Kolikokrat na leto greste h frizerki?
Približno 6 tednov, ker mi gre narastek potem že na živce :), barvam se na blond, strižem se dvakrat na leto po par cm.
Se mi zdi, da so se frizerske storitve podažile, za barvanje narastka in potem fen frizuro dam 50,00eur, ko se strižem pa še več. Za dve uri dela ali manj. V službi za tak denar delam 8 ur.
Grenivka422, 21.12.2021 ob 22:20
Ne hodim k frizerju, sama urejam svoje lase. Škoda denarja.
Tud js. Mela sm pa skor do ritke dolge lase full lepe in mogoč sm šla 1x na leto do frizerja, ker mam zlo bujne, da mi je nardila malo linije in redčila, potem sem popravljala po vzorcu.. zdaj pa nism bla tri leta! Ker so mi kooomaj zdaj postali tisto dolgi nzaj, nazadnje so me obrili.. in joj.. ja lasje rastejo, sam.. boli.. !?
1x na mesec predvsem zarad barvanja. Imam daljsi paz in ni nevem kako zahtevno delo z mano. Prej ko sem imela daljse je bilo vec dela.
Dodala bi se, da te komot pride 300 na mesec, lahko pa tud vec :)) odvisno kam hodis, kolikokrat, kaksne lase imas, kaj dela, katere materiale uporablja itd., tako da ne se cudit, ko ena zgoraj pravi, da bi jo lahko toliko stalo na mesec. Seveda lahko.
veliko keša na kupčku iz tega naslova, 21.12.2021 ob 18:30
v 19ih letih nikoli- pa vedno urejena, postrižena. Sama naredim -dolgi lasje 60 cm, pa barvam narastek tudi sama, moram 2x mesečno; nihče ne ve, da se barvam, tako dobro opravim.
če izračunam, da bi vsakič pri frizerju za to odštela cca. 150 EUR ( dolgi lasje, barvanje, fenanje, striženje konic, oblikovanje, ipd)v, je to 300 na mesec x 19 let je samo iz tega naslova 68.000 EUR. Kje je pa še depilacija ( cca 40 eru na mesec), pa pedikura, manikura 🙂
pa imaš teh 68.000 kje, da bi jih videla?
veliko keša na kupčku iz tega naslova, 21.12.2021 ob 22:11
Pow749, 21.12.2021 ob 20:28
300€ na mesec za frizerja, bodi no realna ?
Jaz grem na 6 tednov.
računaj: 2x mesečno barvanje ( narastka za cca 2,5 cm) – tukaj je potem še pranje, sušenje pod havbo, oblikovanje pričeske, pa 2x mesečno za friziranje, za kak dogodek službeni, zasebni. 60 cm dolgi lasje piše- preberi še 1x – a več, kaj to pomeni ? 🙂 A ti misliš, da je pri frizerju barvanje in pranje/sušenje 20cm las enako, kot 60cm? Jok batek 😛 Ja, 300 EUR…
Lahko je 300, lahko je tudi 600, lahko je pa tudi 120 ali manj…
Ce se ne pobarvam 4 mesece, mi racuna 70e barvanje las, obrvi in trepalnic, ce grem pa na 2 meseca, je vse skupaj okoli 55e.
Imam zelo dolge in goste lase, tako da gre tudi za barvanje narastka vec barve, da o susenju ne govorim.
Pow456, 22.12.2021 ob 04:51
Moja “lokalka” mi je vedno izstavila racun, pa ni iz kake vukojebine. Sem pa 20 let hodila k isti in imela popust na zvestobo. Pozri se, no.
300€ na mesec, haha, kaksne streljas ?
dej trolat no…. Požri ti, da druge dajo tudi 300 EUR na mesec za frizerske sotritve. In kot ti je že obrazložila – če nimaš 60cm dolgih las, začepi.
Jaz grem na 4 do 5 tednov. Lase imam strašno goste, srednje dolge, dela mi pramene v treh barvah. Na srečo imam ceno, ki je “prijateljska” oz. cena zveste stranke. Enkrat sem bila pri frizerju z zvenečim imenom in dala trikratnik te prijateljske cene, pa moram reči, da ni bilo ne vem kakšne razlike… Če računam, da grem še vmes kdaj samo na frizuro (poroke, večerje, poslovne zadeve), smo pa res že skoraj na jurju. Na leto, seveda.
CrazY FroG ?, 22.12.2021 ob 07:52
Tud js. Mela sm pa skor do ritke dolge lase full lepe in mogoč sm šla 1x na leto do frizerja, ker mam zlo bujne, da mi je nardila malo linije in redčila, potem sem popravljala po vzorcu.. zdaj pa nism bla tri leta! Ker so mi kooomaj zdaj postali tisto dolgi nzaj, nazadnje so me obrili.. in joj.. ja lasje rastejo, sam.. boli.. !?
Jaz imam tudi dolge lase ? in mi vzamejo ful veliko časa za urejanje, ampak ker so moji, jih imam rada in se sama urejam. Za cufke na koncu pa rečem kolegici naj jih poreže. Ja to je pa fajn da imaš bujne, tudi jaz imam malo bolj močne lase, zato jih je težko razčesavati ?
Grenivka422, 22.12.2021 ob 19:05
Jaz imam tudi dolge lase ? in mi vzamejo ful veliko časa za urejanje, ampak ker so moji, jih imam rada in se sama urejam. Za cufke na koncu pa rečem kolegici naj jih poreže. Ja to je pa fajn da imaš bujne, tudi jaz imam malo bolj močne lase, zato jih je težko razčesavati ?
Mja se full navadiš na dolgo grivo ? si svetlolaska/temnolaska?
da bi sama sebi strigla dolge goste kodraste lase-ni šans. Meni je pa všeč, da se z njimi ukvarja moja dolgoletna frizerka in jih postriže. Barvam se ne, mi je moja naravna barva lepa in mi tudi paše na obraz, telo ter na mene. Me kar čudi, da vas toliko samih striže svoje lase..
Sicer imam res lokalko, ampak postiže pa tako kot želim! Pri eni fensi me je tako zajebčkala, postrigla namesto v lep oval zadaj je prišlo neko stopnišče za prvo in 2x drugo mesto hahaha.. in kdo je rešil težavo? Lokalka, ki sem ji še danes zvesta! jebeš fensi frizerje, če nočejo slišat stranke ampak jih izrabljajo za svoje neke inovativnosti. A ne gre to tako pri meni!
Imam blazno goste lase, dolge skoraj do pasu, spredaj nekaj prek ramen. Barva je fina, se sivčki razen res od blizu sploh ne opazijo, haha.
Že pred korono sem si jih že kar nekaj časa strigla sama, občasno tudi pobarvala z barvo, ki se popolnoma izpere in ne vpliva na kakovost las
Koliko orihranim, nimam pojma, ker dejansko grem raje k zobarju kot pa k frizerju.
Mh, to je blo bolj metaforično mišljeno.. ? pč ni enostavno, če se ti to zgodi, kljub določenim zavedanjem.. ampak marsikaj se preživi?
Aha.. js sm rjavolaska naravno. Sicer sivih las (še) nimam, ampak se vseeno tu in tam na enak odtenek pobarvam, ker mi je všeč ta lesk – svežina. Sm pa mela rdečkast odtenek že tud? in povsem črn, blont.. ?? barva oči mi dopušča različne variante ?
yram, 23.12.2021 ob 09:01
Kako vam uspe, da nimate sivih las, jaz sem 40+ in imam sivcke. Sicer jih ni ful veliko ampak so, sploh ob straneh. Barvam se mesecno v svojo naravno barvo (temno rjava).
Js sm 32, po atijevi strani so zlo švoh sivi.. po mamini so hitro osiveli.. pomoje je full gensko no, kaj te trofi.. v sš sm mela sošolko, ki je sivela že pr 16.. ? lh pa, da bo pršlo leto k bom cela osivela čez noč?
Jih imam, kar nekaj, a se med mojo naravno barvo razen res od zelo blizu ne vidijo.
Še sodelavke v službi komentirajo, kaka srečnica sem, da se mi zaradi sivih las ni treba barvati, da se ne opazijo.
Se pa opazijo, če uporabim barvo, ker takrat se pobarvam na kak rjavo-rdeč odtenek, ki je temnejsi od moje naravne barve (svetlo rjava) in na barvanih se mi narastek opazi.
Forum je zaprt za komentiranje.