Koliko znaša vaš mesečni račun za mobilne storitve?
33 paket je čist u redu…vsaj nov telefon dobiš kokr tolk soliden….pri nižjih paketih so sama jajca…jaz mam 44 paket pa mi je tud mal preveč ampak jebi ga..sem dobil pa telefon za 1 €, v redni prodaji je bil pa 450 €…
Lej, eno je to, da imaš en paket in vse notr vključeno in te boli kurc kam in kolk kličeš, plus đabe sms, mms, internet. Drugo je pa to, da že prov bolesto merkaš koga kličeš in kolk časa govoriš(čimprej nehat gobcat, da ja ne bo kakšen euro preveč ), a boš nekaj slikal al ne boš, ker je drago,itd…in to zadnje, definitvno delajo tisti, ki zagonijo pod 10 € mesečno…
Statusni simbol?? Nekateri smo pa tehnični tipi in uživamo v različnih aplikacijah, ki se jih da naknadno naložit gor in pametno uporabljat(jaz mam čist uporabne zadeve-kompas, kotomer, višinomer, baterijska svetilka, itd..)
Jaz imam paket pri mobitelu… Za 15 evrov in je dosti vključenega- od pogovorov do smsov, neta… Edino potem mene malo zafrknejo klici v tujino, pa še moneto uporabljam… Tako da jap, mi znese račun čez 100 evrov, v povprečju 130… Ampak imam privat+ službeni telefon v enem, največ imam službenih klicev.
Forum je zaprt za komentiranje.