Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kolikokrat na teden si operete lase?

Kolikokrat na teden si operete lase?

Jaz si ponavadi operem lase dvakrat na teden, v nedeljo in pa še enkrat čez teden. Vendar me kdaj ima, da bi si jih prala kar vsak dan. Da imaš pač vsak dan čisto svežo frizuro in dišeče lase. Zanima me kako je pri vas.

Vsak tretji dan obvezno. Imam dolge (do lopatic) barvane lase, pranje dvakrat na teden bi mi bilo premalo, ker se mi lasje pri lasišču hitro začnejo mastit.

jaz si tudi dvakrat na teden operem lasena srečo nimam masnih tako da je dovolj.lp

Every single day:-))

Se ti zdi, da je res velika razlika med tem, da si pereš lase vsak tretji dan oz. 2x na teden…:)

Se ti zdi, da je res velika razlika med tem, da si pereš lase vsak tretji dan oz. 2x na teden…:)[/quote] ha ha.jaz si jih 2x na teden.

1 x na teden, pa še to mi je preveč. To mi je najbolj zoprno opravilo, saj zanj porabim skoraj eno uro.

2x na teden (krajši lasje).

1 x na teden ali pa se to ne.
Imam dolge, goste, skodrane lase in mi pranje ter susenje vzameta kar pol dneva.

V nedeljo in v sredo.. včasih četrtek, ampak je že kriza. Če v soboto zvečer kam greva potem pač v soboto. Mi je pa to izredno zoprno opravilo, sploh fenanje potem. Zato sem oboževala trajne, s katerimi je bilo minimalno dela, si samo naravno posušil pa je bilo. Imam tanke in mehke lase, ki se hitro zmastijo pri glavi, konice so suhe in električne, kriza v glavnem.

Vsak dan, več kot 20 let, lasje so zelo sijajni, lepi, negovani, srednje dolgi.

Povprečno 3x na teden.

V nedeljo, torek, četrtek. Zdi se mi preveč, ampak drugače so moji lasje totalno brez forme.

Enako, samo, da to počnem polnih 11 let. Imam rada, da mi lasje mehko letijo po glavi, da nizo zlepljeni. Vsako jutro ( petek ali svetek) si operem lase.

LP

Lep pozdrav !

Ponavadi 1x na teden, če se kaj posebnega dogaja pa še enkrat vmes, ampak ponavadi ni te potrebe, ker nimam problematičnih las :):)

Tudi jaz nimam problematičnih las, obratno, moji lasje so gosti, lepi in sijoči.
Lase ne perem vsak dan zaradi nekih težav, ampak le zato, ker obožujem vonj po svežem, urejenem čistem lasišču, čeprav imam srednje dolge lase, jih operem in frizuro uredim v pol ure, skupaj s tuširanjem, ne uporabljam nič dodatkov, nič želejev, sprejev, gelov, lakov, le šampon in mehčalec (balzam). Frizuro pa endvatri posušim in le s krtačo oblikujem.

Vonj po prešvicanem lasišču, skombiniran s nekajdnevnimi ostanki laka in želeja, pa vse skupaj prežvečeno, premešano in nanovo natupirano na umazanem lasišču – za me mission no-way.

Še to, mislim sploh da ljubljančanke nimamo sploh kaj razmišljat, dnevno pranje je za moje pojme skoraj nuja, zaradi umazanije v zraku in pretoplih prostorov, pisarn…

Še to, mislim sploh da ljubljančanke nimamo sploh kaj razmišljat, dnevno pranje je za moje pojme skoraj nuja, zaradi umazanije v zraku in pretoplih prostorov, pisarn…[/quote] a potem si jih moram jaz 3x na dan, ker sem iz jesenic?????? onesnaženje v zraku, pa to.

Vsak drugi dan zjutraj, pa še to je včasih premalo.

Enkrat tedensko, pa živim v Ljubljani.

Kakšne butaste razloge ene privlečejo…

Še to, mislim sploh da ljubljančanke nimamo sploh kaj razmišljat, dnevno pranje je za moje pojme skoraj nuja, zaradi umazanije v zraku in pretoplih prostorov, pisarn…[/quote] a potem si jih moram jaz 3x na dan, ker sem iz jesenic?????? onesnaženje v zraku, pa to.[/quote]

hehehe:-)
Ko sem še živela na Jesenicah sem si jih umivala 1× na 10 dni, sedaj ko živim v Ljubljani jih umivam vsak dan.

Nekaj je na tem, dekleta, vam rečem:-)))))

Madona, sem se kar malo zamislila, kaj pa če je v Ljubljani res bolj prašno kot na Jesenicah?:-)))))))))))

Ja je, ker si včasih tudi vsak drug dan. Trije dnevi med pranjema pa je zame absolutno preveč.

Drugače pa se strinjam, da je v mestih zrak bolj onesnažen in tudi to vpliva na lase, čeprav se sliši trapasto. Sem namreč kolesarka in včasih mi že po dveh dneh lasje kar smrdijo, pa mi sicer ne, če se npr. zadržujem notri.

če si kolesarka bi pa lahko vedela, da ti smrdijo lasje od švica ne od lj zraka.

Vsak drugi dan, pa še to je premalo.

Vsak dan ali pa najkasneje vsak drugi dan, drugače sem prav živčna.

Živjo Naya*, jaz tudi:-)

Lep pozdrav!

Jao, daj morski konjiček, malo se umiri, res te je povsod dovolj in povsod si najpametnejša. Menda jaz sama vem, kdaj in koliko švicam. Še posebej hudo se človek prešvica, potem ko leta in leta prevozi vsak dan v eno smer 2 km po ravnini, a ne. Lahko me pa poučiš in mi narišeš švic. Roll eyes.

Res je moteč ta vsevedni, pokroviteljski ton na forumu, s katerimi se nekateri obračate na druge pišoče. Upam, da ste tudi v realnem življenju tako perfektni, kot ste tu gor. Je pa tudi res, da po vsej verjetnosti niste in naj vam bo, ližite rane svojega ega s pomočjo tega foruma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close