Koliko ur spite?
Sorry mudel, ne iščem tipa, mi biti “ledik” kar ustreza…trenutno. Reče se gromki in ne gronki ;))))
Glede na to, da se tako dobro spoznaš na tovrstne situacije, razumem da je tebe tudi marsikatera pustila na suhem ali pa ti njo, ker si vendarle uvidel, da te lastnica “špranje” mentalno rajca zgolj zaradi tvoje večletne nepotešitve, a vendarle te je lasten vid streznil pred njeno erotično nezanimivostjo 😉
Zmedena_samica, nekam štorast je z ženskami ta naš Matjažko. Saj vsake toliko mu uspe kak uporaben in smiseln post, ko pomaga zaljubljenim, ampak se mu kar vidi, da mu manjka ena fejst dečva. Nekako nima posluha za ženske potrebe. Kaj č’mo, to je pač talent, ki se pridobi ob rojstvu. Z nami ženskami komunicira kot s tipi, s katerimi se je udeležil hokejske tekme.
Sorry mudel, ne iščem tipa, mi biti “ledik” kar ustreza…trenutno. Reče se gromki in ne gronki ;))))
Glede na to, da se tako dobro spoznaš na tovrstne situacije, razumem da je tebe tudi marsikatera pustila na suhem ali pa ti njo, ker si vendarle uvidel, da te lastnica “špranje” mentalno rajca zgolj zaradi tvoje večletne nepotešitve, a vendarle te je lasten vid streznil pred njeno erotično nezanimivostjo ;)[/quote]
Tiskarska napača, grom je ja. Si električno prevodna, naelektrena kaj, malce se mi zdiš pod napetostjo? 🙂 Grona se ti ni treba bati, groma pa,.ali pa moškega? 😀
Kaj pa vem – sam trdi, da je verbalna komunikacija povsem drugačna kakor pisna – bi ga bilo potrebno prečekirati v živo, a kaj če ni imel “mud” da bi prišel recimo na piknik, da bi pokazal, “koliko ga je v hlačah” (no, vsaj upam da ne nosi kilta, razen če mu paše prepih – mu je na pol oproščeno). Normalno, da mu manjka dečvura, če pa sanja o nekih hudih bejbah s polmetrskimi ritnicami, s košaricami v katere skriješ žogi za košarko, z blond čupo, ki bi pokrila pol Dravskega Polja…malo bi moral zamižiti pa bi prec bila vsaka “špranjica” ok :-))))
Antilopa, ti bi me morala v svojo waldrofsko šolo vzeti. Malo pokazala, kako se to gre okoli z ženskami. Koliko bi mi plačala, da bi bil tvoj učenec? :))))[/quote]
Nauči se brati. Napisala ti je, da je to talent ki se pridobi ob rojstvu. Če ga nimaš se boš moral še enkrat roditi :))[/quote]
Snupko, a tu si. pritoževala se je, ker te ni, Ko te rabi ženska, jo moraš biti pri roki! Zdaj pa bo šla spat…. 😀
Je še kaj, kar še bolj potrebuješ kot Snooparda? :D[/quote]
Matjažko, veš zakaj se mi včasih ne da prepirati s tabo? Odkar Snoopard skrbi za mojo dobro voljo, sem postala bolj krotka, nežna…in enostavno ne zmorem čutiti jeze do tebe. Izgleda, da sem izgubila svojo ostrino in tega se zelo bojim. ;))[/quote]
Za dobro voljo? Kaj igrata bingo skupaj? 😀
Kaj pa kakšen tak, ki bi te malo prebudil, vdihnil življenje, prebuditi divjo žensko v tebi?? :))))
Upam, da je mlajši tale Snoopard, vsaj ene 10 let, jaz sem menda preveč. phaha 😀
Ja to je res. Najbrž sva zato midva s “šestim čutom” tako povezana :))
Pol so pa še časovne povezave, tisto je pa sploh nelogično.
Zame pa že itak veš, ker si tudi doživela, kakšne stvari se mi dogajajo.[/quote]
Kaj čem, če sem pa takoj začutila “tvoje vibracije”. ;)) In nekoliko drugačne vibracije od tvojega vrstnika. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.