Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kolikokrat se samozadovoljujete, moški?

kolikokrat se samozadovoljujete, moški?

Ma daj no, ne pretiravaj. To je popolnoma normalno, tujdi moj se sem pa tja. A boš ti rekla, da se nisi še nikoli?

In kaj je narobe s tem, če kot mlad zelo malo sexaš?

Lahko ti zakrni!

Kar spomni se Darwinovega izreka: “raba organ krepi, neraba ga zavira”

Ja, Kir, teb se res vid, kater organ ti je zakrnel (med levim in desnim ušesom).

(ben tistega ni rekel Darwin, ampak Lamarck).

Ce mlad ne sexas kdaj pa bos? Razen ce se ne sparas seveda….??

za moje razmišljanje je pa tale del “kr neky”… napisal/a je KIR: “in malo bolj se potrudi pri njem!”

…kak odnos pa je to, da se moraš trudit?!?!?! sex bi naj biu spontan… midva to delama ko zapaše obema, ne le enemu in se pol drugi prilagodi!! to je za moje pojme čist mim! …ampak naj dela vsak kakor mu paše!

…jaz samo predlagam, da se mu ne prilagaš na tak način, da boš ti “na silo” sexala več kot 3x na teden, če ti je to čist zadosti!

LP! anita ____________________ <http://nitty.moj-album.com>

A je veliko če se 5krat na dan al pa 4krat
star sem 12

Sem samski in se ne samozadovoljujejo. Imam več energije, kasneje se utrudim pri športu, bolje spim, boljša koža, globji glas, masculine vibes itd. Edino potreben sem kar naprej…?? No fap deluje čudežno!

Jaz sem star 60 let. 3x na dan.

Odgovor na objavo uporabnika
dec499, 28.08.2025 ob 15:52

Jaz sem star 60 let. 3x na dan.

To si se javil mož od mikoline? Ravno pravih let si, njen se je 20 let nazaj tudi redno samozadvoljeval.

Stari dedci se pač samozadovoljujejo. Ženske niso za stvar, jajca pa so vedno polna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close