Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vas bi morali plačati, da bi nategnili Fajonko?

Koliko vas bi morali plačati, da bi nategnili Fajonko?

Tanjo Fajon. Kakšna cena bi vas prepričala v kavs z njo?

Meni bi morali ponudit vsaj 10 jurjov 🙂

Kaj lazes…

Dzabe bi ti to.

Mislim res… V kakih temah sodelujem… Dze ja hodam… S kim se druzim… Kaj je na repertoaru…

Božeeee ti sačuvaj.

Moja cena je nedosegljiva. Rajsi po….m zamrznjenega piscanca kot njo.

Odgovor na objavo uporabnika
Stajerski slavcek, 26.12.2021 ob 10:14

Moja cena je nedosegljiva. Rajsi po….m zamrznjenega piscanca kot njo.

Tvoja vprašanja in odgovori povedo največ o tebi.

Vzami raje cev od sesalca in pojdi v hiško lajat.

Ja, to je blizu  maksimuma, kar desničarji zmorejo. In se imajo za višek civilizacije in kulture :-). ,

ehhh, jajohosasasti, se vam dogaja…, 10 jurjev ji bi kar ti dal, če ti bi ona dala, seveda, hehe… Avtor, dej povej, če si imel sploh kdaj žensko z  boljšim geštelom in si jo ti nategnil. Bodi iskren, ne sam sebi lagat tako kot ste navajeni v s(d)s greznici, jebeš virtualo, vživi se, ne izgubiti samokontrolo in ves besen pisat……

Sicer mi je ženska taktično nezrela v borbi s pacientom in mimo zaradi Kosova ampak jebi ga…, pišem konkretno o ženski postavi..

https://static.vecer.com/images/slike/2020/10/11/o_8482599_1024.jpg

Popay npr, 26.12.2021 ob 11:26

ehhh, jajohosasasti, se vam dogaja…, 10 jurjev ji bi kar ti dal, če ti bi ona dala, seveda, hehe… Avtor, dej povej, če si imel sploh kdaj žensko z  boljšim geštelom in si jo ti nategnil. Bodi iskren, ne sam sebi lagat tako kot ste navajeni v s(d)s greznici, jebeš virtualo, vživi se, ne izgubiti samokontrolo in ves besen pisat……

Sicer mi je ženska taktično nezrela v borbi s pacientom in mimo zaradi Kosova ampak jebi ga…, pišem konkretno o ženski postavi..

https://static.vecer.com/images/slike/2020/10/11/o_8482599_1024.jpg

geštel ni vse.

rajši drkam do konc življenja. Kot da bi to grdo (bolano) babo nategnil.

pri Fajonki mi je všeč samo njeno ime.

Popay, ti si res polpismen. Rekel je, da bi mu ONA morala plačati 10k, da bi jo. Jaz je sploh ne bi. Dominika Švarc Pipan na drugi strani….mmmmmm.

Mi pravi prijateljica iz Bele krajine, da pri njih zenska ze po enem litru vina, dajo noge narazen. Da ne bo kaksne pomote. Napravijo spago.

wd40a148, 26.12.2021 ob 11:27

geštel ni vse.

se strinjam, tud men ni politično ok. taktično slaba, mi je bil Židan dosti bolj ok. ampak, čeprav virtuala… more človek vedet kaj je napisal in to je 10 jurjev, heh…, ki jih je on napisal, da bi ona njemu morala dati.., kot, da ona komaj čaka, da jo ena jajohosasta opica nategne…

————

Popay, ti si res polpismen. Rekel je, da bi mu ONA morala plačati 10k, da bi jo. Jaz je sploh ne bi. Dominika Švarc Pipan na drugi strani….mmmmmm.

—–

Ne me hecat, ti pa nepismen, pa si ti prebral kaj sem jst napisal…, beri…. Da bi moral avtor njej 10 jurjev dati, da jo bi nategnil in, če je v življenju kdaj nategnil žensko z boljšim geštelom kot ga ima ona 1+1 je še vedno 2. Podobno vprašanje tebi postavljam, napopaj xy ženske ki je podobna tisti, ki si jo ti nategnil in je imela bolši geštel kot ona pa brez laži, prosim.., seveda tudi napiši kaj manjka njenemu geštelu.. Ta Dominia je seveda boljša od nje ampak vseeno malo previsoka…., ni fajn, če ženska preveč izstopa po višini.

Jajohojsast je pač odprl to temo z namenom pač pljuvat po fajonki zaradi politike…Urška od jajota je tud postavna to ji je treba priznat, čeprav ima najbolj odvratnega politika na svetu ob seb ampak jst  nebi hotel živeti v njeni bližini niti za 100 miljard €,  kaj šele da bi imel željo dotika z njo. Kot zdravnici ji bi pa rekel, če bi bil še pri zavesti seveda, da me raj prepusti matildi, kot, da me ona zdravi..

Kakšna snežinkica si ti popay. Občutljiv kot sto mater.

Koji kurac je tebi naredila Urška?

vprašanje za monovce, 26.12.2021 ob 09:54

Tanjo Fajon. Kakšna cena bi vas prepričala v kavs z njo?

Meni bi morali ponudit vsaj 10 jurjov 🙂

Dobri ne sprašujemo za denar!

Ne gre mi se tako slabo.

Popay npr, 26.12.2021 ob 13:09

se strinjam, tud men ni politično ok. taktično slaba, mi je bil Židan dosti bolj ok. ampak, čeprav virtuala… more človek vedet kaj je napisal in to je 10 jurjev, heh…, ki jih je on napisal, da bi ona njemu morala dati.., kot, da ona komaj čaka, da jo ena jajohosasta opica nategne…

————

—–

Ne me hecat, ti pa nepismen, pa si ti prebral kaj sem jst napisal…, beri…. Da bi moral avtor njej 10 jurjev dati, da jo bi nategnil in, če je v življenju kdaj nategnil žensko z boljšim geštelom kot ga ima ona 1+1 je še vedno 2. Podobno vprašanje tebi postavljam, napopaj xy ženske ki je podobna tisti, ki si jo ti nategnil in je imela bolši geštel kot ona pa brez laži, prosim.., seveda tudi napiši kaj manjka njenemu geštelu.. Ta Dominia je seveda boljša od nje ampak vseeno malo previsoka…., ni fajn, če ženska preveč izstopa po višini.

Jajohojsast je pač odprl to temo z namenom pač pljuvat po fajonki zaradi politike…Urška od jajota je tud postavna to ji je treba priznat, čeprav ima najbolj odvratnega politika na svetu ob seb ampak jst  nebi hotel živeti v njeni bližini niti za 100 miljard €,  kaj šele da bi imel željo dotika z njo. Kot zdravnici ji bi pa rekel, če bi bil še pri zavesti seveda, da me raj prepusti matildi, kot, da me ona zdravi..

Nisem mislil na politiko. Če jo pogledaš v oči, zgleda kot da je brez duše. Saj ni grda, samo… nekaj manjka.

@wd, faco jst vedno na ženski zadnjo pogledam, pogled gre iz dol na gor, že to prej pogledam kako je obuta, kot faco..,  prvo so obline, se pa strinjam tukej s tabo, da je v faci in očeh premalo ženske  magije, miline, se ji pa vidi, da na make up ne da dosti..

ne vem ali misliva na isto Fajonko?

a jo ni že bog dovolj kaznoval, da se spravljaste na njo.

se ji opravičujem. Nobena ženska ni grda. Vsaka je nekaj posebnega. Fajonko bi jaz uvrstil med ženske kot so Eva Irgl, Katarina Kresal …

Ne gre mi še tak slabo, da bi to rdečo komunajzersko strašilo porival. Hvala lepa.

ma saj te nihče ne sili, da jo porivaj.

Popay npr, 26.12.2021 ob 13:51

@wd, faco jst vedno na ženski zadnjo pogledam, pogled gre iz dol na gor, že to prej pogledam kako je obuta, kot faco..,  prvo so obline, se pa strinjam tukej s tabo, da je v faci in očeh premalo ženske  magije, miline, se ji pa vidi, da na make up ne da dosti..

Kako smo različni:-D Jaz pa najprej v obraz.

ga ni denarja…. sem ženska.

ker ima rada ženske, 26.12.2021 ob 16:05

ga ni denarja…. sem ženska.

A si zmišljuješ al je to res? Potem ne bi čudilo, da tako vsiljujejo te lgtb packe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close