Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Koliko za torto v slaščičarni

Koliko za torto v slaščičarni

Torta naj bo dobra, brez rastlinske smetane, velikosto 26 – 28cm premera, klasična čokoladna, brez razkošne dekoracije.
Koliko pribljižno me to finančno olajša.
LJ. ali bljižina LJ po možnosti še ime slaščičarne.
Zanima me, ker bi to rabil vsaj 3x na msesc.

Hvala vsem

Jaz vedno navijam za Galerijo Grad v Rožni dolini,kakšne so cene pa ne vem na pamet,se ti pa splača iti pogledati.So pa tudi zelo prilagodljivi,glede na želje strank.

Vikijeva čokoladna je s škatlo 27€.

Ojej, Galerija Grad:( sem šla, ker je blo tu gor vedno velik pozitivnih kritik. Sori, sam če jo te torta, kr neki. Zeenklinc!

Potem pa jo kupi v Hoferju. Meni je všeč. Stane pa 9 eurov. Imajo čokoladne, jagodne in borovničeve in sicer od četrtka do sobote.

https://www.facebook.com/actio.si

Galerija grad?, Hofer?, Je še kaj bolj bizarnega.

Kot sem jaz razbrala ga zanimajo dobre klasične čokoladne torte.

Zame je dobra v Zvezdici na Kongresnem trgu, za ceno pa ne bi, vedno kupim le rezino ali pa dve…

Sorry, sam torte iz Hofrja so pa res prav dobre, vsaj sadne, ki jih mi kupujemo. Kupimo pa zmrznjeno, ta mala stane okoli 4€.

V naši lokalni slaščičarni se cena torte izračuna tako, da je podana cena za 1 kos (=toliko kot v slaščičarni), potem pa ti poveš koliko kosov torte naročiš. Če bi naročil 3 na mesec pa bi gotovo dobil popust.

Naročamo pri gospe, ki privat peče torte. Cena je 1,50 EUR na kos – potem pa ti poveš, kako veliko želiš. Ne vem pa, kakšne sestavine uporablja.

Jaz v Hoferju kupim sveže iz hladilnika. In so prav dobre. Sicer pa so ravno tako pečene v slovenski pekarni in slaščičarni.

https://www.facebook.com/actio.si

Vse lepo in prav za torte iz trgovin in slaščičarn, ki delajo na maso. Narejene so itak iz čebrov, prej pripravljenih praškov za biskvit, kremo polno E in itd…zadevic. Kako je bilo včeraj, kako je lahko kruh v pekarni dražji kot kruh istega peka v trgovini ???? Pol je bilo povedano, da jim je priznal en proizvjalec, da dajejo razne cenene nadomestke. Drugače s ceno ne bi prišli skozi.

Doma narejena torta, je lahko poceni, okusna, vseno bolj zdrava kot kupljena. Vaja dela mojstra, tudi če torte od zunja ne naredimo super lepe.

torto ki jo iščeš boš dobil v Slaščičarni Mihalek nasproti Stare cerkve v Šiški. Torte so božanske, ne samo da nimajo rastlinske smetane ampak dobiš vse vrste od veganskih, do brez moke tort in tisto najbolj klasično čokoladno. Cene so visoke ampak se splača.

Meni so všeč torte iz Zvezde.
Lp

Sori, jaz te slaščičarne ne bi priporočila. Mogoče je dobra opcija za razne alergike itn, a če kupiš povsem običajno torto npr. čokoladno, ni ne vem kaj, ceno pa ima nesorazmerno visoko.

Slaščičarstvo Hribar iz Vidrge – višnjeva je njammmmmmmiiiiiiiii, naredijo pa vse kar ti srce poželi

Najboljšo pravo in zdravo čokoladno torto imajo Pri domači peki.

Še kar dobra je tudi pri Mihelaku in Pod vodo. Pri Zvezdi mi ni preveč všeč.

Prosim, če pustite kontakt, da vam pošljem ponudbo
Lp

Jaz vedno naročim torto pri Martini na Trebeljevem. Imajo svojo stran in tudi pripeljejo na dom ali v gostilno, če to rabiš. Veliko okusov in drobno pecivo imajo tudi dobro.

Mi lahko kdo pove, koliko okvirno stane ena torta iz slaščičarne Mihalek? Zanima me ena veganska, iz rožičeve moke z malinami … Ali veste še za kakšno slaščičarno v Lj, ki bi pekla veganske torte za alergike?

v leklerku so dobre in poceni

meni so najboljse v slascicarni Park na Vrhniki-ful okusne velike in poceni-delajo 100% naravne in se zelo so prijazni-po narocilu ti naredijo kaksno hoces-katerikoli okus in velikost!!!
Meni so zakon-roj.dan so mi ful polepsal.

V Leclerju so raznih vrst, poceni in zelo dobre.

se strinjam z li@n@,še vedno sem bila zadovoljna z njihovimi izdelki,pa v btcju v spodnji etaži enporiuma imajo še brezplačno igralnico.zelo priročno:)

Če iščeš kvalitetno ,naravno pa še lepo povrhu in vse to za nič denarja,potem kar išči.Lahko pa sami poskusite,kupite naravne sestavine,odprete knjigo,če sami ne znate na pamet in delat.Povem vam iz lastnih izkušenj,da zadeva ni ravnopoceni in to brez računanega dela. V kolikor ste brez izkušenj bo izgled temu primeren,toda,nič ne de,kot je že nekdo omenil-vaja dela mojstra,sploh pa če rabiš 3 na mesec boš hitro osvojil tehniko in drugo leto obsorej boš že služil- a z dobrimi,poceni,velikimi in naravnimi tortami.Sporoči kako gre biznis! Sam sem kuhar z dolgoletnimi izkušnjami in so mi te stvari zelo jasne,sploh pa razmerje POCENI IN DOBRO-VRHUNSKO.

Če kdo rabi kakršno koli torto mi lahko pošlje zs. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close