Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kolikokrat se samozadovoljujete na dan?

Kolikokrat se samozadovoljujete na dan?

Jaz sem se včeraj 5 x z vibro. A je to normalno? Veliko se samozadovoljujem, vsakič, ko imam čas. Včeraj še posebej, ker je bil prost dan. Danes malo manj, 3 x. Verjetno bom še kaj danes, dneva še ni konec. Je to za vas normalno? Sem v obdobju ovulacije, vendar mislim, da to igra samo malo več vloge kot po navadi. Stara preko 30.

Ovulirajoče bi morale imeti poseben portal!

Ko bi ovulirale, bi se logirale, in takoj bi dobile postrežbo! Zaradi ovulacije ste ekstra horny in ničto picky, desci so pa itak vedno horny in poberejo vse, kar ima žmohtno luknjo. Čista win-win situacija!

Sem kontaktirala enega, pa je rekel, da ne more. Desci so itak vedno horny? I guess not.

peecka se ti bo vnela in skurla

res ste primitivke in prave packe

Odgovor na objavo uporabnika
maliotroci, 10.04.2023 ob 19:21

Jaz sem se včeraj 5 x z vibro. A je to normalno? Veliko se samozadovoljujem, vsakič, ko imam čas. Včeraj še posebej, ker je bil prost dan. Danes malo manj, 3 x. Verjetno bom še kaj danes, dneva še ni konec. Je to za vas normalno? Sem v obdobju ovulacije, vendar mislim, da to igra samo malo več vloge kot po navadi. Stara preko 30.

A si spol spremenil, potem ne bo nič z ovulacijo, mogoče bi bilo vredno poskusiti z novoletnimi jajčki, podrobnejša navodila, kako jih uporabiti v gnezdišču, ti bo dal jajčni eskpert Kokoš. 😀

Vsak dan, ce ne drugace si vzamem casa pa pod tusem. Med ovulacijo sem pa potrebna kot zmaj :))

Se mi smilte. Jst sexam enkrat dnevno nimam casa niti potrebe po samozad. Wtf cudakinje

Ne dobite kur..?

matias, 10.04.2023 ob 20:39

A si spol spremenil, potem ne bo nič z ovulacijo, mogoče bi bilo vredno poskusiti z novoletnimi jajčki, podrobnejša navodila, kako jih uporabiti v gnezdišču, ti bo dal jajčni eskpert Kokoš. 😀

ma one se rade žlajfajo,jajca pa so premejhna za njih

Ja bogice, 10.04.2023 ob 20:41

Se mi smilte. Jst sexam enkrat dnevno nimam casa niti potrebe po samozad. Wtf cudakinje

Ne dobite kur..?

ti se nikoli ne rajcas sama za predigro pri sexu. Boga reva 😉 sex za jajca sprazniti ostalo tema od predigre itd. Tudi orgazem hlinis?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close