Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem koliko vas ima kasko

koliko vas ima kasko

Zanima me, koliko vas ima kasko zavarovanje…torej complito vse…

Lani sem imela kasko, zdajle me pa spet čaka zavarovanje, pa razmišljam, da bi kaj izpustila…hmm

Je pa avto še skoraj nov.

Kaj priporočate..ker 800-skoraj 900 eur ni mačji kašelj.:-)

če imaš nov avto in ceno kaska 900 EUR, mora biti to blazno drag avto. ne vem, kaj razmišljaš. ali imaš toliko viška denarja, da lahko mimogrede kupiš novega, če se temu kaj zgodi?

Vedno full kasko in na obeh avtih

Avto je stal 10.000 eur lani.

Torej kasko, ne?

Imam vedno kasko na obeh avtomobilih. To leto sem vzela celo konfort.

koliko je star? Jaz imam letos 5 let star avtomobil in še kasko zavarovan.

Ko sem sklenila zavarovanje sem ravno razmišljala o rentnem varčevanju (al kako se pač že reče). Z agentko sva se dogovorili, da varčujem pri njeni zavarovalnici 75€ na 10 let in dobim 30% popusta pri kasku zavarovanju.

pol pa nimaš kaska 900 EUR.

ampak nima veze. vzemi kasko in si preračunaj, kakšne opcije kaska bi imela. saj ni treba, da imaš vse možno krito. kasko te lahko pride tudi ceneje, recimo 300 EUR letno.

Velikokrat je tako, da ko skineš kasko, se lih takrat tisto leto nekaj zgodi, da bi ti kasko fajn prišel :-S

imam 10 let star avto, kaska nimam že 4 leta

naš je star 5 let, do zdaj smo ga imeli, razmišljamo, da ga drugo leto,ko nam poteće, več ne bi imeli..

je pa cifra komplet kaska 720 eur.

dost in malo, ko se ti kaj zgodi… :/
nisem pametna

Imamo nov avto in zato kasko. Z možem sva se odločila, da bova kljub visoki ceni, 5 let obdržala kasko.

Starega nisva zavarovala kasko.

https://www.facebook.com/actio.si

Jaz ga vedno zavarujem kasko, še tako dobiš en k…. od zavarovalnice. Nimam viška 5.000-6.000 EUR za popravila, če bi se mi slučajno zgodila nesreča.

Midva sva naredila + in – tabelo in ugotovila da avto (vreden star 3 leta, cca 15.000.€) ni v rizični skupini tistih, ki jih najraje kradejo; midva nisva rizična voznika (nikoli ne pijeva ko voziva, 20 let nobene nesreče, voziva po omejitvah….); avta ne potrebujeva nujno za služit kruh, ampak se lahko nekaj časa znajdeva tudi brez, če bi bilo nujno….. in sva odpovedala kasko. Seveda riziko še vedno ostaja, ampak statistika dela nama v prid:). Seveda pa vsak mesec odvajava 100€ na poseben račun, kot bi plačevala obrok za kasko. In če se slučajno kaj zgodi, bova krila iz tistega, če bo vse ok, bo za nakup novega avta.
Upam, da sem bila kaj v pomoč:), lpA

vedno kasko

Kasko sem imela prvih 5 let, sedaj pa ne več. Avto ima zdej 11 let.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

ma veš kaj, jaz ne plačam toliko za polni kasko, pa imam več kot 1x več dražji avto. je pa res da tudi max. bonitete.

Štiri leta star avto, brez kaska od prvega dne. Lastnica avtohiše, kjer sem novi avto kupila, mi je tako kot ena zgoraj piše, naštela statistiko in me prepričala, da bo to zame zelo verjetno stran vržen denar. Do danes je imela prav….trkaaaaammmm….:)
No, punca je moja sorodnica, da ne bo pomote, načeloma strankam kasko zelo priporoča.

Naj vam bo jasno tistim, ki se hvalite s kaskom….s temi stvarmi se ubadajo tisti, ki ne znajo vozit…
Imam že 17 let avte na 2-3 leta, nikol kaska, nikol karambola da bi bil jaz kriv..v glavnem, oslarija dajat nekaj sto € letno, če človk zna vozit…

Glih sekiram se za tisto usrano prasko ali vdrtino na parkirplacu…avto je za vozit, ne za gledat…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Imam polni kasko – do letos in starosti avtomobila 9 let. Vsako leto me kakšen bedak butne na parkirišču, mi avto iz same fovšije podrgne s ključi, ali nanj pade nekaj iz vlaka pod želežniškim nadvozom, pa kamenje izpod kamionov leti v moje šipe ali luči,.. (pa možnost toče, ker avto nima garaže in tega, da tudi jaz lahko naredim napako)… in je popravilo vsakokrat par sto evrčkov…torej je čist ok met kasko (čerpav kot voznica v 24, 5 letih imela le eno nesrečo, ne pijem, nisem rizična, naredim pa cca 70-100 km dnevno v osrednji sloveniji). Čerpav je menda dobro prej nehat s polnim kaskom – ko npr. totalka ne bi bila več ekonomična. Se pa da pol vzet kakšne kombinacije, to imam jaz tudi sedaj 10 leto. Sem pač lahko mirna :)) (avto je pa nov vreden cca 15.000 evrov, cena komplet zavarovanj letno pa je bila do 500 evrov) Enostavno nimam prihrankov, da bi si lahko privoščila vsa ta popravila…

Jaz pa nimam takšnega zegna s kamni pa ključi…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

pol pa nimaš kaska 900 EUR.

ampak nima veze. vzemi kasko in si preračunaj, kakšne opcije kaska bi imela. saj ni treba, da imaš vse možno krito. kasko te lahko pride tudi ceneje, recimo 300 EUR letno.[/quote]

Pri nas je kasko z odbitno tudi 800 €, avto pa Xsara pisasso star model. Avto je star 2 leti. Torej približno ista vrednost kot avtoričina.Saj vem da je smešno ker se ponavljam, ampak če ne bi imeli kasko za poplavo ne bi dobili nič.

New Report

Close