Koliko zapravite v decembru?
Za darila, 25.12.2021 ob 10:49
Za darila otrokom okoli 8000€ (3je najstniki).
Za darila ostalim še enih 500 €.
+ darila za naju z možem
Za hrano ne zapravimo kaj veliko več, Nekaj več zapravimo za zimska oblačila, športne rekvizite.
Nas je sicer 5 v družini, ampak redko pride manj kot 52.000 Eur za vse. Mislim, da je leta 2017 bilo manj, če se prav spomnim.
Jaz sem za enega brezdomca kupil dvosobno stanovanje,no ni bilo v mestu,ampak na vasi,stalo je 24 tisočakov in še mu primaknil zepnino za 3 mesečne stroske.Vajini otroci pa bodo verjetno postali psihopatski narcisi in na vaju privezani celo življenje,in ko jim ne bosta mogla dajat vsega tega..Saj razumete….Se vprasajte,kolikobi vas tile otroci imeli radi brez daril za 8 tisočakov,na koncu ko boste bolani vas ce boste imeli srečo vrgli v dom in vas verjetno niti pogledat ne bodo prisli..
Za darila še najmanj. Kupujem običajno že prej. Tam nekje do 500e letno gre (hči, mami, trije sorojenci, svakinja in dva nečaka). S prijatelji se ne obdarujemo, razen kakšne sladkarije oz. malenkosti za otroke. Več denarja gre za vsakoletno žensko druženje – si punce malo privoščimo, za božično večerjo in okrasitev (običajno jaz gostim domače), novoletno večerjo in “žur” ki ga običajno gostim za prijatelje in za kakšen izlet (hodimo v različna mesta gledat lučke čez vikende običajno). Meni je december najljubši mesec v letu in res uživam v izbiranju daril, okrasitvi, pripravi hrane…..vredno vsakega centa.
Mi Za Darila, 28.12.2021 ob 13:54
Nas je sicer 5 v družini, ampak redko pride manj kot 52.000 Eur za vse. Mislim, da je leta 2017 bilo manj, če se prav spomnim.
Mi podobno, ne razumem pa druzin kako ne cenijo svojih lastnih otrok, da jim kupujejo tako cenena darila za 8 jurjev… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.