Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Sex v mestu › koliko vas je z oslabelo erekcijo
PA ŠE MALO ZA HEC
Oh ti lulek moj nesrečni k tlom povešaš ti glavo klavrn si ex možakar saj si komaj za vodo. kje so tvoje strumne poze ni jim kos bil ženski svet , ko drhtel si od nervoze kdaj boš sklestil beli cvet.
Mojemu je začela slabet pri 35, sedaj je star 37 in skoraj več ne more, če pa se že potrudi pa ne traja dolgo….
Tvoj je sploh patron. Oblači se v bejbo in uživa, ko te nabada nekdo drug. Pusti se ti zapirati v kletko ipd. neumnosti.
Namesto da bi te zgrabil za lase, potegnil dol hlače in te napičil kot je treba. 🙂
Oba okrog 60, seksava takole od oka 2-3x tedensko, vcasih vec, vcasih manj. Ce ti binglja imas tezave s testoateronom, ki ga je premalo. Uporabis pac viagro. Pomanjkanje je pri enih vecje, pri drugih manjse. Vazno je stalno gibanje in urejenost zene. Potem trdota in mokrota prideta sama od sebe.
Kaj svetujete za močnejšo erekcijo…pa da ni nevarno za srce
Ali je kadilec?
Moj je blizu 60 pa mu ni problem. Včsih si priviščiva kakšno avanturico ker sva pač odrasla hihi. Moški z leti dobijo te probleme. Največkrat pridejo ker ne skrbijo več zase, jejo ko požeruhi, ne telovadijo, zabušavajo itd
Ne ni, je zagrizen sportnik
A si se mogoče poredila? Večini to ni všeč in posledično tudi spolno življenje trpi.
Nic se nisem poredila🤣
Zmerom isto kg in redno na fitnesu, tako da ni problem v meni
what is tadalafil https://www.pharmaceptica.com/
Forum je zaprt za komentiranje.