kolikokrat se sporečete..
Midva sva poročena že štirinajst let pa se vsako leto manjkrat spreva.
Največkrat pride do razhajanj mnenj pri vzgoji otrok.
Drugače pa se mi zdi, da ko si v začetni fazi razmerja je več
nesoglasij, ker smo vsi še bolj egoistični, potem pa ko spoznaš
da je smisel partnerstva medsebojno spoštovanje in prilagajanje
je pa vsako leto lažje in lepše…
Vsako leto bolj poredko.
Prva leta sva bila non-stop brez denarja in sva imela temu primerno rahlejše živce. Z leti pa sva se oba zelo spremenila. Postala sva bolj strpna, otroka sta že skoraj odrasla, midva pa sva si našla skupni konjiček in sedaj skupaj uživava. Imava se res lepo in upam, da bo trajalo!
Midva z mojim sva skupaj že dobrih 5 let in v vseh letih se niti enkrat nisva “ornk” skregala (tko da bi se drla drug na drugega, pa da bi po možnosti leteli krožniki in kozarci po tleh ali kaj podobnega, hehe). Da se pa nekaj dni sploh ne bi pogovarjala, ker bi se tako na smrt skregala… Tega si sploh ne predstavljam! Midva tega ne poznava.
Če se že zaradi česa sporečeva, je to bolj zato, ker sem jaz precej trmasta in če ni tako kot jaz hočem, takoj potegnem dolg nos… No, ampak vedno najdeva kompromis, tako da ne morem biti jezna več kot pol urice. Super se razumeva in marsikdo nama kar zavida, ker se tako dobro ujameva 🙂
Midva sva skupaj 4 leta in se skregava navadno takrat kot nisva spolno zadovoljena :)). Tako, da je to odvisno od tega koliko sexava.
Vsekakor pa je logično, da se par kdaj skrega, saj smo vendar različni ljudje z različnimi pogledi na zadeve, zato so potrebni kompromisi in spoštovanje mnenja drugega.
Lp
pixi
Forum je zaprt za komentiranje.