čevelj sekiral, bi že zdavnaj pristal ne vem kje. sam nasmeh je mal bolj grenak, al kako že gre. No, bom pa mal bolj vroč kufe pil, pa bo. Drugač te mam pa kot sogovornico neverjetno rad

Ne razumem!
V čem je point?

Z lešnikom se ne poznava
in ni pravi! That’s all!

sara* nasmeh daje življenje, vselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Tudi jaz nisem neumna in znala sem sestet koliko je ena in ena..ampak to šele potem, ko si me napadu…grrrrrrrrrr..hihi…fasu jih bos ti recm…;)..mene je bila ena sama igra..nimam pojma kdo je milka..edin uno iz cokolade poznam;)..haha in opravicilo sprejeto..če bo mene kaj o tebi zanimal..te direkt uprasam dragi nc bat..jz mam jajca in ne rabm neki po ovinkih…

Ne razumem nič več!

Z -mm se nisem hecala.
Vprašala sem ga, kar mi je padlo
na pamet, ko sem ga brala!
Priznam, da vem, da ste me začel
hecat na ta račun.

Sara* me je že nekajkrat malo
hecala. Hotla sem ji vrnit, na
nasprotni način. Iskala sem nekaj
nasprotnega milki. Na misel sta mi
prišla čips in arašidi. Odločila sem se
za arašide!

Pojma nimam o čem ti naprej buckaš.
KIR pa sploh.

Peace brothers and sisters!

nasmeh je pol zdravja..;)..aha…..

Tudi men ni blo nč več nc jasn..no zdej mi je mal bolj..ampak Milka..jaz nc kriva..igrala sem se tko k ti..;)..igrajmo se naprej..

Jaz bi bucku, pa vidič, da ne dobim!!!!

Zakaj se pa pol rajš ne z mano? Jaz bi se prec

saj zdaj se igram po novem le se z tabo da ti vrnem milo za drago..hihi

Samska dekle kaj bi naredila  na zabavi ko boš  lepo napravljena  če bi prišel do tebe kakšni fant in te prosil za prvi ples   .

Ali  bi ga upala  poljubiti  če bi bil pijan  .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close