Kolk je boljš biti fraj, brez ženske
Vedno ista zgodba, vse ženske so iste bla bla bla…… Ni samo v ženskah problem. Obstaja veliko tipov žensk problem je v vas moških, ker ne vidite dlje od vašega k**ca. Če bi namesto tega izbirali malo bolj preudarno bi si lahko našli bolj ustrezno partnerko. Ampak ne, vam je važno da vam na prvem zmenku “da” pa dolgi laski, pa nohtki in Tone make upa, zapeljivo oblečene……. Pol pa ko se čez par let “med poliže” pa se začne jamranje, ker ugotovite da s to osebo dejansko nimate nič skupnega.
Saj tudi pri ženskah je podobno. Vse bi mele neke jebache pol pa jamrajo, da se goni okoli pa ni pozoren itd itd…… Vedno ista pesem.
Jaz sem pri prvem naredila napako, sem ugotovila, da v bistvu nimava nič skupnega in da mi gre v bistvu na živce. Sem lepo kulturno zaključila zvezo z njim in si nato poiskala partnerja, ki ima podoben pogled na življenje, ki ga zanimajo enake stvari kot mene in ko nama dejansko ni dolgčas drug z drugim in se lahko pogovarjava še tisoč drugih stvari ne samo o službi in o otrocih. Zaradi vsega skupaj je tudi seks odličen, ker me najprej zadovolji duhovno.
Ne pričakujem, da boste določeni osebki sploh razumeli bistvo napisanega, sicer pa mi je tako ali tako vseeno, ker jaz pač napišem svoje mnenje in potem teme več ne berem.
Pa lep večer vsem skupaj.
Saj je že v prvem postu napisal, da jim malo lepo govori in vse padejo. To so ženske njegovega nizkega ranga in takšne pač materialno izkoriščajo moške. Tiste, ki ne trznemo na neke fejk lepe besede in šarmiranja, smo čist drug kaliber, avtor in njemu podobni niso naš nivo, tako da takšnih vredu žensk oni niti nimajo šans spoznat.
Privlačiš to kar si in tisti, ki so plehki znotraj, privlačijo plehke ljudi. Velja za oba spola. Edino čudi me, da se toliko nad temi izkoriščevalkami pritožujejo in ne dojamejo, da jim v redu ženska niti poti ne bo prekrižala, ker je takšni mandeljci ne zanimajo.
Pozdravljen dragi avtor.
Po navadi samo berem komentarje in poste na tem spletišču in se držim za glavo kaj vse preberem, a se pri tej objavi na zalost ne morem zadrzati, ne da bi komentirala.
Torej, ti imas sina, starega 15 let, ki si ga naredil pri 16ih letih in si samski? Zal minje vseh punc, ki se bodo srečale s tcojim sinom v prihodnosti. Sem 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričana, da bo tvoj sin odrastel v enakega idiota kot si ti in bo na svetu se en egoisticni idot vec. Kr dodejmo ga na seznam.
Bravo res. Namesto, da bi sina učil, da je treba ženske spoštovat in jim izkazovat ljubezen skozi dejanja in ne s seksom, ga učiš, kako grozne so ženske in da moške samo izkoriščajo zaradi denarja. Ja take ženske imajo zelo slabo samopodobo, se ne cenijo, denar jim je najpomembnejši, saj menijo, da jim lahko kupi srečo. Parter pa ji to omogoča, da jo ima lahko ob sebi za svoje lastne potrebe kot je seks.
Ampak kaj pa jaz vem, sej samo izkorišcam svojega tipa za kes in splih ne sluzim svokega denarja, si vse placujem sama in se na prvem zmenku, kamor me povabi tip želim plačat?
Brez babur je denarnica zmer polna. Skrival sem dnar pred obema bivsima zenama, ko gre proti placi ble obe cisto slinaste. Sral sem po tem z eno poroceno, moz financiral, jaz natepaval. Pol je zacela se meni za kes. Vmes zanosila. Nevem ce je moj ali od moza, podoben je danes njej, vzgajata ga skupaj. Zdaj serjem 1 leto se z eno poroceno, sam da napisem da jo caka presenecenje takoj pride. Moz bil v bolnici, 3 in 8 let stara otroka pustila doma sama 2 dni, da sla z mano v terme. Ni vedla ni ce sta ziva, niti omenila ju ni. Prisla brez vsega in mislila da ji bom nakupil vse za sabo. Za jajca praznit je, drugac ista k ko vse prej. Kes, varalica in spet kes.
Iste ptice v isti jati letajo. Še v fusbalu niso vse ekipe v isti ligi, lol.
Veliko boš moral delati na sebi, spoštovani gospodič, če boš hotel kaj narediti iz sebe in zamenjat ligo. Drugače bo vedno ista štorija. V resnici si osamljen beta, ki si dokazuje lastno vrednost s tem, da drugim v zelje hodi, nobena te pa še ni ljubila in vice versa. Zato sedaj žolč zlivaš na vse povprek. Ostalo je zate druga dimenzija v katero ne vidiš zaradi lastnih omejitev. Delaj na sebi, da sebe spremeniš, pa boš morda prišel v prvo ligo. 😉
Good luck!
Dragi decko jaz sem uni.dipl in zaradi diplome vcasoh brezposelna. V casu brezposelnosti sem spoznala par moskih ki so zeleli mi iz rok maznit socialno pomoc ker sami kot zaposleni majo dolgove? Niso spostovali mojih zelja sem nekadilka in se mi gabijo cigarete v spalnici. In se ta, da so kr neke babe dodajali na facebook ki so jih na spletu nasli meni pa tvezli da sma v zvezi. 😁😁😁
Takih primerkov nobena ne rabi v lifu. Moski more dat varnost/oporo zenski ne pa dramo…
Rajsi sem samska cel life ko pa propalica zame.
Tvoja plača je slabih 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moje, torej si pravi siromak proti meni, ker mi kljub temu da preživljam dve hčerki ostane več kot ti zaslužiš, zguba si na celi črti, kot človek, kot oče in kot moški, če nisi sposoben najti ženske, ki bi ti bila primerna. Pa ne jemljem od bivšega preživnine, ker je zguba podobna tebi.
Imaš prav, slovenke so brutalne materialistke in denar kar izginja. Kot moški, ko sem bil samski, sem prišparal 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače pa sem vse počel, od hobijev do potovanja. Ko sem bil z žensko je sem bil ves čas na kakšnih 100€ na koncu meseca. In to vedno in z vsako. Imam pa plačo kar dobro, čez 1500€.
[/quote]
Vsakemu svoje, ampak meni tole ne gre skupaj. Imaš se za “pravega” moškega a za finance ne znaš poskrbet. Ne štekam kaj je z vami, tipi. Pravite, da ste raje sami ker ženske jemljemo denar in se na koncu dajate dol z vsem kar leze in gre. Pol ne moreš bit sam. Al sexaš z moškimi (kar je čisto ok bdw)? Najdi si tako, ki je 50/50. Mi2 si tudi marsikaj privoščiva, ampak sva v vsem 50/50. Ko gledam kolege s kakimi babami so… ne znate nas zadovoljiti na drug način kot z denarjem. Pa ne mislim na sex. Ampak z varnostvo, odgovornostjo, zaupanjem, enakovrednim odnosom. Slovenci ste še vedno precej kmečki kar se tiče razmerij. Radi dominirate, nimate pa manir. Verjemi, da z žensko, ki je vredna tvojega denarja dlje prideš, če ji vrata odpreš, jo vorašaš za mnenje, jo poslušaš in upoštevaš, kot če ji neko verižico kupiš. Mislim, da ste za to, da smo ženske materialistke krivi predvsem sami ker nas drugače ne znate očarat in ko vam je denar težko dat vidimo, da vsebine nimate ravno veliko. Taki ste nezanimivi. To jaz povzemam iz zapisa… nezanimiv moški otrok. Oprosti za direktnost. Ampak nekdo, ki ne zna tako osnovnih stvari uredit v razmerju, za moje pojme ni sposoben imeti razmerja, bolj neke avanturce… nezrelo in precej povprečno. Takim tipom običajno namenimo pogled, ker ste hudi, se namrdnemo ker je to vse kar ste in se spomnimo, da nas doma čaka moški, ki zna skuhat, počistit za sabo, nasmejat, pogovoriti o financah, mezolju na riti, razsežnosti vesolja in tudi udarit po mizi ter nas spravit na realna tla, ko odplavamo. In nima užaljenega ega, ko mi naredimo isto.
To da imaš manj denarja v zvezi pove še to, da si brezvoljen. Ker sam očitno ne potuješ, ne hodiš v restavracije, v kino, gledališče, razstave. Ker vse te dejavnosti stanejo enako ali si sam ali sta 2 (ce seveda plača vsak nekaj, kot je prav). Potovanje v dvoje je celo ceneje. Delaš pač narobe. Za tvoje dobro upam, da boš nekoč našel žensko, ki ti bo to pokazala in boš tudi dojel. Časi, ko je ženska (ne ženski otrok) želela od moškega denar so mimo. Potrebuješ pa verjetno kakšno celico, da ločiš katera spada kam.
Dragi moški, priznajte si že enkrat, da vam nič ženske ne morejo vzet, kar jim sami prostovoljno ne želite dati… Denar je vaš, kako razpolagate z njim je vaša odgovornost.
ZRELI pari se zmenijo kdo bo koliko prispeval v skupno gospodinjstvo in pika. In poudarjam, nihče vam ne more ničesar vzeti, če pa svojega premoženja ne znate zaščititi in kažete s prstom na partnerko, pa mislim da imate še kakšno stvar ali dve za razčistiti v svoji glavi.
Ampak konec koncev vsak zna odpreti denarnico, pokazati kakšne druge vrline, pa že zahteva nekaj več truda. Kar je čisto v redu, ampak ne se potem čudit nad rezultatom…
Forum je zaprt za komentiranje.