Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vas je še tako in toliko poštenih da se greste prej potestirat

Koliko vas je še tako in toliko poštenih da se greste prej potestirat

Odgovor na objavo uporabnika
egg3, 16.11.2021 ob 10:08

kar zarinejo, 16.11.2021 ob 09:40

žeres, 16.11.2021 ob 09:33

ahmm, 16.11.2021 ob 09:18

iDESI547, 16.11.2021 ob 06:26

Vsak duševno zdrav in družbeno odgovoren človek izhaja iz predpostavke, da je lahko nevede okužen in potencialna grožnja drugim, zato stori vse, kar je v njegovi moči, da ne širi okužbe. Nošenje maske in redno samotestiranje sta mu orodji, s katerima ta cilj dosega.

a pa se zavvedaš, da pri cepljenih test za samotestiranje ne velja, da je natančnejši PCR? je bilo že večkrat  s strani odg.povedano, da je tak test za cepljene – lahko – lažno negativen …takoda kaj dosti se s tem ne dokaže

Mogoče pokaže malo kasneje, ampak pri večini pa vseeno pokaže kar prav. Imamo kar dobre izkušnje z njimi. Ko je pokazal PCR, je tudi hitri test. Ima pa pri tem veliko vlogo tudi način jemanja brisa – danes ti na hitrih samo malo pobožajo po nosu, medtem ko ti na odvzemu za PCR še vedno konkretno zarinejo palčko notri. Manj, kot od začetka, še vedno pa precej bolj kot na hitrih testih. Zato tudi pri samotestiranju pokaže kar prav.

Na stantih za testiranje te res samo pobozajo po nosnici, sem bila pa 2x na testiranju v ‘ordinaciji’ in tam so mi 1x konkretno zarili palcko v nosnico, 1x pa celo v obe nosnici in obakrat do malih mozganov.

Realno, tudi meni je testiranje zoprno in mi pase, da me samo malo poslatajo po nosnici, a vem, da je veliko bolje, ce se to naredi tako, kot je treba, obe nosnici, do crtice na palcki, par sekund v vsaki in ce se doma samotestiram, naredim tocno tako.

Pa ti veš, kje so mali možgani? Se pravi ti je šla/šel s palčko v nos, skozi sinuse,lobanjo, potem malo navzdol skozi možgane do malih možganov?

Ja, vem, kje so mali mozgani in tocno tako se je zdelo, da je sla palcka direkt v male mozgane.

Ti locis med dejanskimi fakti in figurativno prispodobo s pretiravanjem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close