Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolk partnerjev?

kolk partnerjev?

kolk partnerjev ste imele, dekleta? seksualnih mislim.

5, stara sm 22

Moj mož je moj 5 posteljni partner.

1, stara 19

Pre-malo, samo 2! Zdaj me pa mikajo……

2
stara sem pa 20

LP

1 (stara sem skoraj 23) (že več kot pet let isti)

isto kot Tina, samo da že 7 let isti

Zakaj je pa to sploh važno?

enga pa pol…

enga pa pol…
:)))
A ti jih po kvaliteti šteješ?

Če bi blo pa tko, pol pa jz tud lohk zmanjšam dejansko število, oz. nekdo je bil za enga in pol, ostali pa bol za 0. 🙂

ja, eden je ta pravi, drugi pa ni bil vreden toliko, da bi ga lahko štela za celega moškega. wasn’t man enough for me…

2, stara 21

4, stara sem 19

jaz: 28 let – 23 moških
moj: 34 let – 8 žensk

Kaj čmo, včasih je treba pač več stvari preizkusit, preden najdeš pravega/pravo. Si vsaj ne bom nikoli mogla očitati, da nisem izživela mladosti in sprobala vse živo 😉

23 let-3 moški

25 let, 15 moških

24 let,1 moški, nič zamudila, me ne mika nič drugega…

26 let 10 moških

21 let, 4 moški

Ola, živih je še veliko! Še začela nisi dobro, pa že misliš da si probala vse živo! Ozri se, moških je še na razpolago, nikar se ne ustavi pri tej nesrečni številki.

zopet_lucky!Če je to slučajno meni namenjeno,pol lahko sam rečem,da neumno razmišljaš,ampak ful.Sem dolgo čakala in končno našla nekoga s katerim bom upam ostala do konca skupaj.Če pa se ozrem kot ti praviš,pa vidim moške ki so na razpolago,pa niti malo privlačni .Dobim vse kar hočem od mojega dragega,ga ljubim,on mene tudi in sem srečna.Dvomim pa da so srečni ljudje,ki letajo od cveta na cvet,saj vsak normalen človek išče le pravo ljubezen.Jaz sem jo našla…

Kjfskf: Vsak normalen clovek isce ljubezen? Halo???????

A pa vaši tipi vejo s kolikimi ste bile????

Kaj pa je pol najpomembnejše v življenju poleg zdravja?Sm pa čudna,prou.Men je žalostn se f..arit naokrog,pa “nabirat izkušnje”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close