Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolikokrat se sporečete..

kolikokrat se sporečete..

Zanima me kolikokrat (na mesec, teden) se z vašimi partnerji sprete (vprašujem predvsem tiste, ki ste v razmerjih vsaj 3 leta). Mislim predvsem na spore, ki trajajo malo dlje kot minutko:)

Midva sva poročena že štirinajst let pa se vsako leto manjkrat spreva.
Največkrat pride do razhajanj mnenj pri vzgoji otrok.
Drugače pa se mi zdi, da ko si v začetni fazi razmerja je več
nesoglasij, ker smo vsi še bolj egoistični, potem pa ko spoznaš
da je smisel partnerstva medsebojno spoštovanje in prilagajanje
je pa vsako leto lažje in lepše…

prvih sedem je kar hudo potem pa nekako zajadraš v mirne vode,midva hja znala tudi do 4 na dan…res ne vsak dan ampak krize so

Sem poskušala prešteti spore pa mi ne uspe! Kaj pa vem vsake toliko časa se zaradi česa malo bolj spreva, predvsem zaradi zadev povezanih z denarjem drugače pa kar gre – po osmih letih skupnega življenja bi človek že počasi pričakoval bolj umirjen tempo.

Midva pa se redko spreva če se pa se skregava full. Zadnje čase zelo pogosto. Enkrat na teden ali dva ampak takrat tud tri dni ne govoriva. Krizo mava, veliko!

Vsako leto bolj poredko.

Prva leta sva bila non-stop brez denarja in sva imela temu primerno rahlejše živce. Z leti pa sva se oba zelo spremenila. Postala sva bolj strpna, otroka sta že skoraj odrasla, midva pa sva si našla skupni konjiček in sedaj skupaj uživava. Imava se res lepo in upam, da bo trajalo!

Midva sva šele na začetku veze,pol leta:)) in zanimivo nisva se še niti enkrat skregala:))

Midva z mojim sva skupaj že dobrih 5 let in v vseh letih se niti enkrat nisva “ornk” skregala (tko da bi se drla drug na drugega, pa da bi po možnosti leteli krožniki in kozarci po tleh ali kaj podobnega, hehe). Da se pa nekaj dni sploh ne bi pogovarjala, ker bi se tako na smrt skregala… Tega si sploh ne predstavljam! Midva tega ne poznava.
Če se že zaradi česa sporečeva, je to bolj zato, ker sem jaz precej trmasta in če ni tako kot jaz hočem, takoj potegnem dolg nos… No, ampak vedno najdeva kompromis, tako da ne morem biti jezna več kot pol urice. Super se razumeva in marsikdo nama kar zavida, ker se tako dobro ujameva 🙂

Mali prepirčki so pogosto, kakšen velik pa vsako leto enkrat, mogoče dvakrat.

Midva z mojim sva skuppi približno pet let. Ampak se še nikoli nisva full skregala. Med nama so samo majčkeni prepirčki, ki se v sekundi poležejo in so pozabljeni za vedno.

Midva sva skupaj 4 leta in se skregava navadno takrat kot nisva spolno zadovoljena :)). Tako, da je to odvisno od tega koliko sexava.
Vsekakor pa je logično, da se par kdaj skrega, saj smo vendar različni ljudje z različnimi pogledi na zadeve, zato so potrebni kompromisi in spoštovanje mnenja drugega.

Lp

pixi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close