Koliko ur spite?
OMG – tu sva si pa iste….pes zalaja zunaj in me zbudi, promet s ceste me zbuja, začne padati dež in me zbudi itd, ni variante, da bi lahko zaspala ob svetlobi in ob nekih motečih šumih, absolutno ne bi zdržala poleg nekoga, ki bi smrčal. Ušesni čepki so mi včasih del nujne nočne opreme 🙂 sem prav vesela, da nisem edina s temi “omejitvami”.
Sam tole s prenosom misli bo kar držalo. Enkrat se spomnim, da mi je mami naročila, da pokličem teto v tujino. Isti trenutek, ko sem dvignila slušalko (sploh še nisem zavrtela številke) in tudi pri nas še ni niti zazvonilo, se na drugi strani oglasi “halo”, tu tainta…in seveda je bila ta teta.
Matjažko, tebi bo Snoopko tudi eno zabrenkal, ko boš kaj praznoval, vidim da se dobro štekata in jaz podpiram vse njegove prijatelje. 🙂
Kaj pa veš, lahko bi ju posnela in zvočne posnetke “šerala” po spletu…seveda z imeni in priimki lastnikov :-))[/quote]
;))) Ti pa si navihana.[/quote]
Za duhovitosti, hece sem vedno berajt 😉
Sprva sem pravzaprav nameravala predlagati, da bi ju vprašala, če se lahko pridružiš, a sem se spomnila, da ti threesome ne sede :-))))))
Sinhroniciteta
http://psihomagija.tk/index.php/2012/04/30/sinhroniciteta/comments/
Čitaj Carla Junga – Človek in nejgovi simboli
Si imela kar prav, da mi tega nisi predlagala. Nekateri pari mislijo, da so blazno zanimivi za okolico.[/quote]
Ah, ne no. Ali resno misliš, da nekateri pari počnejo nekaj “glasnega” zgolj zaradi okolice 😉
Forum je zaprt za komentiranje.