Kolk je ta forum brezveze…
Sam poglejte si mal naslove tem, pa kolk je odgovorov na te teme… Da o vsebini ne govorimo. Glih tolk, da si ne odgovarjate z DA in NE… Sicer je pa že ime foruma smešno MOŠKI ČVEK…. jao. Moški pa čvek, to je tko k dan in noč. Če se ne bi vsake tolk oglasila kakšna ženska, bi pa sploh ta forum propadu (to leti na tiste, k naganjajo ženske iz tega foruma…)
No, da vas vidim, če vas bo vsaj ta moja provokacija zbudila!! Dragi moji medvedki – ni še zimsko spanje!
Danes je pa tako lep dan, pred dežjem, da moški nimamo nobene želje, da bi se zoperstavili tvoji provokaciji o nesmiselnosti tega foruma. Če si opazila tudi na ženskem forumu ni ravno kako pametnih, inventivnih vprašanj in odgovorov. Vsak pa si forum ogleda samo na svojo lastno odgovornost in upa, da mu to ne bo povzročilo nadaljnih motenj v osebnem razvoju, tako želim tudi tebi Venera.
Glede mojega osebnega razvoja me ne skrbi, pa tudi tebe naj ne. Ženskega foruma nisem komentirala in nisem želela odziva v smislu “da ne boste ženske mislile, da ste bolj pametne”. Želela sem odpret temo, ki bo povzročila ŽIV ŽAV na tem zaspanem forumu. Sem ti hvaležna, da si se oglasil in prispeval svoje mnenje. Upam, da boš prebil led med moškimi obiskovalci tega foruma. Zanima me namreč kaj pa oni mislijo o tem forumu oz. če se tudi njim zdi, da nekako stvar tu ne zaživi.
Sorry Venera, ni bilo mišljeno v tem smislu, bolj ali pa so na vseh teh raznoraznih forumih eni in isti ljudje, ki pač popestrijo ali pa tudi ne različne teme. Mislim, da imajo neko vrednost le forumi, ki so bolj tematsko usmerjeni kot na primer o pomoči pri težavah z zdravjem, vzgojo otrok in podobno. Forumi kot pa so ta in pa predhodna na listi pa sta pač za ljudi, ki jim je preprosto dolgčas ali pa so malce preveč oddaljeni od življenja, narave in ostalih radosti, ki so na dotiku roke.
Lep dan ti želim.
Forum je zaprt za komentiranje.