Kol`k let že imate isto frizuro?
Ponavadi naredimo ženske ornk spremembe, ko naredimo tudi v življenju kakšno veliko spremembo. Jaz sem se iz dolgolaske spremenila v čisto kratkolasko, ko me je pustil fant.
Potem sem se iz blondinke prelevila v rdečelasko, ko sem zamenjala službo. Zdaj pa ni sprememb, in tudi frizura je enako. Krasna, ampak res predolgo enaka.
Imam mlado, drzno frizerko, ki me večkrat nagovori h kakim spremembam. Tudi jaz rada eksperimentiram, tako da – ja, vsake toliko (pribl. enkrat letno) čisto drugačna barva, oblika pa tudi, kolikor se pač da spreminjat pri kratkih laseh (ko je frizura nova že, ko pa lasje malo porastejo, itak padejo “po starem”).
No, če je dovoljeno se malo iz same sebe se norca delat: imela sem srednje dolge lase, potem kemoterapijo in s tem novo frizuro – najkrajšo možno, ki zahteva tudi maksimalno poguma. Sem zdržala le nekaj dni, nato sem si kupila lepo srednjedolgo lasuljo z večbarvnimi prameni in jo nosila pol leta, potem sem spet dobila ultrakratko frizurco, ki pa mi je že precej zrastla in imam zdaj spet srednje dolge lase:) Takole v dobrem letu dni se je vse tole zavrtelo. Lasje pridejo in grejo, pa spet pridejo nazaj.
Stalno več ali manj isto, lasje v “naravni” obliki (nobenih barvanj, kodranj ipd.), dolžina nekje do ramen, spredaj malce krajše, včasih so bili daljši, a zdaj ko sem malo starejša, mi to ne pristaja več.
Frizerja vidim edino, ko grem špice postriči. Se mi niti pod razno ne da ubadat s frizuro, barvo…ma kaki. Važno, da so lasje zdravi, da ni prhljaja in da se ne cepijo. Umijem jih, posušim na zraku in to je to. Včasih kaka naravna maska, to je vse. In sem lepa naravna brunetka (lasje so čisto ravni, kostanjevi, se lepo svetijo) – vsaj jaz sem zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.