Kolikšen je vaš ITM?
ni groza, 17.08.2021 ob 18:23
Imela sem itm 37,to je groza, ne pa tvojih 26 ?
Zdaj imam 21 in mi je ok.
Daj povej kaj več. Koliko kg, v koliko časa?
Pa seveda čestitke :). Jaz tudi počasi, počasi manjšam ITM, ampak, do 25 bo še dolga pot. Tako, da tvojih 21 je fenomenalno.
daj povej kaj več, 17.08.2021 ob 18:26
Daj povej kaj več. Koliko kg, v koliko časa?
Pa seveda čestitke :). Jaz tudi počasi, počasi manjšam ITM, ampak, do 25 bo še dolga pot. Tako, da tvojih 21 je fenomenalno.
47kg v nekaj manj kot dveh letih.
Manj sem jedla. Vse, a manj.
Zdaj se vedno tako jem in ohranjam tezo.
Sploh ni tezko, traja pa dolgo.
Zredila sem se tudi z lahkoto, v enem letu ?
ni groza, 17.08.2021 ob 18:31
47kg v nekaj manj kot dveh letih.
Manj sem jedla. Vse, a manj.
Zdaj se vedno tako jem in ohranjam tezo.
Sploh ni tezko, traja pa dolgo.
Zredila sem se tudi z lahkoto, v enem letu ?
Bravo. To sta dva kg na mesec. Jaz sem bolj počasna, dober kg na mesec. Gor je šlo hitro, dol gre pa počasi. Zaenkrat sem izgubila cca 8-9 kg, od februarja naprej.
Gor sem jih pa dobila skoraj 25 v enem letu. Ravnokar sem si rekla, da če je tebi uspelo 47kg, bo tudi meni uspelo 25-30 :).
Hvala za tvoj zapis. Te ne poznam, vseeno je pa vzpodbudno. SPloh, ker se nisi šla kake drastične diete kot večina prakticira, ampak ješ vse po malem :).
Robi567, 17.08.2021 ob 18:58
To si pa kar privošči, saj si skoraj podhranjena .?
Jaaaah.. v podrobnosti ne bom. Se pa učim biti ponosna nase. Nikol nisem hujšala, trenutno se “načrtno” redim. Moja postava je podobna postavi kendall jenner. In vsekakor imajo geni močno vlogo. Ljubim kruh in testenine. V fitnes ne hodim. Sm pa res v konstantnem gibanju. Pa ti robi in tvoj itm?? Ti si vegan?
CrazY FroG ?, 17.08.2021 ob 19:29
Jaaaah.. v podrobnosti ne bom. Se pa učim biti ponosna nase. Nikol nisem hujšala, trenutno se “načrtno” redim. Moja postava je podobna postavi kendall jenner. In vsekakor imajo geni močno vlogo. Ljubim kruh in testenine. V fitnes ne hodim. Sm pa res v konstantnem gibanju. Pa ti robi in tvoj itm?? Ti si vegan?
Moj ITM je 23. Nisem vegan
Forum je zaprt za komentiranje.