Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko vas stane seks doma, s partnerjwm/ico???

Koliko vas stane seks doma, s partnerjwm/ico???

ste to že izračunali???

Z leti postaja to predrago – so profesionalke cenejše, pa še vsakič je druga !!!

Pozabiš na skupno bivanje, živiš sam, pecaš ženske zunaj, vsake tok si pripelješ kakšno domov, jo našponaš, plačaš pa (če že) samo v štartu, tista 2 evrčka za pijačo.

Nič me ne stane, saj sem profesionalni kurbir in seks (z ženskami doma in v tujini) mi je edini vir dohodka.

Kdo ti je kriv, če se greš savdijca in ji ne pustiš v službo hodit…..

Če že računaš, zračunaj še, da ti profesionalka ne bo kosila kuhala, peglala in stanovanja sesala.

Glej, tudi avto je drag špas, če ga daš samo dvakrat na leto iz garaže.:)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Glej, tudi avto je drag špas, če ga daš samo dvakrat na leto iz garaže.:)))[/quote]

Ja, pač, take izkušnje očitno ima …

Glej, tudi avto je drag špas, če ga daš samo dvakrat na leto iz garaže.:)))[/quote]

Ja, pač, take izkušnje očitno ima …[/quote]
ne vem zakaj bi imel garažo in avto ☺
ko rabim najamem .. simpl.

Ja, pač, take izkušnje očitno ima …[/quote]
ne vem zakaj bi imel garažo in avto ☺
ko rabim najamem .. simpl.[/quote]

Ko sem nazadnje samo s stavkom oplazila tvoj avt, si zagnal tak vik in krik, da bi me verjetno lopnil, če bi ti bila na dosegu roke. A se je od takrat kaj bistvenega spremenilo …, da je zdaj tudi avto lahko predmet pogovora na forumu? Ali se lahko pogovarjamo samo o vseh avtih, le o tvojem ne …. :P?

to ni nič. žena/partnerka sploh ni draga. ZARES draga je BIVŠA žena :)))

to ni nič. žena/partnerka sploh ni draga. ZARES draga je BIVŠA žena :)))[/quote]

in to brez seksa :)))))

to ti misliš…. sex je – in to na suho. in v glavo….. :)))

to ti misliš…. sex je – in to na suho. in v glavo….. :)))[/quote]

tisto je pa brez črke x :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close