Kolikšno plačo imate
Ko si na dopustu, prevoza in malice ni, prav tako je drugačno nakazilo, če delodajalec odtegne še za kak kredit…
Edini primerljiv podatek je končna bruto plača.[/quote]
moja bruto plača je 890 evrov, tako da ni nobenega kredita, le bedna plača
da dobiš drugo službo, moraš imeti veze, veze in še enkrat veze, povrh pa tudi nisem najmlajša
ni čudno, da je država v malori – če vas ima večina takšno mizerijo ☻
a nimate nobenega samospoštovanja, ponosa do svojega dela, ste sami neki vretenčarji, ki se pustijo buzerirati po Semoličevih blodnja o minimalcu???
Uprite se. Postavite se za sebe. Poglejte avstrijce, nemce, švicarje, nordijce … ne pa tak balkanski, južnaški zdriz, ki se boji Kadije, Partijskega sekretarja …
ne, nimamo visokih plač, ampak imaš ti katastrofalno nizko. Ženska, zakaj delaš za tak denar??? Ok, sedaj je kriza, smo veslei, da imamo službe, ampak kaj si pa počela v prejšnjih letih, no![/quote]
saj iščem drugo službo, pa je ne najdem
kdo pa mi bo plačal položnice, zato moram delat – sem samska in brez otrok
saj sem pisala prošnje, pa je bilo vse zavrnjeno – očitno nimam sreče
ne, nimamo visokih plač, ampak imaš ti katastrofalno nizko. Ženska, zakaj delaš za tak denar??? Ok, sedaj je kriza, smo veslei, da imamo službe, ampak kaj si pa počela v prejšnjih letih, no![/quote]
saj iščem drugo službo, pa je ne najdem
kdo pa mi bo plačal položnice, zato moram delat – sem samska in brez otrok
saj sem pisala prošnje, pa je bilo vse zavrnjeno – očitno nimam sreče[/quote]
Sori, a ne nakladaj. Očitno sva podobnih let, gleda na delovno dobo. Kriza nas stiska zadnjih cca 6 let, pa reciva 8 let je bolj slabo. A prej ni bilo. S pravilno peljano karierno potjo, premišljeno, se je dalo. Jaz sem imela 7 let nazaj cca 2.500 neto, sedaj 2.100 neto.
Forum je zaprt za komentiranje.