Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko ur spite?

Koliko ur spite?

Koliko ur na noč vam je dovolj spanja?
Jaz vstajam ob pol šestih in nekak se ne morem naspat. Včasih mi je bilo 6, 7 ur dovolj, zdaj pa ne več.

Odvisno…Od 7-9 ur.

5-7 ur, povezano je tudi s kakovostjo spanca in od utrujenosti oz zaspanosti.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

6 do 7 ur. Včasih manj, samo se pozna primankljaj potem čez dan. Recimo danes.

Praviloma okoli 7 ur, vendar imam rahel spanec, zbudi me vsak šum, zato sem zjutraj pogosto nenaspana. Prav zavidam tistim ljudem, ki imajo trden spanec in ki lahko zaspijo kjerkoli, npr. na avtobusu, vlaku, na klopci v parku…:)))

Zamisli si, da bi še kak moški zraven tebe smrčal. Živa grozljivka! :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

OMG – tu sva si pa iste….pes zalaja zunaj in me zbudi, promet s ceste me zbuja, začne padati dež in me zbudi itd, ni variante, da bi lahko zaspala ob svetlobi in ob nekih motečih šumih, absolutno ne bi zdržala poleg nekoga, ki bi smrčal. Ušesni čepki so mi včasih del nujne nočne opreme 🙂 sem prav vesela, da nisem edina s temi “omejitvami”.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj hudiča pa si spet počel sinoči, da si slabo spal, a?! ;))

Kaj hudiča pa si spet počel sinoči, da si slabo spal, a?! ;))[/quote]

Antilopa, verjetno je na tebe mislil in si zraven zabrenkal na kitaro. 😀

;)) Aja, zato pa tudi jaz nisem bila naspana zjutraj. Verjetno gre za prenos misli. Snoopard, pazi kaj razmišljaš! 😉

Zmedena_samica, kaj bi šele rekla, če bi imela soseda, ki sta zelo glasna ponoči. 🙂

Kaj hudiča pa si spet počel sinoči, da si slabo spal, a?! ;))[/quote]

Muci sem šumel na uho ;))

Kaj pa veš, lahko bi ju posnela in zvočne posnetke “šerala” po spletu…seveda z imeni in priimki lastnikov :-))

Enako draga, tale povezava je dvosmerna! ;))

Sam tole s prenosom misli bo kar držalo. Enkrat se spomnim, da mi je mami naročila, da pokličem teto v tujino. Isti trenutek, ko sem dvignila slušalko (sploh še nisem zavrtela številke) in tudi pri nas še ni niti zazvonilo, se na drugi strani oglasi “halo”, tu tainta…in seveda je bila ta teta.

Matjažko, tebi bo Snoopko tudi eno zabrenkal, ko boš kaj praznoval, vidim da se dobro štekata in jaz podpiram vse njegove prijatelje. 🙂

Kaj pa veš, lahko bi ju posnela in zvočne posnetke “šerala” po spletu…seveda z imeni in priimki lastnikov :-))[/quote]

;))) Ti pa si navihana.

Kaj pa veš, lahko bi ju posnela in zvočne posnetke “šerala” po spletu…seveda z imeni in priimki lastnikov :-))[/quote]

;))) Ti pa si navihana.[/quote]

Za duhovitosti, hece sem vedno berajt 😉
Sprva sem pravzaprav nameravala predlagati, da bi ju vprašala, če se lahko pridružiš, a sem se spomnila, da ti threesome ne sede :-))))))

Si imela kar prav, da mi tega nisi predlagala. Nekateri pari mislijo, da so blazno zanimivi za okolico.

Sinhroniciteta
http://psihomagija.tk/index.php/2012/04/30/sinhroniciteta/comments/

Čitaj Carla Junga – Človek in nejgovi simboli

Si imela kar prav, da mi tega nisi predlagala. Nekateri pari mislijo, da so blazno zanimivi za okolico.[/quote]

Ah, ne no. Ali resno misliš, da nekateri pari počnejo nekaj “glasnega” zgolj zaradi okolice 😉

Zmedena_samica, ima ludih i poslije rata. ;)) Primer: če en tip dolgo nima punce, lahko to počne tudi zaradi okolice. Če misliš, da za vsako ravnanje lahko najdeš nek razlog, se motiš. :)) Ni vedno možna le logična razlaga.

Morda, jaz se NE bi ubadala s tem, čepke na plano in stisnila “record” 🙂
Butasto je početi karkoli zgolj zaradi okolice oz iskati razloge, za tisto kar ti ni mar.

Saj jaz se s tem ne ubadam, to sem napisala bolj kot šalo, humorni vložek…;)

Antilopa in Zmedena, ker še nista naleteli na moškega, ki bi iz vaju izvabil gronki glas, so vaju vsi po vrsti kar pustili na cedilu oz. mutasti? :)))))

Vem, mal te hecam, no… 😉

Zmedena_Samica, daj loti se ga še v mojem imenu. Danes ga je metka84 že fajn v red spravila. ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close