Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolikokrat na noč-po pravici?

kolikokrat na noč-po pravici?

ženskice moje, povejte mi prosim, kolikokrat zaporedoma lahko pride do erekcije(in s tem do odnosa) vašim partnerjem. A mislite, da je čisto običajno, če se to zgodi npr. petkrat na večer- oz. koliko mislite da je to lahko v povprečju?

nimam pojma

Pred par tedni sem spoznala fanta (bliža se 30), ki je sposoben seksati v nedogled.. Res, res.. Tudi sama nisem verjela in ne bi verjela, če tega ne bi doživela. In njemu se niti ni zdelo to kaj takega, da sma trikrat zapored seksala.. On je še četrtič hotel, pa sem bila jaz že čisto paf.. 🙂

Ampak so takšni moški najbrž redkost, saj se je to meni prvič zgodilo.

Uživaj v cvetju,
mojčika

mojemu doma zvečer 1x, pa pol zadremuha; če grem k fakerju, mu pa kar stoji :)))

zakaj pa ne?vse je možno 5x,7x……

Ponavadi je novo zanimivo in gre velikokrat, s časom se pa približa povprečju… tako kot tudi vse druge stvari.

Mile dame, ko pogledate petelina na kmečkem dvorišču, skače po kokoškah ves mili dan, vendar vsakič na drugo! :-)))))))))))))))))))))))))

Je pač mačo! :-)))))))))))))

Johanus

O Jacko, kako kaj na gradu? Samotno, praviš da je? A pa levica te boli? CCCCCCC…..

Zdaj sem že okrog 40 in več ne morem toliko kot prej,samo sedemkrat na noč še spravim skupaj.

…ha ha ha … kolikokrat greš pa lulat vmes ?:)))))))))))

Midva pa nardiva tko, da se najprej posexava zvečer v Tokyu pol hitro odletiva v LJ in se posexava v istem večeru, pol pa hitro letiva še v Los Angeles in se posexava še tam v istem večeru. Tko, da v povprečju sexava 3X na noč.

ko začneš razmerje 4x, ko si dolgo skupaj je 1x preeeeeeeeeeeeeveč:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close