Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolikokrat na dan si umiti obraz/grozno mastna koža in lasje

Kolikokrat na dan si umiti obraz/grozno mastna koža in lasje

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8713, 15.07.2023 ob 09:12

In spet delaš to. Otročje bežiš v svojo zgodbico in jo prodajaš. Nizko. Razumi, da velikokrat podajaš napačne informacije in vsak tega ne sprejema, če nimaš pojma bodi raje tiho. Preveri svoje vedenje. Bo šlo to razumeti. Kakšne leporečnice, kaj ima to vezo? Motiš se v izjavah in to delaš zelo, zelo pogosto. Ker zavajaš te popravimo. Ne nori zdaj in ne izmišljuj si spet nekaj. Vsaj enkrat se zadrži.

IN spet delas to ti, osebni napad name ki nima veze s temo. Moj komentar je cisto okej. Ampak ker JAZ vam.nisem vsec, ste SPET zacele NAPAD NA OSEBNI RAVNI. A popravljate me? A smo v solu? Ste profesorce? Moji komentarji imajo zivljenjsko modrost, ki je za vas neuke tezko razumljiva. Napadate pa ker ste nesrecne in zgolj tako dobivate hormon srece ?

zivljensko modrost???

AHAHAHAHA?

Zartrose, 15.07.2023 ob 09:20

IN spet delas to ti, osebni napad name ki nima veze s temo. Moj komentar je cisto okej. Ampak ker JAZ vam.nisem vsec, ste SPET zacele NAPAD NA OSEBNI RAVNI. A popravljate me? A smo v solu? Ste profesorce? Moji komentarji imajo zivljenjsko modrost, ki je za vas neuke tezko razumljiva. Napadate pa ker ste nesrecne in zgolj tako dobivate hormon srece ?

Smo že imeli tako situacijo. Ko si dobila pripete strokovne povezave, ki so tvojo trditev spodkopale in si v obupu napisala, vaših povezav ne bom odpirala. Otročja si. O slepiču ti google vse pove. Tudi o logiki lasišča. Nisi dobra v argumentiranju, sprenevedaš se in se švercaš z napadi in zanikanjem.

intelekt, 15.07.2023 ob 08:48

Anonimno 8409, 15.07.2023 ob 08:11

Koliko, 14.07.2023 ob 22:55

Jaz s umijem obrazi npr. ob 7ih zjutraj in ob 8 imam že zelo mastnega. Po novem si ga umijem 4 krat na dan. Akne in ogrce imam povsod:po zgornjem delu hrbta, celem obrazu, obeh ranenih in prsnem košu. Poskusila sem že vse. Sem mislila da če se začnem tuširati zjutraj in zvečer z veliko mila da bo bolje. Isto je! Lase, če si zvečer umijem imam zjutraj že mastne, s kožo je isto. Lase si dvakrat našamponiram, ne pomaga. Po nosu imam vsak dan nove ogrce. Ce si jih zjutraj stisnem imam zvečer že nove.

Prosim vas za kak nasvet, TISTI, KI SE MISLITE NORČEVATI NE ODGOVARJAJTE!!

kok ste pa stari da še niste pogruntal da milo masti kožo? Pa tudi ni isto milo za roke in za obraz, ne moreš kr z obično žajfo 4x na dan si obraza umivat, tko bi se vsakemu zmastila koža, kupite si uno korejsko ali kakšna že je kozmetiko, une majo lepo kožo, nisem še videl Korejke z mastno kožo.

Kaj pa korejke jedo? Kakšen način življenja imajo? Kakšno genetiko? In veš obstajajo tudi take z grdo kožo. Nimajo lepe zaradi kozmetike 🙂

to je najbrž res, niso samo zaradi kozmetike lepe, ampak kožo imajo pa, vsaj to, kar mi vidimo, čudovito, tko nekak porcelanasto deluje, tudi ne pretiravajo z mejkapom, spodobno oblečene, zelo lepe ženske. Sej tudi tipi, nikjer na svetu ne vidiš toliko tipov, ki tako dobro nosijo moške obleke kot Korejci, zrihtani kot Italijani, ampak brez teh nekih čefurskih dodatkov, klasična eleganca. Pomaga pa moškim in ženskam, da so v povprečju tudi zelo fit in vse boljš zgleda na njih.

3 dnevni popolni post. In potem preveri ali se ti obraz masti…

Anonimno 8713, 15.07.2023 ob 09:25

Smo že imeli tako situacijo. Ko si dobila pripete strokovne povezave, ki so tvojo trditev spodkopale in si v obupu napisala, vaših povezav ne bom odpirala. Otročja si. O slepiču ti google vse pove. Tudi o logiki lasišča. Nisi dobra v argumentiranju, sprenevedaš se in se švercaš z napadi in zanikanjem.

A Se kr sm jaz tema teme?? Mastna koza madtni lasje? Jaz nimam teh tezav, kolegice ki so imele pa so ravno s temi nasveti izboljsale stanje.. vasi linki ki pidpirajo vaso teorijo lahko jaz spidkopljem z realnimi dejstvi in linki ki potrdijo mojo.. isto sranje kot delate v temah o ukrajini rusiji al pa v temah o cepljenju necepljenju, vedno se najde strokovne pivezave ki vse potrjujejo odvisno na kateri strani so se delali.. ce ti to ni jasno si dalec od zivljenjske sirine in v tej temi samo drek mesas in napadas na osebni ravni. Vedno znova. Zdili s tem da ti nism vsec in se me nauci ignorirat, ti bo lazje. ??

A gugl mi vse pove o slepicu? No meni je vse o slepicu povedalo solanje na zdravstveni soli, ce je gugl posodobil podatke kaksne zadnje studije farmacije za prodajo tablet, je pa to za vas guglsolajoce ?☝️

Avtorica, s pretiranim umivanjem boš zadevo poslabšala. Za mastno kožo s kupi primerno kremo. Zjutraj obraz temeljito očisti in ga namaži s kremo. Postopek ponovi zvečer. Za lase si kupi šampon v lekarni in ga uporabljaj po navodilih . Poskušaj si lase oprati do 2x na teden.

Če po enem mesecu ne bo rezultatov pojdi do dermatologa.

Zartrose, 15.07.2023 ob 09:34

A gugl mi vse pove o slepicu? No meni je vse o slepicu povedalo solanje na zdravstveni soli, ce je gugl posodobil podatke kaksne zadnje studije farmacije za prodajo tablet, je pa to za vas guglsolajoce ?☝️

Ni čudno, da gre zdravstvo silovito navzdol, če v njen takšni neuki paradirate. Napisala si, da je slepič odveč. Če bi hodila na zdravstveno bi vedela, da to ni tako. Sem hodila jaz na zdravstveno 30+ let nazaj, v moji karieri ni bilo prostora za nazadovanje. Nisi se sposobna držati ene debate, vmešala si vse, ker je tvoje edino orožje blebetava manipulacija. Argumenti ba nivoju vrtčevskega otroka.

Anonimno 8713, 15.07.2023 ob 09:40

Ni čudno, da gre zdravstvo silovito navzdol, če v njen takšni neuki paradirate. Napisala si, da je slepič odveč. Če bi hodila na zdravstveno bi vedela, da to ni tako. Sem hodila jaz na zdravstveno 30+ let nazaj, v moji karieri ni bilo prostora za nazadovanje. Nisi se sposobna držati ene debate, vmešala si vse, ker je tvoje edino orožje blebetava manipulacija. Argumenti ba nivoju vrtčevskega otroka.

aha si hodila ja itak.. a ce bom napisala da sm sla na pravo bos ti tud? Ja slepic je odvec, ce ne bi bil, bi ga morali novega vstavit, kot recimo srce, jetra, al ce sta obe ledvici fuc ce je crevje fuc si na stomi itd itn itd.. pa ni potrebe in ljudje brez slepica lepo zivijo, poznam nekaj. Preboli ne pa vedno znova otrocje vlect dve zadevi vn. Siri obzorja ne tko ozkogledno

ladygaladriel, 15.07.2023 ob 09:40

Avtorica, s pretiranim umivanjem boš zadevo poslabšala. Za mastno kožo s kupi primerno kremo. Zjutraj obraz temeljito očisti in ga namaži s kremo. Postopek ponovi zvečer. Za lase si kupi šampon v lekarni in ga uporabljaj po navodilih . Poskušaj si lase oprati do 2x na teden.

Če po enem mesecu ne bo rezultatov pojdi do dermatologa.

Zjutraj samo umivanje z vodi! Cez noc koza izloca svojo lastno zascito in s temeljitim umivanjem vse speres. Zjutraj voda, zvecer nezni cistilni gel, po potrebi nezni piling, nic grobega in mocnega, vse nezno in blago, ker mastna koza je enako obcutljiva kot suha.

Zartrose, 15.07.2023 ob 09:45

aha si hodila ja itak.. a ce bom napisala da sm sla na pravo bos ti tud? Ja slepic je odvec, ce ne bi bil, bi ga morali novega vstavit, kot recimo srce, jetra, al ce sta obe ledvici fuc ce je crevje fuc si na stomi itd itn itd.. pa ni potrebe in ljudje brez slepica lepo zivijo, poznam nekaj. Preboli ne pa vedno znova otrocje vlect dve zadevi vn. Siri obzorja ne tko ozkogledno

NI odvec… kako je en phd razlozil… da ko je prebavljena hrana zastrupljena… v zadnji fazi al kako… ko ni za absorburat oz ne vem tocno… preko tega se javlja mozganom da mece to vn iz telesa.

Jst nismsposobna ene debate? A to mi rece glih oseba ki je  temo o laseh kozi zvlekla slepic? Resno?! Moj prvi komentar je tocno na temo, ti pa si mene NEUMESTNO citirala z osebnimi napadi in not privlekla slepic? A avtorica sprasuje za slepic? A sprasuje o meni? Ne in ne. Torej drzi se teme. Sam tezko ker se nisi sposobna drzat ene debate pa si spet vse not umesala obtozujes pa mene tocno svojega dejanja.

Kako vam ne pade na pamet, da greš k dermatologu za take težave? Voda osveži organizem in kožo, ne odpravlja pa opisanega stanja po celem telesu. Na napotnico boš čakala, samoplačniško pa manj. Bo bojda sedaj to holokavsta zrihtal in boš tudi koncesijsko prec na vrsti za vrhunske storitve z novimi dajatvami ☺️☺️☺️

Enkrat sem dobila pod nos, zakaj ne berem vsega. In res vedno najprej odgovorim na prvi post, če že, pa še mal dodam ☺️. In zakaj, ker se v kakšni temi pol mal zakantajo, kot sedaj eni.

Zartrose, 15.07.2023 ob 09:48

Jst nismsposobna ene debate? A to mi rece glih oseba ki je  temo o laseh kozi zvlekla slepic? Resno?! Moj prvi komentar je tocno na temo, ti pa si mene NEUMESTNO citirala z osebnimi napadi in not privlekla slepic? A avtorica sprasuje za slepic? A sprasuje o meni? Ne in ne. Torej drzi se teme. Sam tezko ker se nisi sposobna drzat ene debate pa si spet vse not umesala obtozujes pa mene tocno svojega dejanja.

Jaz ti govorim, da brcaš v temo zelo pogosto in namesto, da bi se pogledala v ogledalo znoriš.  Si atarovedna. Včasih do ob ponavljajoči angini, vnetih mandljih, te v celoti odrezali. Zdaj odrežejo le delček mandljev, ugotovilo so da le majhen delež povzroča neželjene simptome in da je smiselno preostanek obdržati. Vse v telesu ima svoji funkcijo tudi slepič. Ob vnetju tega je še vedno smiselna odstranitev, so pa nove raziskave predložene tudi lani na kofnerenci v Pragi pokazale, da ima slepič drugače pomembno biološko funkcijo. Pokazalo se je, da imajo ljudje z odstranjenim slepičem pogosteje probleme z imunskim sistemom. Še enkrat pogosto zastaviš končno trditev zelo nasplošno in s sfaljeno prakso. Zdaj si povsem popenila. Kot nekdo, ki naj bi se priučil v zdravstvu je nemogoče, da si tako neumna. V zdravstenih temah te ni brati. Izmišljuješ si in manipuliraš.

A se kar osebni napad in pisanje o meni, ceprav nisem tema teme? In potem mene obtozujes da se nisem sposobna drzat ene debate? Prava mi govori ja ?.. nic koristnega nisi na temo povedala in avtorica si s tvojim napadalnim neumestnim naklafanjem nima kaj pomagat.. moje nasvete lahko vsaj poskusi in vidi ce kaj pomagajo.. kako pa naj si s tvojimi? A zartrose da na kozo??

Zartrose, 15.07.2023 ob 10:07

A se kar osebni napad in pisanje o meni, ceprav nisem tema teme? In potem mene obtozujes da se nisem sposobna drzat ene debate? Prava mi govori ja ?.. nic koristnega nisi na temo povedala in avtorica si s tvojim napadalnim neumestnim naklafanjem nima kaj pomagat.. moje nasvete lahko vsaj poskusi in vidi ce kaj pomagajo.. kako pa naj si s tvojimi? A zartrose da na kozo??

Zdaj vrtiš, ker veš kako motiš se. Moj nasvet je dermatolog.

Njene žleze lojnice so preveč aktivne. Izločajo velike količine sebuma. Najboljše je, da s pomočjo strokovnjaka ugotovi, kako njihovo aktivnost omajati.

Kakšne kapsule s cinkom mogoče.vprašaj v lekarni

Anonimno 8713, 15.07.2023 ob 10:17

Njene žleze lojnice so preveč aktivne. Izločajo velike količine sebuma. Najboljše je, da s pomočjo strokovnjaka ugotovi, kako njihovo aktivnost omajati.

Sebum reduciraš s tem, da si čim mnj v stresu in tud s tem, da uporabljaš čim mnj makeupa! Poleg hrane in ostalega. Kolegici je dermatolog predpisal Aldacton al neke takega in zdj mnj tega proizvaja njena koža.. je pa proizvodnja tega “kožnega olja” kr zlo podvržena res genom tut.

Drgač pa pr laseh je podobno, ta mast se kopiči in bolj kt umivaš, slabš je lh! Še večje količine te maščobe se kopiči!

Za kožo in lase je tud silicij super. Z leti ga mamo vse mnj, fajn ga je dodajat.

Seveda je pomembno kaj človek je, ker se to odraža na koži. To je dejstvo. Eden izmed vitaminov naj bi naredil lepo kožo, izmed B vitaminov, ne vem točno kateri. Problem je samo v tem, da B vitamin redi, saj spodbuja tudi tek.
Na kožo vpliva tudi um, točneje stres, saj stres tako negativno vpliva na celo telo, posledično se tudi pozna na koži.
Umirjenost, ki se lahko doseže z meditacijo, se pozna na notranji energije, kar se pozna tudi na koži, saj telo drugačno energijo oddaja.
Ljudje v tej državi so zelo zabačeni, sploh nimajo primernih besed za milijon stvari, kot jih imajo vzhodnjaki npr Indija za notranji svet ali zahodnjaki za zunanji svet.
Slovenc več od grebatorstva ne seže, to pa zato ker je tako umsko omejen, drugega pa ne dojame, ker zanj to ne obstaja.

CrazY FroG ?, 15.07.2023 ob 10:27

Sebum reduciraš s tem, da si čim mnj v stresu in tud s tem, da uporabljaš čim mnj makeupa! Poleg hrane in ostalega. Kolegici je dermatolog predpisal Aldacton al neke takega in zdj mnj tega proizvaja njena koža.. je pa proizvodnja tega “kožnega olja” kr zlo podvržena res genom tut.

Drgač pa pr laseh je podobno, ta mast se kopiči in bolj kt umivaš, slabš je lh! Še večje količine te maščobe se kopiči!

Za kožo in lase je tud silicij super. Z leti ga mamo vse mnj, fajn ga je dodajat.

Sodobni šamponi, tudi Ph nevtralni šamponi  tega ne povzročajo več. To je veljali nekoč. Mastne lase manj umivati. Dejstvo je, da jih lahko umivajo tudi vsak dan. S pravimo pripomočki.

to ni normalno, 15.07.2023 ob 10:28

Seveda je pomembno kaj človek je, ker se to odraža na koži. To je dejstvo. Eden izmed vitaminov naj bi naredil lepo kožo, izmed B vitaminov, ne vem točno kateri. Problem je samo v tem, da B vitamin redi, saj spodbuja tudi tek.
Na kožo vpliva tudi um, točneje stres, saj stres tako negativno vpliva na celo telo, posledično se tudi pozna na koži.
Umirjenost, ki se lahko doseže z meditacijo, se pozna na notranji energije, kar se pozna tudi na koži, saj telo drugačno energijo oddaja.
Ljudje v tej državi so zelo zabačeni, sploh nimajo primernih besed za milijon stvari, kot jih imajo vzhodnjaki npr Indija za notranji svet ali zahodnjaki za zunanji svet.
Slovenc več od grebatorstva ne seže, to pa zato ker je tako umsko omejen, drugega pa ne dojame, ker zanj to ne obstaja.

Ne, to je zato, ker so vzgojeni za hlapce, delavce in kmete. In hlapec ustvarja hlapce, če pa kdo ni hlapec je pa že foušija in zavist do neba. Mentaliteta je hlapčevska, ki vse dol tišči, kar izstopa od hlapčevstva.
Elita to ve, zato naredi vse, da pride na oblast, kar ji z lahkto uspeva, ker ve, da imajo ta folk hlapčevsko mentaliteto. Tam pa lepo smetano pobirajo, hlapci pa raje drug drugega dol tiščijo, kot da bi red naredili, kjer je red treba narediti. Npr. zdravstvo. Izboljšanje stanovanjskih pogojev itd, ampak glede na to, da prihajajo migrantje skoraj dobesedno iz džungle, je pričakovati samo poslabšanje razmer, ker imajo tako nizek standard, da nam ga izbijajo, ker je migrantov preveč. Skratka migrantje nas sedaj prmititivizirajo, ker imajo več jajc, in manj pameti, namesto, da bi bilo obratno. Skratka jajca zmagajo in prevladujejo, skratka opičjaški um.

Anonimno 8713, 15.07.2023 ob 10:14

Zdaj vrtiš, ker veš kako motiš se. Moj nasvet je dermatolog.

KAj vrtim ce se ti stalno vame zahanjas in skor vsako temo zasvinjas z svojimi nebulozami. Nism tema teme, niti nism dermatologinja da mene v temo vlacis ?

Anonimno 8713, 15.07.2023 ob 10:30

Sodobni šamponi, tudi Ph nevtralni šamponi  tega ne povzročajo več. To je veljali nekoč. Mastne lase manj umivati. Dejstvo je, da jih lahko umivajo tudi vsak dan. S pravimo pripomočki.

Ja potem je res najboljš vrnitev k naravi kt nekdo omenja rožmarin, pa kkšne koprive in tako? sj ti šamponi navadno vsebujejo to.. mh dobro je.. avtorica srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close