Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kolko je tukaj samskih punc ?

kolko je tukaj samskih punc ?

to me pa res zanima.
mogoče je kakšna zame:)

Enkrat smo na to ze odgovarjale…preko spleta pa dvomim,da srecas pravo…ali pac? ;)))

Spet eno brezvezno vprašanje “prosilca”. Mal več izvirnosti pa bi že lahko skup spravu.

Meni se zdi pa prov lepo, da fant zna povedat, kaj ga žuli. Da ni izviren?
Počak mal, pa boš videl/la…da se razvname..

zakaj bi se clovek matral..direktnost je vcasih boljsa kot po ovinkih;)…

In jaz nisem samska..priznam!

Ja, sara dobro jutro, dobro spala? Sama že ne ….

o backica..br jutr draga..in uno toje “sama ze ne..je mal dvoumno..al zame, da nism sama spala..al da ti nis dobr spala;)..moje spanje je bilo zanimivo..aha

Maš prav. Spala sem sicer dobr, le da sem SPET!!!! sama zaspala. Zdej mam pa že dost, bom morala kaj več narest na temo.
Če je bilo tvoje spanje zanimivo, pa le mal povej….

Bacek..koga bo treba mal zdrmat..ti ga pomagam..da ne bos vec sama..ninala;)!No pa spis lahko sama..sam vse kar spada pred tem..al pa cez dan…to pa nema;)…

Kaj naj ti povem opisem..moje jutranje budenje..ko mislis da se sanjas in med nogami zacutis nekaj trdega…in na usesih un sepet br jutr ljubezen moja..in nato muca rata mokra …izdajalska, ki samo caka, da njen korenjak prodre v njo…japaja..vsega pa ne bom pisala..ti dej..ti si na vrsti..tko!!

Ojla bacek, ti si prav svetnica. Tolko noči sama – kolko že? Pa se tvoj sploh zaveda kaj ga čaka, ko se vrne? Prosim, sam tolk pazi, da preživi tvojo neizmerno ljubezen, strast, pogoto

Pismo, pa s vseen tako dobr napisala, da koga prec zamika…. Zanimiva ženska si!

Tud namest koga druzga b delu, tud če bi blo treba še tolk garat!

Ne, ne pikca si se zmotila. Kakšna svetnica? Saj, veš, da nisem.
Kar se pa tiče noči, je pa zadeva taka, da sem spet zaspala sama, kar pa nočem. Želim ga čutit zraven sebe, ko se pogreznem v spanec, se mu dotikat nog in rok, čeprav ležim razkrečena na vse konce in rabim veliik placa. Vedno se moram čutit svobodno, ko ležim v postelji za spančkat it, le dotikat se ga moram….
ps: hvala za tvojo skrbi, mu bom povedala (au, al pa rajš ne, no)

ja povej mu..če ne mu bom jaz;)..kaj zamuja, ko se te ponoci ne dotika..tko!

mislis;)

Evo me, samska!

ina.

VEM!!!!!

No, pripis kar povej!

nehi se dret sm skor iz stola pala…okej..okej samo da ves!!!…Ma si mačon taprav…če bi bla ena kura..bi ti še nasedla..hihi

Nekdo te ima za svojo najboljšo prijateljico! A veš kaj to pomen?

KAJ naj povem?

kir komu ti to.men al komu..

Še bolj bi se drl, sam če b mi nasedla! In pri tem nebi bila nikakršna Kura!

Ja teb, al ne čutiš, da si najboljša prijateljica?

KIR, zdi se mi, da so se nam štrene zmešale…ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close