Koliko znaša vaš mesečni račun za mobilne storitve?
Lej, eno je to, da imaš en paket in vse notr vključeno in te boli kurc kam in kolk kličeš, plus đabe sms, mms, internet. Drugo je pa to, da že prov bolesto merkaš koga kličeš in kolk časa govoriš(čimprej nehat gobcat, da ja ne bo kakšen euro preveč ), a boš nekaj slikal al ne boš, ker je drago,itd…in to zadnje, definitvno delajo tisti, ki zagonijo pod 10 € mesečno…[/quote]
No, zgoraj si opisal mene. Ko vzamem v roke gsm, ga uporabim zgolj za kratek klic ali sms. Aparatek ima osnovne funkcije, stal je 8 ojrov, približno toliko ali malce več mi znese tudi mesečni račun, ki je brez vezav ali naročnine. Za ta drobiž opravim vso potrebno komunikacijo, saj mi operater računa minuto pogovora ali sms po 8 centov.
Drugače pa fotkam s takimi zverinami, da jih komaj nesem, moj pc in prenosnik sta zares hudo dobri mašini, sledim elektronskim in tehnološkim trendom. Ampak mobilnim operaterjem se pa ne dam cuzat, ker za to ni najmanjše potrebe.
resnično ne “šparam” zavestno, čeprav sem gorenjka :)) ampak telefoniranje mi je pač odveč, raje čvek ali obvenznosti opravim osebno ali prek neta… in rezultat je potem tu, v nizkem računu
pa sem tudi tehnični tip, ampak kompasa, kotomera in takih aplikacij res ne rabim… za fotkanje imam konkreten fotoaparat, za glasbo konkreten mp3 predvajalnik.. telefon je pa telefon
pa pustimo to, smo že precej offtopic
Lej, eno je to, da imaš en paket in vse notr vključeno in te boli kurc kam in kolk kličeš, plus đabe sms, mms, internet. Drugo je pa to, da že prov bolesto merkaš koga kličeš in kolk časa govoriš(čimprej nehat gobcat, da ja ne bo kakšen euro preveč ), a boš nekaj slikal al ne boš, ker je drago,itd…in to zadnje, definitvno delajo tisti, ki zagonijo pod 10 € mesečno…[/quote]
No, zgoraj si opisal mene. Ko vzamem v roke gsm, ga uporabim zgolj za kratek klic ali sms. Aparatek ima osnovne funkcije, stal je 8 ojrov, približno toliko ali malce več mi znese tudi mesečni račun, ki je brez vezav ali naročnine. Za ta drobiž opravim vso potrebno komunikacijo, saj mi operater računa minuto pogovora ali sms po 8 centov.
Drugače pa fotkam s takimi zverinami, da jih komaj nesem, moj pc in prenosnik sta zares hudo dobri mašini, sledim elektronskim in tehnološkim trendom. Ampak mobilnim operaterjem se pa ne dam cuzat, ker za to ni najmanjše potrebe.[/quote]
Ti maš lahko high-end aparature, še vedno pa merkaš kje, kdaj, kolk,…
Isto kot debili, ki kupijo avto (dizel) za 100.000 €, pol se pa 90 km/h vozijo po avtocestah…
Drugače pa fotkam s takimi zverinami, da jih komaj nesem, moj pc in prenosnik sta zares hudo dobri mašini, sledim elektronskim in tehnološkim trendom. Ampak mobilnim operaterjem se pa ne dam cuzat, ker za to ni najmanjše potrebe.[/quote]
Ti maš lahko high-end aparature, še vedno pa merkaš kje, kdaj, kolk,…
Isto kot debili, ki kupijo avto (dizel) za 100.000 €, pol se pa 90 km/h vozijo po avtocestah…[/quote]
Aja, ti pa nisi debil, ko po megli noriš 150 km/h po prehitevalnem pasu???
In to z avtom, za katerega sam praviš, da skozi tehničnega pride samo, ker ti ga tja pelje mehanik?
Pa kaka pijača al pa par (za odvzem izpita) tudi niso problem??
Statusni simbol?? Nekateri smo pa tehnični tipi in uživamo v različnih aplikacijah, ki se jih da naknadno naložit gor in pametno uporabljat(jaz mam čist uporabne zadeve-kompas, kotomer, višinomer, baterijska svetilka, itd..)[/quote]
No, take zadeve in tudi boljše, ker vse laufa na Win mobile uporabljam tudi jaz, pa za telefon zapravim max. 15-20 eur na mesec.
Več ni treba… ker je že to več kot 220 min pogovorov.
Paket Povezani 11 čisto zadostuje, telefon pa itak raje kupim kje drugje.
Pa še nekaj… se kdo sprašuje kdaj o zdravju in pretiranem telefoniranju? Sam sem opazil, da me po daljših pogovorih po mobitelu zaboli glava… pa se tega izogibam.
Forum je zaprt za komentiranje.